Uzm. Kl. Psk. Gülay Yılmaz

Bağcılar Mahallesi Şanlıurfa Bulvarı Yanyolu No:157/3, Bağlar, Diyarbakır

Aile Danışmanlığı +9 daha fazla

GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi

Simurg Psikoloji

Uzm. Kl. Psk. Gülay Yılmaz, Simurg Psikoloji'de hizmet vermektedir.

Konum: Simurg Psikoloji Diğer

Öncelikle vajinismus olduğumu öğrendim. Vajinismustan tamamen kurtulmanın mümkün olduğunu hep duymuştum. Ama hiç iyileşemeyecekmişim gibi geliyordu bana. Araştırdığımda Gülay hanıma rastladım ve buradaki yorumlardan hareketle eşimle birlikte gitmeye karar verdik. İyiki de gitmişiz. Çünkü İnsan öncelikle karşısında utanıp sıkılmadan kendini rahatça ifade edebileceği birisini görmek ister. Onun samimiyeti, güleryüzlülüğü bizi motive etti. Yaklaşık 8 seanslık tedavi sürecinden sonra vajinismustan kurtuldum çok şükür. Yani ben kurtulamam diyordum ama sağlıklı bir tedavi süreci için mutlaka birinin sizi yönlendirmesi gerekiyor. Emin olun çok şey değişiyor hayatınızda.

Konum: Simurg Psikoloji Vajinismus Tedavi

gülay hanımla arkadaş tavsiyesiyle gittim. gayet sıcak bir ön görüşme yaptım. cinsellik hayatımda kabus olmuştu çıkmazdaydım. gülay hanımla 7 seans sonrasında cinsel sorunlarım bitmişti. bikaç seans ımdr uygulaması yaptıktan geçmişe dair kötü anılarım da kayboldu. şimdilerde hayatla daha barışıgım.

Konum: Simurg Psikoloji Vajinismus Tedavi

gülay hanıma internet üzerindeki olumlu yorumları okuyarak gittim. evliliğim bitmişti son çare olarak eşimle gitmeye karar verdik. gülay hanım hem psikolojik destek oludu hemde vajinusmus tedavisi sayesinde ilişkimize yeniden başladık. artık sık sık gitmeye karar verdık bize moral oluyordu. 2 aylık tedavinin ardından tüm sorunlarımız bitti. şimdilerde ise çucuk bekliyoruz. bu yorumu da vefa borcu olarak gördüğüm için yazıyorum.

Konum: Simurg Psikoloji Vajinismus Tedavi

uzun bir zaman ilişkimde cinsellik yaşayamadım. cok ciddi acılar vardı ve bunların travmasıyla baş etmeye çalışırken gülay hanımla çalışmaya başladım. 12 seans falan sürdü ama şimdi gayet iyiyim tüm cinsel sorunlarım bitti. gülay hanım psikolojik olarakta destek verdi. şimdilerde gayet iyiyim. kendisine çok şey borçluyum.

Konum: Simurg Psikoloji Vajinismus Tedavi

eşimle cinsellik yaşayamadık tam bir yıl çok ciddi acılar çektim. gitmedik jinekolog psikiyatrist bırakmadık en sonunda bir hekim tavsiyesiyle gülay hanımla tanıştım. 10. seans sonunda hiçbir ağrım sızım kalmadı hersey psikolojikmiş.

Konum: Simurg Psikoloji depresyon

gülay hanımla çalışmaya başlamadan önce bu coğrafyanın son birkaç senelik savaş travmasının içinde boğulup duruyordum. kaygılarım ve beni intihara sürükleyen düşüncelerin içinden çıkamıyordum. gülay hanımla uzun bi süre çalıştım yaklaşık 2 ay kadar. IMDR uyguaması sonrası hayatımdaki tüm kötü anılar yok oldu . şimdilerde gayet başarılı bir yaşamım var.

Konum: Simurg Psikoloji Vajinismus Tedavi

gülay hanım a tavsiye üzerine gittim. aslında ön yargılarla gittim. daha önce birkaç jinekolog bende vajina darlığı olduğunu ondan kaynaklı cinsel yaşamımın sorunlu olduğunu anlatıp çözümsüz bıraktılar. ama gülay hanımla vajinismus tedavisiyle başladıktan sonra acılarım bitti. yaklaşık 1 ay oldu halen devam ediyorum.

Konum: Simurg Psikoloji Panik atak

Gülay hanımla bir doktor arkadaşımın yönlendirmesi üzerine tanışma fırsatım oldu. Yanına ilk gittiğimde yoğun kaygılarım vardı.yıllardır panik atakla savaşıyorum ve çözüm bulamamak beni daha büyük bir uçuruma sürüklüyordu. İlaçlar artık etki etmiyordu. Doktorumu değiştirerek Gülay hanımın yanına gittim. İçeri girer girmez sizi sıcak bir gülümsemeyle karşılıyor zaten. Bu bile ilk aşamada güven açısından büyük bir etki doğuruyor. Çünkü daha önce gittiğim terapistler soğuk ve ilgisiz olmuştu. İlk terapide önce sorunun ana kaynağını öğrenmek için konuştuk farklı teknikler denedi. Bir kaş seans sonra sorunun kaynağını çözüp bu sefer iyileştirme aşamasına geçtik. Şimdi her şey çözülmüş değil ama bir çok şeyi atlattım. İyi yönde ilerlemeler sağlıyoruz. İyi ki gittim diyorum. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Teşekkürler Gülay hanım

Konum: Simurg Psikoloji Depresyon

Gülay hanıma yaklaşık 3 ay önce tavsiye üzerine gittim. Yoğun depresyon ve anksiyete bozukluğum vardı. Daha önce gittiğim doktordan çözüm alamadım. Direk ilaç tedavisine yönlendirdiği için güvenemedim. Tavsiye üzerine Gülay hanımla görüşünce bir çok soru işareti kafamda sonlandı. Çok cana yakın ve pozitif biri. Çözüm odaklı. Özellikle benim gibi ilaç tedavisine karşı tedirginliği olan insanlara Gülay hanımı öneriyorum. Çünkü sıcak ve etkileyici terapisi insana güven veriyor. İlk seanstan etkilerini görmeye başladım. İlaç tedavisi görmüyorum artık. Tedavimi Gülay hanımla konuşarak sağladım. Kısa sürede büyük yol kat ettik. Herkese öneriyorum. Pişman olmayacaksınız.

Z
Konum: Simurg Psikoloji Vajinismus Tedavi

insanın sevdiği eşiyle hiçbirşey yaşayamaması kadar kötü birşey olamaz o kadar kötü bir hastalık ki bu toplumda kimseye anlatamıyorsun paylaşamıyorsun günlerce ağladım ama hepsi boşunaymış. taki gülay hanımla tanışana kadar 1. seansta ilişkimizi ne kadar yıprattığımızı anladım. 7. seansta tedavimiz bitti. artık çocuk bekliyoruz. gülay hanımda işinde çok tecrübeli çok güler yüzlü enerjisiyle bizi cezp etti hersey için teşekürler minnettarız.