04.06.1984 yılında TRABZON da doğdum aslen HATAY' lıyım, eşim ve işim dolayısıyla da ESKİŞEHİR'liyim diyorum. Evliyim ve bir kızım var. İlkokulu Ören İlköğretim Okulu (Milas/ Muğla), orta okul ve liseyi Ankara Atatürk Lisesi, üniversiteyi Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinde bitirdim. Uzmanlık eğitimimi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim dalında tamamladım. Uzmanlık eğitimimi tamamladıktan sonra çalışma hayatıma ara vermeden çocuklarımız sağlıkla büyüsün diyerek halen bilgilerimi ve tecrübelerimi ailelerime kaygılarına ortak olarak aktarmaktayım.

Uzm. Dr. Gülçin Bozan
Hoşnudiye mah. 746.sok No.13 kat 7 daire 88 soho business center, Tepebaşı, Eskişehir

Allianz Sigorta

Yapı Kredi Sigorta + 5 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Bebek Takibi ve Aşılar

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Röportaj

Telefon numarası doğrulandı

Rutin kontrol için gittik. Tavsiye edildi. Yeni doğan bebek olduğu için aylık kontrolleri oluyor. Şu an gözlemliyor. Her zaman kendisine ulaşabiliyoruz. Her şeyi detaylı bir şekilde anlatıyor. Sorularımıza cevap alabiliyoruz. Genel olarak memnunuz. Hiçbir sorun yaşamadık.

Telefon numarası doğrulandı

Rutin kontrol için tavsiye üzerine başvurduk. Çok memnun kaldım. Gözlemledi. Teste gerek duymadı. Gülçin Hanım iletişim açısından çok iyi. Çok cana yakın birisi. Anlayacağımız dilden konuşuyor. Randevuları dolu dolu geçiriyor. Bu bizi çok mutlu ediyor. Aklımızdaki sorulara yanıt alabiliyoruz. Çok memnunum kendisinden.

Telefon numarası doğrulandı

Genel çocuk kontrolü için başvurduk. Yenidoğan bebek olduğu için sadece muayene ediyor ve yol gösteriyor. Testler yapmadı. İhtiyaç duymadı. Her zaman kendisine ulaşabiliyoruz. Gülçin Hanım'dan çok memnunuz. Bize her konuda yardımcı oluyor ve yönlendiriyor. Hiçbir sorun yaşamadık.

Telefon numarası doğrulandı

Tüm kontroller için gidiyoruz. 6 aydır kendisiyleyiz. Gülçin Hanım tatilde olmasına rağmen telefonlarımızı açıp cevap veriyor. Bizi hemen rahatlatıyor. Gülçin Hanım iyi bir doktor. Farklı bir doktor tavsiyesi üzerine başvurduk bizde. Çok memnunuz.

Konum: Uzm. Dr. Gülçin Bozan • Bebek Takibi ...daha fazlave Aşılar daha az

Gülçin hocam ile daha hamileyken tanıştım. Herkes bunun mantıksız olduğunu düşünürken ben bebeğimin doktorunu hamileyken bulmak istemiştim. Bize ön bilgilendirme yaparak bizi nelerin beklediğini çok güzel anlatmıştı. Bebeğim doğduktan sonra da yaklaşımı, konuşması, davranışı iyi ki tanımışız diyoruz. Kontrol öncesi sormak istediğim soruları belirliyorum gittiğimde ise sormadan çıkıyorum. Çünkü Gülçin hoca her şeyi benim sormama gerek kalmadan anlatmış oluyor. Bebeğimizi hiç korkutmadan, üzmeden kontrol edip mutlu bir şekilde ayrılmamızı sağlıyor.

P
• Konum: Uzm. Dr. Gülçin Bozan • Normal Randevu

Gülçin hanıma 5 yaşındaki kızımın geniz akıntısı,öksürük,sık hasta olma şikayetiyle sıkıntılı ve arayışta olduğumuz bir dönemde gittik.ilk randevuda bizi detaylıca dinledi ve yapmamız gerekenleri nedenleriyle süreçte karşılaşacağımız durumlarla birlikte çok güzel bir şekilde izah etti ve tedavi süreci söylediği gibi olumlu ilerliyor.Ben doktor hanımın yaklaşımı ve bilgilendirmelerinden çok memnun kaldım özellikle tedaviyi ve süreci bu kadar detaylı açıklaması ve sürecin söylediği gibi gerçekleşmesi çocuğum için en doğrusunu yapmaya çalışırken içimi fazlasıyla rahatlattı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

• Konum: Uzm. Dr. Gülçin Bozan • Emzir...daha fazlame Danışmanlığı daha az

Merhabalar. Gülçin hanımı oğlum doğmadan önce çocuk doktoru olarak araştırıyordum. Doğumdan sonra doğumuma giren doktorumuzla devam etsek de bir süre sonra doktorumu değiştirip Gülçin hanıma gitmek istediğime karar verdim. Oğlum yaklaşık 2 aydır emmeyi reddediyordu. İlk muayenemizde Gülçin hanıma bundan söz ettim ve kendisi bana yapmam gelenleri nasıl beslenmem gerektiğini hepsini detaylı bir şekilde anlattı. Söylediklerine harfiyen uydum. İnternette yazan her şeyi denemiştim ama bir sonuç alamamıştım. Gülçin hanımın tavsiyeleri sayesinde bebeğim emmeye başladı. Bebeğimi emzirmeyi o kadar çok özlemişim ki iyi ki yollarımız kesişmiş.

Randevu doğrulandı
• Konum: Uzm. Dr. Gülçin Bozan • Çocuk Sağlığı ...daha fazlaVe Hastalıkları Randevusu daha az

Gülçin hanıma prematüre olarak dünyaya gelen 35 günlük bebeğimin kontrolü ve emzirme sorunum için gittim. Kendisi bebeğimin dosyasını inceleyerek aşı, beslenme, tetkiklerle ilgili detaylı bilgiler vererek beni bilgilendirdi. Emzirmeyle ilgili sorun yaşadığım için bu konuda da uygulamalı olarak bebeğimi emzirmemi sağladı. Bebeğimle ilgili endişelerimi gidererek kendime güvenmemi sağladı. Çok güvenilir ve ilgili, iletişimi çok güzel bir hekim. Kendisine gitmeden önce 3 farklı doktorlar görüşmüş ve sorunlar yaşamış biri olarak kendisinin yaklaşımı, bilgisi ve iletişimi beni hem ruhen hem de mental olarak çok rahatlattı. Kendisine minnettarım.

Konum: Uzm. Dr. Gülçin Bozan • Bebek Takibi ...daha fazlave Aşılar daha az

Bugün oğlumun 4. Ay kontrolü için gittik Gülçin hocaya tek kelime ile mükemmel bir doktor. Onlarca soru sordum hepsine bıkmadan cevap verdi 4 ayı doldurduğumuz halde zaten biliyorsunuz diye geçiştirmek yerine her şeyi ayrıntılarıyla en baştan açıkladı.Hafif emme sorunumuz vardı gel benim yanımda emzir bakayım diyen çok ilgili,güler yüzlü, çok tatlı bir doktor.Evimize gittiğimiz zamanda benimle iletişime geçersin diyen güven veren bir hekim olur kendisi.Bundan sonra hep beraberiz inşallah hocam yaşamınızda başarılar dilerim…

T
• Konum: Uzm. Dr. Gülçin Bozan • Normal Randevu

Gülçin hanımla oğlumun doğumda tanıştık. Erken doğduğu için yoğun bakımda kaldı. Tüm yoğun bakım süreçleriyle ilgilendi. Sağlıkla taburcu olduk 1 hafta içinde. Şimdi oğlum 2 yaşında hala Gülçin hanımla devam ediyoruz. Ne zaman ihtiyacımız olsa ulaşabiliyoruz. Gece gündüz hafta sonu demeden geri dönüş sağlıyor. Harika bir insan harika bir hekim. Onu çok seviyoruz.