Diş Hekimi Randevusu
X-Ray
Çene Eklemleri Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
Bağdat Diş Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Bağdat Diş Polikliniği
Mezuniyet sonrası yaklaşık bir yıl memleketim olan Çanakkale'de 1 yıl genel diş hekimi olarak çalıştım. 2018 yılında doktora sınavını kazanarak İstanbul Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim dalında doktora eğitimine başladım. Doktora eğitimim boyunca yurt içi ve yurt dışında olmak üzere çeşitli eğitimler, seminerler ve kongrelere katıldım.
Doktora yeterlilik sınavını başarıyla geçtikten sonra lingual teknik ile ortodonti, geçici ankraj vidalarının kullanımı ile hasta yönetimi, Temporamandibular eklem (TME) rahatsızlıkları konularında eğitim aldım. 2022 yılında ‘Sabit ortodontik tedavi sonrası farklı oral hijyen protokollerinin diş eti iyileşmesi üzerindeki etkisinin incelenmesi’ tez çalışması ile doktor unvanını aldım.
Ortodonti doktoru olarak meslek hayatıma İstanbul'da uzman kadrosuyla kurulan Bağdat Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde devam etmekteyim. Avrupa Ortodonti Derneği (EOS), Dünya Ortodontistler Derneği (WFO), Türk Ortodonti Derneği (TOD), aktif üyesiyim. Erişkin ve genç ortodontisi, şeffaf plaklar ile tedavi, ortognatik cerrahi, erken dönem üst çene geriliği, çene ve yüz bölgesi uyumlu gülümseme tasarımı özel ilgi alanlarım arasındadır.
i̇...ö
Diş teli tedavisi için başvurdum. 3-4 aydır gidiyorum. Çocuklarımın doktoru. Sürecim iyi gidiyor. Her konuda randevusuz gitsem bile ilgileniyorlar. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı bilgilendirme yapıyorlar. Gülcan Hanım güler yüzlü, iyi, hoşgörülü ve sabırlı. Çalışanları da öyle. Ailecek gidiyoruz. Çok memnunum.
y....t
Arkadaş tavsiyesiyle gittim. Diş teli takıldı, 7-8 ay oldu. Kontrollere gidip geliyorum. Şu an için sorun yok. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalar yapıyor ve ilgileniyor. Gülcan Hanım iyi, konuşkan ve ilgili birisi. Memnunum.
f....e
Tel tedavisi için başvurdum. Araç kiralama şirketi ile gittim. 1 senedir gidip geliyorum. Tedavim çok güzel ilerliyor. Her açıklamayı yapıyor. Gülcan Hanım ilgili ve sıcak kanlı. İşine oldukça hakim bir uzman. Ben memnunum.
hi...
Doktor hanım çok ilgili ve işinde gerçekten çok iyi ne desek az iyi ki tanıdık. Oğlum için ters kapanış ve diş tedavisi aldık sonuç kısa sürede mükemmel.
Diş teli tedavisi görüyorum 4 ay oldu. Diş yapımda gözle görülür bir şey var. Şu ana kadar bir sıkıntı olmadı. Doktorumun hal ve tavırlarından memnunum. 1- 1.5 kadar süreceğini söyledi. Şuan tedavi sürecim devam ediyor.
e...
Başka bir doktor arkadaşın vasıtasıyla tanıştım. Dişlerimde çarpıklık yamukluk vardı kendisi çok ilgili alakalı bir şekilde ilgileniyor çok memnunum güler yüzlü sorduğum soruları güzellikle ayrıntılı bir şekilde cevap veren çok iyi bir doktor ben kendisinden çok memnunum çevreme de kesinlikle tavsiye ediyorum diş konusu açıldığı zaman kesinlikle gittiğim yeri doktoru hepsini anlatıyorum
y....k
Ortodonti tedavim Gülcan hanımla başarıyla tamamladık.Eskiden ağzımı kapatarak gülerdim ama Gülcan hanımın sihirli elleri değdi ve artık özgürce gülebiliyorum Kendisi çok ilgili ve güleryüzlü bir hekim.Bana yeniden özgüvenli gülüşler sağlayan Gülcan hanıma ve ekibine çok teşekkürler
öm...a
Güler yüzlü harika enerjiye sahip güzel insanların bir araya gelip oluşturduğu mükemmel ekibe sahip klinik Poliklinik’ten içeri girdiğimde içten samimi bir şekilde karşılanmak çok hoş Bugün diş telim takıldı ve sıfır acısızdı anlayışlı nahif ilgili işini severek yapan kıymetli Gülcan hocamıza çokça teşekkür ediyorum
em...g
Kendisi oğlumun diş doktoru, ön dişlerde çarpıklık ve üst damakta darlık olduğu için tel takıldı kolay bir süreç değil fakat doktorumuzun güler yüzü,süreci etraflıca acıklaması , pedagojik yaklaşımı durumu kolaylaştırıyor.Memnun kaldık.Tavsiye ederiz.
e....
Ortodonti tedavime Gülcan hocamla başladım. Çok kere Braketi kırmama rağmen sabırla sürece devam ediyor sağolsun. El işçiliği çok düzgün.Ayrıca klinik çalışanları güler yüzlü. Dr un diğer klinikler gibi haftada tek bir gün değil çoğunlukta klinikte olması daha avantajlı bir durum. Tavsiye ediyorum.
Gülcan Danacı Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülcan Danacı Kaya, Diş Hekimi, Ortodonti. Size Gülcan Danacı Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dental Anestezi, Lokal Anestezi, X-Ray, Çene Eklemleri Tedavisi, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Gülüş Tasarımı, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Diş Teli Tedavisi, Randevu, Ortodontik Tedavi.
Gülcan Danacı Kaya adresi nerede?Gülcan Danacı Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükyalı Merkez Mah. Bağdat Cad. No:131/C İstanbul
- Rüstem Paşa Mah. Çeşme Sok. No:2/4 Yalova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülcan Danacı Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülcan Danacı Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülcan Danacı Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülcan Danacı Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gülcan Danacı Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülcan Danacı Kaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülcan Danacı Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Gülcan Danacı Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülcan Danacı Kaya hangi sigortaları kabul ediyor?Gülcan Danacı Kaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri