Uzm. Dr.
Gülcan Seymen
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk Endokrinolojisi daha fazla
Üsküdar 2 adres
![Gülcan Seymen-0](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/doktortakvimi.com/doctor/38fbe1/38fbe141edda5be4a46073ba2beb92ba_large.jpg)
Çavuşoğlu, Sanayi Cd. No:1, Kartal/İstanbul,
Acıbadem Kartal Hastanesi
Büyüme Hormonu Testi
Büyüme Takibi
Ergen Hastalıkları
Gelişimsel bozuklukların erken tanısı
Gtt(Glukoz Tolerans Testi)
Acıbadem Altunizade Hastanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Tiroid Kan Testleri
Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab
X-Ray
Çocuk beslenme
ce...
2020 de yaşadığımız endokrinoloji problem dolayısıyla teşhis için hastane hastane dolaşırken bir türlü tanısı konulamayan çaresiz bir süreçte tanıştık sevgili doktorumuz Gülcan Seymen ile.. Ailecek psikolojik olarak dağılmış ve ne yapacağımızı bilmez durumdaydık. Butun süreci büyük bir titizlikle takip ederek kısa sürede tanıyı koyduktan sonra vakit kaybetmeden bütün tedavi sürecinde bizi rahatlarak yanınızda oldu.Evladimızın hem psikolojik hem de her geçen gün yaşamını tehlikye sokan bu hastalığı yenip yeni bir yaşama kavuşmasının her aşamasında emeği var kendisinin.Gulcan hanım alanında çok iyi bir doktor olduğu kadar bizim aile için yaklaşımı,insana verdiği değeri de hissettiren zarafetiyle çok değerli biri.Ona oğlumun hayatını kurtardığı , kontrolleri ve takip sürecinde hassas davranısllariyla yeniden güçlü bir şekilde hayata dönmesinde yön verdiği için minnettarız.
em...k
Gülcan hocam hayatımı kurtaran insanlardan biri. 16 yaşında Cushing Hastalığına yakalandım ve uzun bir süre birçok doktor ziyaretim sonuçsuz kaldı, tanı konulamadı. Hastalığın beraberinde getirdiği psikolojik yük benim için çok ağırdı, ve gerçekten umutsuzlaşmaya başladığım o dönemde Gülcan Hocam ile tanıştım. İlk günden beri bana olan yaklaşımı, süreci yönetimi, ilgisi ve iletişimi bana tekrar umut verdi. Gerekli muayeneleri yaptıktan sonra hastalığımın tanısını koydu. Tanı koyulduktan ameliyat sonrası toparlanma sürecine kadar aynı ilgi ve profesyonellikle beni takip etti. Bugün tekrardan hem fiziksel hem de ruhsal olarak sağlıklıyım ve Gülcan Hocamın buna katkısı hayati derecede büyük. Bugün kendisi benim için bir doktordan çok daha fazlası.
Gülcan hanima büyük oğlumu boy kısalığı tanısı ile götürdük, başka bir yerde böyle bir tanı koyulmustu, acikcasi biraz endişeli idik, ama doktor hanım çok detaylı açıklama yaparak içimizi çok rahatlattı, endişe ile.girdigimiz muayeneden ferahlayarak çıktık.
de...z
Çocuğumda gelişme geriliği olması nedeniyle başvurduğumuz Gülcan Hoca ile çok güzel asama kaydettik. Çocuğum sağlıkla büyüdü ve aklımızda hiç soru işareti bırakmadan her sorumuza cevap verdi. Çocukken basladigimiz bu süreçte oğlum ergenliğe girdi, ergenlik döneminde dahi çok güzel iletişimi sağladı. Bundan sonra doktorum nereye ben oraya.
a....c
Gülcan Hocama 14 yaşındaki oğlumun göğüslerinin büyüdüğü için gittik. Ayrıntılı muayenesini yaptı, hormonlarını istedi, o kadar güzel aydınlattıki bizi, düzenli kontrollerimize gidiyoruz, önerilerini uyguladık ve dediği gibi göğüsler kayboldu Kendisi mükemmel bir doktor. Ailemizin doktoru oldu artık, diğer çocuklarımı da götürüyorum.
Kızımın ergenlik süreci ile alakalı gittiğimiz, güler yüzü, ilgisi ve detaycı yaklaşımıyla, aklımız da soru işaretleri bırakmadan geçirdiğimiz,çok memnun kaldığımız bir muayeneydi. Takiplerimize Gülcan Hocamızla devam edeceğiz.
Değerli Gülcan Hocamız, biricik doktorumuz, cok iyi hatırlıyorum onu polikliniğinde ilk ziyaret ettiğimiz günü. Kaygılı ve ne yapacağını bilmez haldeydim. Bilgisi, her sorumuza sabırla cevap verişi, güleryüzü, ilgisiyle o kadar memnun bıraktı ki bizleri, biz sizinle yola devam etmek istiyoruz dedik ve cok sükür bir kez bile kararımızdan pişman olmadık. Kızım da doktoruna bayılıyor. Erken ergenlik tanısı almıstık ve ilaç tedavi sürecini güzelce sürdürüyoruz.
s....0
Gülcan Hanım’ın ,16 yaşımdaki kızıma Samimi ve güler yüzü ile şeker hastalığında ki uzun süreçte pozitifliği ile bir çok korkularımıza sonuç buldu.Bu ,Zor süreci Gülcan Hnm yönlendirmesi ile beslenme düzenimizle atlatmak üzereyizÇözüm odaklı ,korkutan değil.
fa...
Puberte prekoks tanısıyla yaklaşık 4 yıl boyunca takipteydik.Bu süreç Dr.Gülcan hanımla çok kolay , rahat, stressiz ve kızim için sorunsuz geçti.Doktorumuz.Doktorumuz nereye gitse biz de ordayız.
Gülcan Seymen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülcan Seymen, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk Endokrinolojisi. Size Gülcan Seymen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Gtt(Glukoz Tolerans Testi), Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), X-Ray, Büyüme Hormonu Testi, Tiroid Kan Testleri, Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab, Gelişimsel bozuklukların erken tanısı, Çocuk beslenme, Büyüme Takibi.
Gülcan Seymen adresi nerede?Gülcan Seymen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altunizade Mahallesi Yurtcan Sokak No:1 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülcan Seymen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülcan Seymen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülcan Seymen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülcan Seymen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gülcan Seymen hangi dilleri konuşuyor?Gülcan Seymen ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Gülcan Seymen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülcan Seymen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülcan Seymen hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Gülcan Seymen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülcan Seymen hangi sigortaları kabul ediyor?Gülcan Seymen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade), Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beşiktaş Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıyer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (13)Üsküdar bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla