Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Aile Rehberliği
Beier Cümle Tamamlama Testi
Yula Çocuk
alanında da danışan görmekteyim .
g....a
Gülcan hanım,yaşadığım zorlukları aşmamda çok etkili oldu,danışma sürecim çok verimliydi.Özellikle verdiği geri bildirimler,ve süreç içerisindeki katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
Gülcan Hanım olumsuz düşüncelerimin önüne geçmem konusunda bana çok yardımcı oldu. İletişimi ve ilgisinden çok memnun kaldım.
ö....ç
Danışana yaklaşımı samimi güvenirliği ile yola almak için doğru kişi. Randevu saatine özeni, konu takibi, sonraki seanslar da önceki seans bağlantısını takip etmesi çok güzeldi. Güzel bir danışma hizmeti aldım. Teşekkür ediyorum.
Gülcan Gündüz Ulusoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülcan Gündüz Ulusoy, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Gülcan Gündüz Ulusoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Online Terapi, Online Danışmanlık, Bireysel Terapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Beier Cümle Tamamlama Testi, Randevu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Aile Rehberliği.
Gülcan Gündüz Ulusoy adresi nerede?Gülcan Gündüz Ulusoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atakent Mh Gençlik Sk No:2/A İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülcan Gündüz Ulusoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülcan Gündüz Ulusoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülcan Gündüz Ulusoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülcan Gündüz Ulusoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gülcan Gündüz Ulusoy hangi dilleri konuşuyor?Gülcan Gündüz Ulusoy ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülcan Gündüz Ulusoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülcan Gündüz Ulusoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülcan Gündüz Ulusoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülcan Gündüz Ulusoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Gülcan Gündüz Ulusoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.