Aynı üniversitede Klinik Psikoloji yüksek lisansını yüksek onur derecesiyle tamamlamıştır.
Rorschach ve projektif testler derneğinden üç yıl süren psikanaliz temelli rorschach ve tat testi eğitimi alınmaktadır. MMPI, Cattel Zeka Testi, Metropolitan Okul öncesi olgunluk testi uygulayabilmektedir.
Stajyer klinik psikolog olarak Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde, uzun dönem stajyer psikolog olarak özel bir psikoterapi merkezinde deneyimleri bulunmaktadır.
Şu an Beylikdüzünde Tellmeinn danışmanlık merkezinde yetişkin psikoloğu olarak çalışmaktadır.
Hayat Psikoloji
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Dinamik Psikoterapiler
Kanserde Psikolojik Destek
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Psikodinamik Psikoterapi
kü...r
Gülce Hanım işinde uzman bir psikolog. Anksiyete rahatsızlığımın teşhisinde ve tedavisinde etkin rol oynamıştır. Sizi can kulağıyla dinler ve sakinliğinin gerçekten rahatlatıcı bir etkisi var. Doğru yönlendirmeleri sayesinde zaman içerisinde kendinizle ilgili muazzam bir değişim gözlemlemenizi sağlar... Şiddetle tavsiye ederim.
r....d
Gülce hanıma takıntılarım yüzünden gittim. Zor bir süreçti kendisinin yardımıyla artık daha rahatım her konuda. Çok teşekkür ederim ve kesinlikle tavsiye ediyorum...
r.....
İlişkilerimde her zaman kaybetme korkusu yaşıyordum ve en son ilişkim çok kötü bir şekilde bitmişti. Kendimi zayıf ve çok yalnız hissettiğim dönemde gülce hanımla tanıştım. Uzun bir terapi süreci geçirdik ve seanslara hala devam ediyorum. Farkında olmadığım birçok şeyin farkında olmamı sağladı yorumlarıyla. Kendime ve çevreye bakışım bir nebze değişti diyebilirim.
se...n
Gulce hanimla yaklasik 4 aydir devam eden tedavimden cok memnunum. Ozel hayatimda yasadigim ciddi sikintilar sebebiyle kendimi toparlayamadigim ve yillardan beri hissettigim mutsuzluk, guvensizlik hissi icin basvurdum. Baslarda faydasi olup olmayacagi konusunda cekinerek gittim ama ilerleyen zamanlarda kendimi cok daha iyi hissettim. Kesinlikle tavsiye ediyorum
Gülce hanıma depresyon problemim için gittim. Yüksek lisans yapıyorum. Tezime konsantre olmakte oldukça zorluk yaşadım. Hem yorgun hissediyordum hem de içimden bir şey yapmak gelmiyordu. Gülce hanım bana bu süreçte çok yardımcı oldu ve geç olmadan kötü hissiyatımdan kurtuldum. Teşekkür ederim.
n....y
Uzun süren depresif halimden ötürü arkadaşımın tavsiyesi ile Gülce hanıma gittim. İlk seanstan itibaren çok iyi hissetmeye başladım. Enerjimin yükseldiğini hissettim. Gerçekten çok teşekkür ederim kendisine.
Gülce Hanım ,gercekten bir psikologda olması gereken özellikleri tam vasfıyla tasıyor,panik ataklarım sebebiyle basvurmustum kendisine.1 aylık terapi sonrasında ciddi bir düzelme oldugunu fark edebiliyorum,benimle cok güzel empati kurdugunu hissettim ,umarım bu sekilde devam edebilir,güzel sonuclar alabilirim.
f.....
Gülce Hanım'dan çok memnunum, gidecek olan danışanların da memnun olacağını düşünüyorum.Ben o dönem arkadaşımın tavsiyesi ile gittim.Kişisel sorunlarım vardı ve iyi geldi,farkındalık yarattı bana.Memnun kaldım. Kendimin farkına vardım, ne istediğim veya istemediğim konusunda kararsız biriydim.Gülce Hanım'ın desteği ile daha çok netlikler kazandım ne yapıp ne yapmayacağım konusunda.İhtiyacı olan herkse tavsiye ederim.
Sebebini bilmediğim bir şekilde ağlama krizleri, iştah kaybı ve el ayak terlemesi yaşıyordum. Doktor psikologla görüşmemi söyledi. Arkadaşımın tavsiyesi ile Gülce hsanıma gittim. Gülce hanım depresyonda olduğumu söyledi. Bana verdiği ödevler sayesinde çok daha iyi hissettim ve tekrar hayatın içine karıştım. Çok teşekkür ederim.
t....a
Kaygılarım sebebiyle gittim Gülce hanıma. El ayak titremeleri oluyordu kaygıdan. Bazen işim olduğu halde dışarı çıkamıyordum. Seanslar gerçekten çok iyi hissettirdi. Çok teşekkür ederim.
Gülce Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülce Şahin, Psikoloji. Size Gülce Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Kanserde Psikolojik Destek, Psikodinamik Psikoterapi, Randevu, Online Terapi.
Gülce Şahin adresi nerede?Gülce Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barış Mahallesi Karadeniz Caddesi No:7/B Aslan Residance Beylikdüzü
- Zeytinlik Mahallesi Türkçü Sokak No:16A/5 Ferah Palas Apartmanı Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülce Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülce Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülce Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülce Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Gülce Şahin hangi dilleri konuşuyor?Gülce Şahin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülce Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülce Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülce Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülce Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Gülce Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beylikdüzü Aile İçi İletişim Sorunları
Beylikdüzü Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Beylikdüzü Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Beylikdüzü bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Psikologlar