Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
s....)
Rutin kontrol için gittik. Tavsiye edildi. Yeni doğan bebek olduğu için aylık kontrolleri oluyor. Şu an gözlemliyor. Her zaman kendisine ulaşabiliyoruz. Her şeyi detaylı bir şekilde anlatıyor. Sorularımıza cevap alabiliyoruz. Genel olarak memnunuz. Hiçbir sorun yaşamadık.
e....)
Rutin kontrol için tavsiye üzerine başvurduk. Çok memnun kaldım. Gözlemledi. Teste gerek duymadı. Gülçin Hanım iletişim açısından çok iyi. Çok cana yakın birisi. Anlayacağımız dilden konuşuyor. Randevuları dolu dolu geçiriyor. Bu bizi çok mutlu ediyor. Aklımızdaki sorulara yanıt alabiliyoruz. Çok memnunum kendisinden.
m....)
Genel çocuk kontrolü için başvurduk. Yenidoğan bebek olduğu için sadece muayene ediyor ve yol gösteriyor. Testler yapmadı. İhtiyaç duymadı. Her zaman kendisine ulaşabiliyoruz. Gülçin Hanım'dan çok memnunuz. Bize her konuda yardımcı oluyor ve yönlendiriyor. Hiçbir sorun yaşamadık.
s....)
Tüm kontroller için gidiyoruz. 6 aydır kendisiyleyiz. Gülçin Hanım tatilde olmasına rağmen telefonlarımızı açıp cevap veriyor. Bizi hemen rahatlatıyor. Gülçin Hanım iyi bir doktor. Farklı bir doktor tavsiyesi üzerine başvurduk bizde. Çok memnunuz.
Gülçin hocam ile daha hamileyken tanıştım. Herkes bunun mantıksız olduğunu düşünürken ben bebeğimin doktorunu hamileyken bulmak istemiştim. Bize ön bilgilendirme yaparak bizi nelerin beklediğini çok güzel anlatmıştı. Bebeğim doğduktan sonra da yaklaşımı, konuşması, davranışı iyi ki tanımışız diyoruz. Kontrol öncesi sormak istediğim soruları belirliyorum gittiğimde ise sormadan çıkıyorum. Çünkü Gülçin hoca her şeyi benim sormama gerek kalmadan anlatmış oluyor. Bebeğimizi hiç korkutmadan, üzmeden kontrol edip mutlu bir şekilde ayrılmamızı sağlıyor.
p....a
Gülçin hanıma 5 yaşındaki kızımın geniz akıntısı,öksürük,sık hasta olma şikayetiyle sıkıntılı ve arayışta olduğumuz bir dönemde gittik.ilk randevuda bizi detaylıca dinledi ve yapmamız gerekenleri nedenleriyle süreçte karşılaşacağımız durumlarla birlikte çok güzel bir şekilde izah etti ve tedavi süreci söylediği gibi olumlu ilerliyor.Ben doktor hanımın yaklaşımı ve bilgilendirmelerinden çok memnun kaldım özellikle tedaviyi ve süreci bu kadar detaylı açıklaması ve sürecin söylediği gibi gerçekleşmesi çocuğum için en doğrusunu yapmaya çalışırken içimi fazlasıyla rahatlattı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Merhabalar. Gülçin hanımı oğlum doğmadan önce çocuk doktoru olarak araştırıyordum. Doğumdan sonra doğumuma giren doktorumuzla devam etsek de bir süre sonra doktorumu değiştirip Gülçin hanıma gitmek istediğime karar verdim. Oğlum yaklaşık 2 aydır emmeyi reddediyordu. İlk muayenemizde Gülçin hanıma bundan söz ettim ve kendisi bana yapmam gelenleri nasıl beslenmem gerektiğini hepsini detaylı bir şekilde anlattı. Söylediklerine harfiyen uydum. İnternette yazan her şeyi denemiştim ama bir sonuç alamamıştım. Gülçin hanımın tavsiyeleri sayesinde bebeğim emmeye başladı. Bebeğimi emzirmeyi o kadar çok özlemişim ki iyi ki yollarımız kesişmiş.
Gülçin hanıma prematüre olarak dünyaya gelen 35 günlük bebeğimin kontrolü ve emzirme sorunum için gittim. Kendisi bebeğimin dosyasını inceleyerek aşı, beslenme, tetkiklerle ilgili detaylı bilgiler vererek beni bilgilendirdi. Emzirmeyle ilgili sorun yaşadığım için bu konuda da uygulamalı olarak bebeğimi emzirmemi sağladı. Bebeğimle ilgili endişelerimi gidererek kendime güvenmemi sağladı. Çok güvenilir ve ilgili, iletişimi çok güzel bir hekim. Kendisine gitmeden önce 3 farklı doktorlar görüşmüş ve sorunlar yaşamış biri olarak kendisinin yaklaşımı, bilgisi ve iletişimi beni hem ruhen hem de mental olarak çok rahatlattı. Kendisine minnettarım.
Bugün oğlumun 4. Ay kontrolü için gittik Gülçin hocaya tek kelime ile mükemmel bir doktor. Onlarca soru sordum hepsine bıkmadan cevap verdi 4 ayı doldurduğumuz halde zaten biliyorsunuz diye geçiştirmek yerine her şeyi ayrıntılarıyla en baştan açıkladı.Hafif emme sorunumuz vardı gel benim yanımda emzir bakayım diyen çok ilgili,güler yüzlü, çok tatlı bir doktor.Evimize gittiğimiz zamanda benimle iletişime geçersin diyen güven veren bir hekim olur kendisi.Bundan sonra hep beraberiz inşallah hocam yaşamınızda başarılar dilerim…
tu...u
Gülçin hanımla oğlumun doğumda tanıştık. Erken doğduğu için yoğun bakımda kaldı. Tüm yoğun bakım süreçleriyle ilgilendi. Sağlıkla taburcu olduk 1 hafta içinde. Şimdi oğlum 2 yaşında hala Gülçin hanımla devam ediyoruz. Ne zaman ihtiyacımız olsa ulaşabiliyoruz. Gece gündüz hafta sonu demeden geri dönüş sağlıyor. Harika bir insan harika bir hekim. Onu çok seviyoruz.
Gülçin Bozan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülçin Bozan, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Gülçin Bozan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Normal Randevu, X-Ray, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması).
Gülçin Bozan adresi nerede?Gülçin Bozan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye mah. 746.sok No.13 kat 7 daire 88 soho business center Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülçin Bozan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülçin Bozan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülçin Bozan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülçin Bozan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gülçin Bozan hangi dilleri konuşuyor?Gülçin Bozan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülçin Bozan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülçin Bozan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülçin Bozan hakkında ne düşünüyor?Toplam 51 hasta / danışan, Gülçin Bozan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülçin Bozan hangi sigortaları kabul ediyor?Gülçin Bozan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta, Axa Sigorta, Groupama Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla