Uzm. Kl. Psk.
Louisa Duss
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Ardıç Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Projektif Testler
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Ardıç Psikoloji
İstanbul Üniversitesi'nin 450 saatlik Aile danışmanlığı programını tamamladı. Eş zamanlı olarak Şema terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi ve Metakognitif terapi alanlarında eğitimlerini tamamladı.
2019 yılında Ardıç Psikolojiyi kurdu. Burada bireysel psikoterapi ve çift ve aile danışmanlığı alanında çalışmalarını sürdürmektedir.
Danışanları ile sistemik , eklektik ve pragmatik eksperiyantal yönelimli çalışmaktadır. Tüm bunların yanında başvurduğu ekoller içinde varoluşçu terapi ve şema terapi de bulunmaktadır.
Halen EFTA-Avrupa Aile Terapisi Derneği (European Family Therapy Association) tarafından sertifikalanan 500 saatlik Aile ve Çift Terapisi eğitiminini sürdürmekte ve alanda süpervizyon eğitimlerine devam etmektedir.
gülce hanımla hayatımın katlanılamaz ve zorluklarla dolu bir döneminde tanıştık .Kendini çok fazla açamayan biri olmama rağmen seanslardaki iletişimi ve ilgisiyle bu iki yılda zihnimden geçen her düşünceyi konuşabildiğim biri oldu. Güler yüzü ve güven verici tutumlarıyla beni herkes tarafından görülür bir şekilde daha iyi bir konuma getirdi. Her gece gelen panik ataklarımı, yeme bozukluklarımı , hastalık travmalarımı ve intihar düşüncelerimi çok rahat ve sancılı olmayan bir şekilde yüksek oranda çözdük. Gerek seanslar dışındaki ilgisi gerek danışanlarına verdiği ilgiden dolayı hayatımın şuan ayrılamaz bir parçası. Gülce hanımdan aldığım seanslardan çok memnunum ve etrafımdaki herkese de tavsiye ediyorum.
da...a
Her seans sonrası beynimde bir ışık yaktığın, beni bana fark ettirdiğin, kendime güvenimi yerine getirdiğin icin ve güler yüzün için minnettarim.
İşini severek ve layıkıyla yapan yapmak bu olsa gerek. Herkese gözüm kapalı tevsiye ederim. Ne diyebilirim ki, iyi ki varsın!
o....d
Merhabalar. Bir akadaşımın tavsiyesiyle tanıştım Gülce hanımla 4 ay önce. Kendim için yaptığım en büyük yatırım diyebilirim. Güvenirliliği ,Güleryüzü,Samimiyeti ve mesleki donanımıyla sizi en derin kuyulardan çıkmanızı sağlıyo. Gülce hanımın sayesinde artık sürekli öfkeli bir kişilik olmaktan kurtuldum hayatımda çok farkındalık kazanmamı sağladı.Keşke herkesin yolu sizinle kesişebilse
ay...i
Gülce Hoca her hastasına aynı ilgiyi, sabrı ve şefkati mesleki disiplin çerçevesinde en üst seviyede gösteren bir profesyoneldir. Anlayışı, hastasına gösterdiği özen ve güler yüzü, nezaketi ve sakinliğini her daim koruyabilmesi kendisini alanındaki en güvenilir, istikrarlı ve tecrübe sahibi kimliklerden biri yapar. Kişisel olarak gelişimimde ve sorunlarımla başa çıkabilmemdeki en büyük yol gösteren olarak yardımı Gülce Hocayı hayatımın ve sağlığımın vazgeçilmezleri arasına sokmuştur.
d.....
Hayatımın çıkmaz bir anında tanıştım Gülce ile bir süre danışanı oldum desteği ve yol göstericiliğine minnettarım,ilk gün hiç tanımadığım birine neyi nasıl anlatacağım endişeleriyle gitmişken daha kapıda samimi içten bir gülümseme ile sizi karşılayınca her şey kendiliğine çözülüveriyor. Başarıların daim olsun Gülce. Sevgiler.
İş hayatımda yaşadığım büyük hezeyan sonrası yolum kesişti Gülce'yle. Biraz depresif ve çokça da kaygılıydım. Çok uzun zamandır kendisinin danışanıyım. Her seansta içimi kemiren, kafamı yoran parazit düşüncelerden sorduğu bir soruyla veya kurduğu bir cümleyle beni kurtaran tam bir profesyonel. İletişim kurabildigimi, her gün daha iyi hissettiğimi söyleyebilirim. İyi bir psikolog olmasının yanında; bulunduğu yeri enerjisiyle , konuştuğu zaman ise sözleriyle iyileştiren güzel insanlardan. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Kendisine de çokça teşekkür ediyorum.
me....
iletişime açık bir insan olduğumu içimdeki duyguyu paylaşmam gerektiğini anlamamı sağladı güleryüzlü naif ve yanında kendinizi rahat hissedebileceğiniz bir psikolog Gülce Hanım tekrar teşekkür ederim farkına varmamı sağladığınız için
g.....
Güler yüzlü samimi içten biri.bugün ilk seansımdı ve çok memnun kaldım.bidahaki görüşmeyi iple çekiyorum.ortamı şahane ev gibi.panik atak hastalığımı kendisinin yardimlariyla yenicem inanıyorum.
Gülce Hanım'ın 3 ay kadar danışanı oldum çok tatlı ve iyi biri. Onun yanındayken kendimi iyi hissediyorum,kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan bir yanı var. Kendimle başbaşa kalmamı , kendimi dinlememi ve bir şeylerin farkına varmamı sağladı.
Kendisi gayet iyi bir destek sağlıyor.Desteğinden çok memnunum.Bana bir arkadaş ve yoldaş oldu.Samimiyet ve içtenliğinle iyi bir insan iyi bir terapist.Kendisinin desteğinden memnunum.Kendimi bu süreçte biraz yanlız hissediyordum depresyon geçirdiğim için.Diyaloğumuz uyuştu ve bana yardımcı oldu kendisi.
Gülce Algur Çataltepe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülce Algur Çataltepe, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Gülce Algur Çataltepe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Psikoloji Randevusu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Psikoterapi, Aile Danışmanlığı.
Gülce Algur Çataltepe adresi nerede?Gülce Algur Çataltepe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altıntepe Mahallesi İlkbahar Çıkmazı Sokak No:5/2 Maltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülce Algur Çataltepe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülce Algur Çataltepe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülce Algur Çataltepe isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülce Algur Çataltepe, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Gülce Algur Çataltepe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülce Algur Çataltepe tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülce Algur Çataltepe hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Gülce Algur Çataltepe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.