DentGroup Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Diş hekimi, Endodonti ihtisaslarında hastalarına hizmet vermektedir.
Yayınları
• Ulusal Yayınlar
-Ünsal G, Özmekik Ö, Ulukapı I. (2014). Dental Kök Hücreler ve Süt Dişlerinin Kök Hücre Çalışmalarındaki Önemi. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , 8 , 98-106 .
-Şahin Ünsal G, Özmekik Atikler Ö, Koyuncuoğlu G, Aren G, Ulukapı I. (2015). Fiber ile Güçlendirilmiş Kompozit-Loop ve Bant-Loop Yer Tutucuların Klinik Başarısı - 1 Yıllık Değerlendirme. Dicle Dişhekimliği Dergisi ,16(1) , 47-52.
-Şahin Ünsal G, Poyrazoğlu Ş, Saka H N, Ulukapı I. (2015). Turner Sendromu'nda Dentofasiyal Bulgular. Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , 36(1) , 10-18. -
• Uluslararası Yayınlar
Diğer hakemli uluslararası dergilerde yayınlanan:
- Şahin Ünsal G, Poyrazoğlu Ş, Saka H N, Ulukapı I. (2015). Turner Sendromlu Çocuk Hastaların Ağız içi Bulguları. Turkiye Klinikleri J Pediatr Dent-Special Topics , 1(1) , 1-5.
• SCI, SCI-Expanded dergilerde basılan bildiriler
-Ünsal G, Ozmekik O, Koyuncuoğlu G, Aren G, Ulukapı I. Clinical Comparison Between ‘Fiber Reinforced Composite-Loop’ and ‘Band-Loop’ space maintainers. International Dental Journal 2013; 63 (Suppl. 1): 336-6. (P-696).
-Özmekik Ö, Ünsal G, Ulukapı I. Treatment of an Abnormally Erupted Maxillary Central Incisor: A case report. International Dental Journal 2013; 63 (Suppl. 1): 336-6. (P-695).
- Ünsal Ş G, Poyrazoğlu Ş, Saka H N, Ulukapı I. Oral findings in young patients with Turner syndrome. İnternational Journal of Paediatric Dentistry, 2014; 24 ( suppl. 1):23-3. (P-50).
• Uluslararası Bildiriler
-Ünsal G, Ozmekik O, Koyuncuoğlu G, Aren G, Ulukapı I. Clinical Comparison Between ‘Fiber Reinforced Composite-Loop’ and ‘Band-Loop’ space maintainers. FDI 2013 Istanbul Annual World Dental Congress, 28-31 August 2013, Istanbul, Turkey. (P-696).
-Özmekik Ö, Ünsal G, Ulukapı I. Treatment of an Abnormally Erupted Maxillary Central Incisor: A case report. FDI 2013 Istanbul Annual World Dental Congress, 28-31 August 2013, Istanbul, Turkey. (P-695).
-Ünsal G, Laçin ÇÇ, Yalçın F, Ulukapı I. Yaygın Çürük ve Periodontal Problemi Olan Bir Çocuk Hastada Multidisipliner Tedavi Yaklaşımı. İ.Ü. Diş Hek. Fak. 6. Uluslararası Bilimsel Kongresi, 21-23 Kasım 2013, İstanbul, TÜRKİYE. (PB-029).
-Ünsal G, Ulukapı I. Komplike Kuron Kırığı Olan Apeksi Açık Maksiller Santral Diş: Olgu Raporu. İ.Ü. Diş Hek. Fak. 6. Uluslararası Bilimsel Kongresi Kongresi, 21-23 Kasım 2013, İstanbul, TÜRKİYE. (PP-029).
-Özmekik Atikler Ö, Sahin Ünsal G, Ulukapi I. Management of Traumatically intruded permanent maxillary central incisors. International Association of Dental Traumatology , 18th World Congress on Dental Traumatology, June 19-212014, Istanbul, TURKEY. (P-262).
-Sahin Unsal G, Ozmekik Atikler O, Ulukapi I. MTA usage on apexification of avulsed immature permanent teeth. International Association of Dental Traumatology , 18th World Congress on Dental Traumatology, June 19-212014, Istanbul, TURKEY. (P-324).
-Yilmaz, D, Ünsal G, Ulukapi I. Prognosis of luxative traumatised teeth -20 months follow-up. International Association of Dental Traumatology , 18th World Congress on Dental Traumatology, June 19-212014, Istanbul, TURKEY. (P-345).
-Ünsal Ş G, Poyrazoğlu Ş, Saka H N, Ulukapı I. Oral findings in young patients with Turner syndrome. The British Society of Peadiatric Dentistry Annual Scientific Meeting, 16-19 th September 2014, London, UK. (P-50).
-Yılmaz D, Tolgay C G, Ulug S D, Sahin Unsal G, Aktoren O, Aren G. Esthetic Rehabilitation of Severely Damaged Anterior Teeth in Pediatric Patients. İ.Ü. Diş Hek. Fak. 7. Uluslararası Bilimsel Kongresi Kongresi, 19-22 Kasım 2014, İstanbul, TÜRKİYE. (P-??).
-Uluğ S D, Şahin Ünsal G, Gençay K, Aktören O. Premaksiller Süpernümerer Dişlerin Pedodonti Kliniğinde Seviyelendirilmesi. İ.Ü. Diş Hek. Fak. 7. Uluslararası Bilimsel Kongresi Kongresi, 19-22 Kasım 2014, İstanbul, TÜRKİYE. (P-??).
-Kuru S, Unsal G, Ulug S D, Sepet E, Aktoren O. Atypical barrier formation with calcium hydroxide apexification. 8th International Congress of Mediterranean Societies of Pediatric Dentistry, November 13-15th 2014, Istanbul, TURKEY. (PP-46).
-Unsal G, İlker S E, Ulukapı I, Aktören O. Interdisciplinary management of a child with impacted permanent incisor and odontoma. 8th International Congress of Mediterranean Societies of Pediatric Dentistry, November 13-15th 2014, Istanbul, TURKEY. (PP-88).
• Ulusal Bildiriler
-Ünsal G, Yılmaz D, Ulukapı I. Lüksasyon Travması Görülen Apeksi Açık Santral Dişlerin Prognozu – 1 Yıllık Takip. 20. Türk Pedodonti Derneği Bilimsel Kongresi, 7-10 Kasım 2013, Kayseri, TÜRKİYE. (P – 45).
-Ünsal G, Ulukapı I. Komplike Kuron Kök Kırığında Multidisipliner Tedavi: 22 Aylık Takip. 20. Türk Pedodonti Derneği Bilimsel Kongresi, 7-10 Kasım 2013, Kayseri, TÜRKİYE. (P – 44).
-Baytekin H F, Ünsal G. Eksik Süt Kanin İlişkili Unilateral Kompaund Odontoma: Olgu Sunumu. 25. Ulusal Patoloji Kongresi 6. Sitopatoloji Kongresi, 14-17 Ekim 2015, Bursa, TÜRKİYE. (PB784).
Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP)
40373 no’lu proje: Doktora projesi
Şiddetli Erken Çocukluk Çağı Çürüğünde Rol Oynayan Mikroorganizmalar ve Yeni Patojen Scardovia wiggsiae'nin Bulunma Sıklığının Karşılaştırılmalı Olarak İncelenmesi.
52942 no’lu proje: Araştırma projesi
Turner Sendromlu Çocuk Hastalarda Ağız ve Diş Sağlığı Bulgularının İncelenmesi.
BAP desteksiz diğer projeler
Fiberle Güçlendirilmiş Kompozit Loop Yer Tucuların Dayanaklılığının Değerlendirilmesi: Klinik Çalışma.
Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne başvuran çocuk hastalarda dental anomalilerin radyografik olarak değerlendirilmesi. (Halen devam etmekte).
Kadınlar Denizi Mahallesi Hüseyin Can Bulvarı No:22F/A Kuşadası AYDIN
Mimar Sinan Mah. 2319 sok. No:1 Efeler/ Aydın
ö....
harika doktorumuz Gülcan hanım kızımın diş ameliyatını yaptı ve daha sonrasında kontrollerine devam ediyoruz. çocuklarla iletişimi harika herşey için teşekkür ederiz bundan sonra vazgeçilmez doktorumuz
m....
Gülcan Hanım'ın yaklaşımından, tavrından, davranışlarından, yaptığı işten dolayı çok memnunum. Kendisini çok seviyorum. Bütün arkadaşlarıma öneriyorum. Gülcan Hanım kızımın diş dolgularını, diş çekimi ve tel tedavisini yaptı. Kontrollerimiz devam ediyor. İşlem öncesinde gayet güzel bilgilendirip, açıklamalarını yapıyor. Daha sonra karar veriyoruz. Kendisinden çok memnunuz.
h....
Oğlumun diş çekimi, dolgu tedavisini Gülcan Hanım yaptı. Süreç içerisinde her zaman bilgilendirdi. Her şey çok iyiydi. Kendisinden çok memnun kaldık.
g....
Gülcan Hanım'dan çok memnunuz. Çocuğumda çok büyük diş hekimi fobisi vardı. Birçok diş hekimine gittik ama bağ kuramamıştı. Kendisinin mükemmel yaklaşımı, güzel iletişimi sayesinde tedavimize başladık. Öncesinde diş çekimi yapıldı. Tel tedavisi için başlanıldı. 2 aydır tedavimiz devam ediyor, ilerleyen süreçlerde sabit tele geçeceğiz. Kızım dişini çektiremeyecek kadar kötü durumdaydı. Gülcan Hanım çok güzel ayarlamalar yaptı. Tedavimiz güzel gidiyor. Kendisi neredeyse biz de artık hep oradayız.
Oğlumun kanal tedavisi,diş çekimi ve dolgu işlemlerinin tamamında gerek bilgilendirici gerekse rahatlatıcı ve sıcak yaklaşımı sayesinde korkusuz ve kolay bir süreç geçirdik.Tedavimizden çok memnun kaldık.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
be...9
Gülcan hanım mükemmel bir Dr kızım Medine'nin dişi kanal tedavisi gerekiyordu kanal tedavisi yapılmadan dolguyla dişi kurtardı işinin eyhli bir Dr kendisine ilgi ve alakalarında dolayı teşekkür ederim
ec...l
6 yaşındaki oglum ve 17 yaşındaki kızımın diş ağrısı sebebiyle gittik Gülcan hanim güler yüzlü çok zarif ve işini profesyonelce yapan diş hekimi çok memnunbkaldik artık Gülcan hanımdan vaz geçmeyiz teşekkürler doktor hanim elinize saglik
ci...l
Gülcan Hanım gördüğüm en güleryüzlü en eli hafif diş doktoru. Gerek kendim için gerek oğlum için yaptığı tüm tedavilerden oldukça memnun kaldık. Sayesinde oglumun diş doktoru fobisinden de kurtulduk. Oldukça titiz ve profesyonel yaklaşımı sayesinde acısız sızısız tüm tedavimizi bol gülücüklerle tamamladık. Diş doktoru korkusu olan herkese tavsiye ederim.
z.....
Kesinlikle çocukları çok seven bir doktor.Alternatif çözümler arayarak en doğru tedaviyi uyguladı.İyiki yolumuz Gülcan Hanım'la kesişmiş.Tesadüfen tercih ettim.Kızımın süt dişleri erken çekildiği için kalıcı dişleri çıkamıyordu.Bunun tedvaisi için başvurduk.Tedaviden ve süreçten memnun kaldık.
Tesadüfen tanıştık.Oğlumun diş ağrısı vardı bunun için tercih ettik.Gülcan Hanım'dan çok memnun kaldık.Çok güler yüzlü.Yakınımdaki arkadaşlarıma da tavsiye ettim.Tedaviden ve süreçten çok memnun kaldık.
Gülcan Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülcan Şahin, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti), Diş Hekimi, Endodonti. Size Gülcan Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Gülcan Şahin adresi nerede?Gülcan Şahin adresini belirtmedi. Gülcan Şahin yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Gülcan Şahin adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülcan Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülcan Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülcan Şahin hangi dilleri konuşuyor?Gülcan Şahin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülcan Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülcan Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülcan Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülcan Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Gülcan Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.