mu...e
Sağ tarafım da koordinasyon bozukluğu için gittim bir hafta hastane de yattım sağolsun bütün yetkileri yaptı sürekli ilgilendi sonuca ulaşmak iyileştirmek için Allah Gülay hocamdan ve devletimden razı olsun
el...0
Gördüğüm en bilgili ve tecrübeli doktor. İlgili ve sabırlı bir insan. 4 yıldır Gülay Hanıma muayene gidiyorum. Tedavisinden çok yarar gördüm. Sayesinde eskisi gibi iyi oldum .Güler yüzlülüğü ile hastaya morel veriyor çok teşekkür ediyorum
ib...n
ilgi ve alakanıza sonsuz teşekkürler sn.gülay hocam...gaytet başarılı bir doktorsunuz...hastalarınıza karşıda oldukça samimi ve şeffafsınız..inşallah ilerde dünya çapında bir hekim olarak görürüz..saygılar...
mü...r
Hastalarına karşı oldukça anlayışlı sabırlı, özverili çalışan yardımcıcı olmaktan hoşlanan insana değer veren branşında bilgilı başarılı doktoruma çok teşekkür ediyorum.
as...n
Gülay hanım bildiğimiz doktorların aksine tam bir hanımefendi kişiliği olan nadide bir doktor.onun farkını daha odasına girer girmez anlıyorsunuz.insanlarla iletişimi güleryuzü anlayışı mütevaziliği kısaca kendinizden biri gibi rahat konuşuyorsunuz.hastasını yormadan anlatan ilgiyle takip eden eşsiz bir doktor.Hocam çok kıymetlisiniz.Sivasta olmanızdan hem gurulu hemde mutluyum.Allah sizi hep korusun.başarılar
ok...r
güler yüzlü bir bayan hastamla ilgilendi teşekkür ederim. Verdiği tedavi sayesinde ve ilgisiyle hastamın iyileşmesini sağladın allah razı olsun doktorumdan.BUNDAN SONRA NÖROLOJİK BİR ŞİKAYETİMDE HER ZAMAN O DOKTORA GİDECEĞİM İNSANA DEĞERLİ OLDUĞUNU HİSETTİRİYOR
Gülay Soykök isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülay Soykök, Nöroloji.
Gülay Soykök adresi nerede?Gülay Soykök şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülay Soykök isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülay Soykök online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülay Soykök isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülay Soykök bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülay Soykök ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülay Soykök hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Gülay Soykök hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar
Kocasinan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Nörologlar