Aile İçi İletişim Sorunları
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuklarda Yeme Problemleri
İlişki Terapisi
Uzm. Klinik Psikolog Gülcihan Agaeva
2016 yılında İstanbul Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programından mezun oldu ve Uzman Klinik Psikolog unvanını aldı. Yüksek lisans bitirme projesini ‘Obsesif – Kompülsif Bozukluk Tanısı Alan Bireylerin Aileleri ve Sosyal Çevrelerindeki Bilişsel Süreçleri’ üzerine yazdı.
Psikoloji lisans eğitimini tamamladığı sene Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde aile danışmanlığı, zihinsel ve bedensel engelli bireyler için bireysel ve grup terapileri alanlarında çalışma yaptı.
2014 yılında trafik psikolojisinin alanı olan psikoteknik değerlendirme merkezinde sürücülerin güvenli araç kullanmalarını sağlayan zihinsel özelliklerini, psikomotor yetenek ve becerilerini, tutum ve davranışlarını değerlendirerek trafik içinde seyahat eden halkı, tehlikeli sürücülerden korumak amaçlı çalışmalarda bulundu.
2015 yılında iki sene dışarıdan sözleşmeli olarak Mersin Uluslararası Limanı operatörlerinin işe alımında, pozisyon değişikliklerinde ve iş kazası durumlarında bireysel ve kurumsal danışmak hizmeti verdi.
2017-21 yılları arasında Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi’ nde bilişsel davranışçı terapi ekolünü, oyun terapisi ve EMDR terapi yöntemini benimseyerek çocuk – ergen ve yetişkin bireylere bireysel danışmanlık hizmeti verdi.
Uzman Klinik Psikolog Gülcihan Agaeva, özel danışmanlık merkezinde Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapisi, Oyun Terapisi ve Aile ve Evlilik Terapisi yöntemlerini kullanarak çocuk ve ergen, yetişkin, aile ve çift danışmanlık hizmetlerini vermeye devam etmektedir.
f...
Gülcihan Hanım'a öneri üzerine ulaştım. Bir takım kaygı ve takıntılarım vardı ve beni okul hayatında da, sosyal hayatımda da zor duruma düşürüyordu. Gülcihan Hanım sayesinde üstesinden geldim ve yaşam kalitem arttı. Takıldığım konularda bakış açımı değiştirmesi ve fark etmemi sağlaması, en sevdiğim özelliklerinden. Kendisini de rahatlıkla çevreme tavsiye ediyorum.
a....k
Gülcihan Hanıma başlayalı 3. Haftam olacak neredeyse. İlk gittiğim haftalarda tamamen kendime güvensizlik duygusu ile gitmiştim ve sonraki haftalarda kendime dönüp bakınca bambaşka biri haline geldiğimi, kendime geldiğimi farkettim sakinliği dinginliği ve dikkatli olması cok cezbetti beni ve kendimle yüzleşmem için yol gösterici oldu kendisine minnettarım
se...
Güzel yaklaşımı, bilgisi, anlayışı için teşekkür ederim. Gayet verimli geçiyor seanslar
Kendisine bir süredir düzenli gidiyorum ve yaklaşımı, tecrübesi, yol göstericiliği son derece profesyonel ve faydalıydı. Hayata bakışımın değişmesiyle resmen yeni doğmuş gibi oldum, hayatta daha ben diyerek kendimin ve varlığımın ne kadar kıymetli olduğumun farkına vardım, bu konuda destek arayanlara Gülcihan hanımı şiddetle tavsiye ederim. Bu konu maalesef hata kaldırmıyor. güvenle yardım alınabilecek en doğru adres.
k.....
Objektif,hoşgörülü,yargılamayan bir psikolog. 2 ayda kendimde çok büyük bir yol katettiğimi hissediyorum hepsi Gülcihan hanımın sayesinde .Kesinlikle tavsiye ediyorum.
ze...ı
Öyle iyi geldi ki ruhuma. Seanslarımız kendimi bulmam için bana rehber oluyor. Seansları iple çekiyorum ve başladığında hiç bitmesin istiyorum.
Kaygı bozukluğu, depresyon için 3 ay birlikte çalıştık, sürecimiz devam ediyor ve bu süreç bana oldukça faydalı oldu. Anlayış ve empati yeteneği güçlü, iyi bir dinleyici olmasının yanı sıra vurgu ve tonlamasıyla, insanı rahatlatan bir sese sahip olduğundan seanslar oldukça rahatlatıcıydı. Analiz yeteneği sayesinde mevcut duruma en uygun nokta atışı çözümlere yönlendiriyor. Bu süreçte işini böyle gönülden severek yapan biriyle tanıştığım için oldukça memnunum.
ha...a
Gülcihan hanımı vajinismus tedavim için bir psikolog arayışım varken buldum. Daha önce yaşadığım tecrübelerden dolayı yeni bir terapi sürecine başlamak benim için biraz zor bir süreçti ve acaba pişman olur muyum düşüncesi vardı hep kafamda. Fakat Gülcihan hanımla ilk seansımızdan beri tek bir olumsuz düşünceye dahi kapılmadım. Biraz tecrübe edinmek adına süreç biraz ilerledikten sonra yorum yapmak istedim. Kolay beğenen birisi olduğumu söyleyemem ve genelde bu tarz süreçlerde uyum sorunu yaşarım ama her hafta Gülcihan hanıma koşarak gidiyorum diyebilirim. Vajinismusla ilgili çalışırken altta yatan kaygı bozukluklarımla ilgili de çalışıyoruz, ek olarak çalıştığımız konulardan bağımsız gündelik yaşamın akışında karşılaştığım problemler noktasında kendimi hiç yalnız hissetmiyorum artık. Herkesin imkanı olmayabilir, ben de belki son imkanlarımı kullanarak devam ediyorum bu sürece. Ama ruh sağlığımız birçok şeyden önemli ve kendimizle barışma noktasında her zaman yalnız ilerleyecek gücü kendimizde bulamayabiliriz. Bu yolu benimle yürüdüğü için Gülcihan hanıma teşekkür ediyorum, kendi sürecimden yola çıkarak onu gözü kapalı tavsiye edebilirim sizlere.
f.....
Ergenlik döneminde olan kızımın sorunlarına çözüm bulmak amacıyla doktor hanımla tanıştık, doktor hanımın tavsiyeleri, kızım ile görüşmesi sonucu 2 hafta içerisinde olumlu yönde gelişmeler oldu, 1 ay boyunca her hafta sonu gittik, geçen hafta gittiğimizde ise randevu tarihimizi 2 hafta sonraya verdi, kızımda o kadar değişiklik oldu ki kesinlikle başvurulması gereken bir uzman, doktor hanım ile çok kişinin tanışması ve fayda görmesi dileğiyle...
bu...
Gülcihan hanimla basladigimdan beri kendimi her anlamda gelistirdigimi fark ediyorum cok iyi geliyor.
Gülcihan Agaeva isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülcihan Agaeva, Psikoloji. Size Gülcihan Agaeva tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği.
Gülcihan Agaeva adresi nerede?Gülcihan Agaeva şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazi mah. Adnan Menderes Blv. Denis Apartmanı NO:38 kat 3 daire 8 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülcihan Agaeva isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gülcihan Agaeva uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gülcihan Agaeva isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülcihan Agaeva, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gülcihan Agaeva isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülcihan Agaeva tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülcihan Agaeva hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Gülcihan Agaeva hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülcihan Agaeva hangi sigortaları kabul ediyor?Gülcihan Agaeva tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.