Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
C
ci...z
Telefon numarası doğrulandı
yani ben hiç bir doktordan bu kadar ilgi ve bu kadar bilgi almadım. hele samimiyet hiç almadım. hocamıızın benim durumumu takip etmesi de beni ayrıca mest etti, mutlu etti. ben saygıdeğer hocamın umarım ileride çok daha iyi yerlerde göreceğimi umuyorum ve bekliyorum. sayın doktoruma ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah sizi başımızdan eksik etmesin
K
kı...ı
Telefon numarası doğrulandı
Konusunda Uzman Bir Doktor, Özellikle Zührevi hastalıklarda tercih edilebilinir.
Gülay Şakiroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülay Şakiroğlu, Dermatoloji.
Gülay Şakiroğlu adresi nerede?Gülay Şakiroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ferah Sok.No:22 Nişantaşı Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülay Şakiroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülay Şakiroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülay Şakiroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülay Şakiroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülay Şakiroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülay Şakiroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Gülay Şakiroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülay Şakiroğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Gülay Şakiroğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ziraat Sigorta, Zurich Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Şişli civarındaki ilçelerden bazıları