ba...l
Allah hocamdan razı olsun... Bir doktor bu kadar bilgili, tecrübeli ve aynı zamanda bu kadar mı alçakgönüllü olur. Yıllarca doktor doktor, hastane hastane gezmemize rağmen hastalığıma teşhis koyulamadığından psikolojik olarak da çokmüş durumdayken imdadıma yetişen gönlümüzün ve ailemizin doktoru o...
se...n
alanında bu kadar bilgili ve uzman olup bu kadar da tatlı ve güleryüzlü olan bir ikinci doktor daha tanımadım,yıllarca profosör olan doktorlara gittim ama hiçbir sonuç alamadım ta ki gülbeyaz hanımla karşılaşana kadar, sadece benim değil tüm ailemizin doktoru o artık, allah onu başımızdan eksik etmesin
bu...n
DOKTOR HANIM GERÇEKTEN İŞİNİN EHLİ.MUAYENE İÇİN GİTTİĞİNİZ ZAMAN GEREK GÜLERYÜZLÜLÜĞÜ GEREKSE TALI DİLLİLİĞİYLE SİZE YARDIMCI OLMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR.HERKESE TAVSİYE EDİYORUM....
ne...n
Hayatımda görüğüm en ilgili, en güler yüzlü ve en mükemmel doktordur kendileri. Uyguladığı tedavi nedeniyle beni bir an önce sağlığıma kavuşturmasıyla diğer doktorlardan açık ara farkını göstermiştir. Mükemmel bilgili ve tecrübeli bir doktor. Herkese tavsiye ederim, kesinlikle pişman olmayacağınız bir doktor.
öz...r
yüzde sivilce ve güneş lekeleri ve ayakta mantar bulunuyordu. kendisi ile görüşmemizde bize karşı gösterdiği ilgi ve alakanın yanında uygulamış olduğu ilaçlı tedavi çok faydalı oldu. kendisine sonsuz teşekkürler ederim.
Gülbeyaz Şen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülbeyaz Şen, Dermatoloji.
Gülbeyaz Şen adresi nerede?Gülbeyaz Şen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kırkevler Mahallesi Kastamonu Caddesi No:260 Çankırı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülbeyaz Şen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülbeyaz Şen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülbeyaz Şen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülbeyaz Şen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülbeyaz Şen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülbeyaz Şen hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Gülbeyaz Şen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.