Ortodonti Randevusu
Mono Ortodonti Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cerrahi Çene Eklemi Tedavisi
Hareketli Ortodontik Tedavi
Invisalign Tedavisi
Kanal Tedavisi
Mono Ortodonti Kliniği
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Lingual Ortodonti
Lokal Anestezi
Muayene
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
Mono Ortodonti Kliniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
Seyyar Apere
X-Ray
Çene Darlıkları Tedavisi
Mono Ortodonti Kliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
ya...r
Merhaba, Gülçin Hanıma invisalign tedavi için gitmiştim ve mükemmel sonuçlandı ortodonti tedavim. Kendisi ve asistanı benimle harika ilgilendiler her konuda yardımcı ve açıklayıcı oldular.
i....a
Merhaba Gülçin Hanım ortodonti tedavisi gerçekleştirdi, gayet başarılı, insancıl, maddiyat odaklı olmayan tedavi sürecinde.Gulcin Hanımı bir ortodonti uzmanı olarak kesinlikle tavsiye ediyorum.
eb...
Ben de Gülçin hanımdan ortodonti tedavisi aldım ve çok memnun kaldım. Güleryüzlü, yapacağı işlemleri tatlı tatlı anlatan, becerikli bir doktor kendisi. Ortodonti tedavisine ihtiyaç duyan herkese gönül rahatlığı ile Gülçin hanıma gitmelerini tavsiye ediyorum.
Benim dişlerimde yamukluk vardı onları düzeltme amaçlı başlamıştım 2017 yılından beri hastasıyım. Tedavimden memnunum gülüşümden değişiklikler oldu rahat rahat gülebiliyorum çenemde de problem vardı dişler gerideydi öne çekildi. Kontrollerimize devam ediyoruz. Aileden biri gibi canayakın her sıkıntımızda sağ olsun vaktini ayırıyor saat kaç olursa olsun yardımcı oluyor. Yeni gelecek hastalarına tavsiye ederim hiç pişman olmazlar.
Ben çok memnunum 1 senedir Gülçin Hanım'la çalışıyorum. 1 senede bayağı yol kat ettim Gülçin Hanım'la komple dişlerim düzeldi çenem çok ayrıydı herkes yüzüme farklı bir şey yaptırdığımı sordu. Çenem yerine oturdu çok memnunum. Hastayı çok iyi anlıyor ne istediğimi biliyor telaş yapmıyorsunuz sakin sakin anlatıyor her şeyde açıklama yapıyor ağız sağlığı ile ilgili güzelce her şeyi anlatıyor.
Ben Gülçin Hanım'la ortodonti tedavisi oldum eşimi de yönlendirdim eşim de başladı, ben de arkadaşımın tavsiyesi ile gitmiştim. Siz sormadan her şeyi açıklayan bir hekim ben dişlerimden çok memnunum takibini her türlü yapar ben unutsam da kendisi unutmuyor açıklaması güler yüzü ben oraya mutlu mutlu gidiyorum mutlu dönüyorum Gülçin Hanım'la tedavim bitti beni 6 ayda bir mutlaka kontrole çağırır.
Oğlumun diş yapısı oldukça bozuk ve çarpıktı toplumda gülerken dişlerini saklamaya veya gülmemeye çalışıyordu. Ailesi olarak biz de iyi bir ortodonti doktoru arayışına girdik tavsiye üzerine Gülçin Hanımla tanıştık. İyi ki de tanışmışız diyorum gerçekten kişilik ve iş tutuşu harika. Oğlumun diş tedavisi devam ederken ana dişleri çıkan küçük kızımın dişlerinde de çarpıklıklar olduğunu fark ettik. Bu genetikti çünkü benim dişlerimde de çarpıklıklar vardı. Kızımın ve kendimin de dişlerine Gülçin Hanım tarafından tel takıldı. İki çocuğumun da telleri çıktı ikisinin de dişleri mükemmel oldu. Onlar doyasıyla gülüyor sıra şimdi bende. Gülçin hanıma tüm içtenliğimle teşekkür ediyorum. Gerçekten işini çok iyi yapıyor.
mc...k
2019 da başladığımız Ortodonti tedavi sürecimin son günlerindeyiz. Dişlerdeki çarpıklık ile birlikte ciddi bir çene kapanma problemim vardı. Gülçin Hanım sayesinde o eski problemli dişlerimden eser kalmadı. Bu süreci önemle, titizlikle, detaylı ve iç rahatlatıcı açıklamalarıyla yürütmesi beni çok mutlu etti. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Tüm süreçten çok memnun kaldım. Çok teşekkür ederim.
Ben tel tedavisi yaptırdım, hala devam ediyor.Yaklaşık 20 aydır herşey ile memnunuz, devamlı geliyorum.Dişimle ilgili sorun yaşadığımda kendisi ilgileniyor.Tedavim gayet güzel geçiyor, düzelmeler de var.Çene ameliyatına da hazırlanıyorum.Şu an aslında herşey hazır halde, kontrol amaçlı geliyorum.Gülçin Hanım her konuda bilgilendiriyor.Hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.
d.....
Benim 20lik dişlerim çıktıktan sonra diş sıkışmasıyla birlikte ön dişlerimde yamukluk ilerlemeye başladı.Sonrasında Gülçin Hanım'la tanıştık başka bir doktorun vasıtasıyla.Ben yıllardır yapsam mı yapmasam mı diye görüş alıyordum ama cesaret edemiyordum.Gülçin Hanım detaylı, rahatlatıcı yorumlar yaparak detayıyla birlikte bana anlattı.Süreç hakkında ne zaman biteceği sözünü vermedi. İlk görüşmeden beri enerjimiz, iletişimimiz gayet güzel.Anlatımları, detayına inmesi, benim anlayacağım dilden konuşması ile inanılmaz memnun kaldım.Ortodonti tedavisine başladık, şu an devam ediyoruz. 1 yıl 3 ay kadar oldu, büyük oranda düzeldi.Hem yerleşmesini hem de minik detaylar var, onların olmasını bekliyoruz.Büyük bir titizlikle süreci yürütüyoruz.
Gülçin Acun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülçin Acun, Ortodonti. Size Gülçin Acun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu, Kontrol Randevusu, Ortodonti Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Kanal Tedavisi.
Gülçin Acun adresi nerede?Gülçin Acun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Acıbadem Mahallesi Çeçen Sokak No:25A İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülçin Acun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülçin Acun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülçin Acun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülçin Acun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gülçin Acun hangi dilleri konuşuyor?Gülçin Acun ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Gülçin Acun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülçin Acun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülçin Acun hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Gülçin Acun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülçin Acun hangi sigortaları kabul ediyor?Gülçin Acun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Sınıf 3 Malokluzyonlar
İstanbul Ortodontik Malokluzyonlar