Diş Çekimi
Diş Çekimi
Kök Kanal Tedavisi
Kısmi ya da tam dişsizlik durumları ve Protetik Tedavi
Dentelit Trabzon
1984 yılında Trabzon’da doğmuştur.
2009 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur.
2010-2015 yılları arasında KTÜ Diş Hekimliği Protetik Diş Tedavisi bölümünde doktora eğitimi almış olup tez aşaması sürmektedir. Estetik diş hekimliği, dental implantlar, diş sıkma ve eklem problemleri ile ilgili ulusal ve uluslararası birçok sempozyum ve kongrelere katılmıştır.
4 yıl boyunca kendi muayenehanesini işlettikten sonra 2022 yılı itibari ile Dentelit Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin kurucusu olmuştur.
ha...n
Gülay hanım 3 tane dolgumu yaptı çok memnun kaldım sonrasında diş beyazlatma işlemi de yaptırdım ondanda memnun kaldım güler yüzlü samimi ve eli de çok hafif sağolsun canımı hiç yakmadı :)
Herkese tavsiye ederim
Gülay Üngör isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülay Üngör, Diş Hekimi. Size Gülay Üngör tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi, Kısmi ya da tam dişsizlik durumları ve Protetik Tedavi, Diş Çekimi.
Gülay Üngör adresi nerede?Gülay Üngör şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazipaşa Mahallesi Yavuzhan Sokak No:2 Aksu İş Merkezi Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülay Üngör isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülay Üngör online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülay Üngör isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülay Üngör bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülay Üngör ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülay Üngör hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Gülay Üngör hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.