Ben Gülçin Öztürk. Psikoloji Bölümü lisans eğitimimi Zonguldak Bülent Ecevit Üninersitesi'nde tamamladım. Lisans eğitimim devam ederken; Hatay MKÜ Araştırma Hastanesi, Hatay Adliyesi, İstanbul Disleksi Merkezi, Kendilik Enstitüsü (Kohut Psikolojisi) ve Aniel Psikolojik Danışmanlık ve Koçluk Merkezi'nde stajlarımı tamamladım. Lisans sonrası bir taraftan, staj yaptığım Aniel Psikolojik Danışmanlık ve Koçluk Merkezi'nde danışan görmeye başladım diğer taraftan da Özel Özgülina Kreş ve Bakımevi'nde Kurum Psikoloğu olarak çalışmalarımı yürüttüm. Şu an yüz yüze seanslarımı Sarı Psikoloji Eskişehir bünyesinde yapmaktayım. Aynı zamanda online olarak psikolojik danışmanlık hizmeti sağlamaktayım.
Aldığım Eğitimler:
Aile Danışmanlığı Eğitimi - Biruni Üniversitesi
Objektif Çocuk Değerlendirme Testleri Eğitimi - Ev Okulu Derneği
Cİnsel Terapi Uygulayıcı Eğitimi - Seksofonksiyonel Terapi Enstitüsü
Bilişsel Davranışçı Terapi Kuramsal Eğitimi - Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği
Çocuk Merkezli Oyun Terapisi Uygulayıcı Eğitimi - Ev Okulu Derneği
MMPI Uygulama Eğitimi - Sarı Psikoloji
Filial Oyun Terapisi Uygulayıcı Eğitimi - Ev Okulu Derneği
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Uygulayıcı Eğitimi - Ev Okulu Derneği
Hoşnudiye Mah.Cengiz Topel Cad. Vardar Sk. No:3 Bahar Apartmanı, Kat:7 Daire: 14, Eskişehir
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Kurumsal Psikolojik Danışmanlık
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Sarı Psikoloji Eskişehir Şube
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Stres Yönetimi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Sarı Psikoloji Eskişehir Şube
Gulcın Hanım sevecen sıcak samımı ozellıkle ıcten bırı cok guzel yönlendiriyor bu ısı en başın dan berı cok ıyı yönetti verım aldık tabıkı kızımın gece korkuları vardı ama periyodik olarak karıslıklı ebeveyn görüşmelerimiz sayesinde cpk yol katettık ebeveyn görüşmelerinde sahıs olarak bireysel hem terapı hemde es seansı gıbı oldu uzmanlık bakıs açısıyla bırbırımızı daha ıyı anlamamızı sağladı en azından buna caba göstermemize sebep oldu hem kızım hem esımle bırlıkte fayda sağladık ayrıca cok seker tatlı dilli cok insancıl
z....g
Üniversiteye başladığımda her şeyi yönetmekte çok zorlandım, ait hissedemedim, iletişim kurmakta çok zorlandım, her şey güvensiz geliyordu ve baş etmekte çok güçlük çekiyordum. Gülçin Hanımla tanıştım ve iyi ki diyorum çünkü resmen iç dünyama ve ihtiyaçlarıma ışık oldu. Kendim olabiliyorum, duygularımı görüp, ihtiyaçlarıma yönelik hareket edebiliyorum. Her şey için çok güzeldi
fs...n
Gülçin hanim isini severek yapan danisani ile empati yapabilen, cesitli bakiş açilarina sahip bir psikolog olduğunu düsunuyorum.Kizim severek randevulara gidiyor sureci cok iyi ilertiyoruz verdiği ödevler
ile beraber seanslar sonunda kizimim dikkatini basarisini istenilen duzeye gelecegini umuyorum.
c....o
Gülçin hanımla üç aydır çalışıyoruz. Öfke ve kaygılarımın üzerine çalıştık. Süreçleri yönetebileceğime dair son umudumdu. Onun sayesinde kısa sürede kendime ve insanlara karşı bakış açım çok gelişti. Sakin ve beni gerçekten olduğum gibi anlamaya çalışan tavrı gerçekte neye ihtiyacım olduğunu anlamama yardımcı oldu. Çok memnunum.
m....)
Gülçin Hanım çok pozitif ve olumlu yaklaşıyor. Oğlumun birkaç sorunu vardı kendisi ile görüşmeye başladığımız andan itibaren olumlu yönde etkileşim sağladı. Sayesinde daha sağlıklı, olumlu ve uyumlu iletişim sağlayabiliyorum. 1 ayda 2 seans görüşme sağladık. Çocuğumda çok fazla ısrar etme ve ağlama problemi vardı bunu görüşüp konuştuğumuzda daha konuşarak, anlatarak açıklayıcı bir şekilde iletişim halinde olunca çocuğum ağlamayı bırakıp olayı okeyledi. Hayır ben yapacağımdan ziyade tavsiyesi üzerine konuşma tarzı ve mantığını anladığı için açıklama yaptığımızda o da tamam diyor ve sorun olmuyor.
b....)
Oğlum için kendisi ile görüşme sağlamıştım, faydasını gördüm. Geçen sene 1 ay görüşme sağladık. 4 seans danışmanlık hizmeti aldık 1 seansta kontrol yaptık 5 seans görüşme sağladık. Oğlumun göz tiki vardı, geçti. Gülçin Hanım güler yüzlü, kibar, nazik, danışanlarıyla ilgili bir uzman.
Gülçin Hanım'ın danışanlarına karşı iyi bir yaklaşımı var. Başarılı bir şekilde yorum yapıp yönlendirme yapıyor. Ben memnundum. Yaklaşık 6 ay gibi görüşme sağladım. Biraz öfke kontrolü olmayan bir kişiydim sayesinde öfkemi yenmeye başladım. Aldığım danışmanlık hizmetinden memnun kaldım.
Gülçin Hanım yönlendirmesi, ilgilenmesi, vakit ayırması açısından iyi bir psikolog. Kendisi ile 3-4 seans görüşme sağladık. Anne baba ayrılığında hırçınlığı konusunda daha uysallaştı. Duyguları konusunda ifade edemiyordu ama artık eskisi gibi ağlamayıp açıklayabiliyor. Ödev konusunda sıkıntı yaşıyoruz tekrar kendisi ile görüşme sağlamayı düşünüyoruz.
ö....)
Gülçin Hanım'ı ilk tanımamıza rağmen o kadar sıcak ve samimi bir insandı ki çocuğumun hastalığı geçirmesi ile ilgili yardımcı olabileceğine inandım. Birkaç seansta çocuğum gayet düzgün bir seviyeye geldi. Kendisi elinden geldiğinden daha fazla ilgi ve alaka gösterdi. Türkiye'nin her neresinde olursa olsun kendisini her türlü tavsiye edebilirim. Çocuğum arkadaşlarıyla ilgili birtakım sıkıntılar, problemler yaşıyordu. Uygunsuz konuşmalar oluyordu bunlar düzeldi. Arkadaş, toplum içerisine girip daha rahat görüşebiliyor. Okulunda başarılı bir çocuk haline geldi. Gülçin Hanım'dan çok memnun kaldım. Kendisine bu hayatta başarılar diliyorum.
a....)
Oğlumun okulda sıkıntıları vardı çok fazla agresif davranışlarda bulunuyordu. Öğretmeni psikologla görüşmemiz gerektiğini söyledi bende görüşme sağladım. Gülçin Hanım'la tanıştık. Kendisinin olumlu davranışları, çocuğuma karşı olan diyaloğu iyiydi. Çocuğumu görmemi, tanımamı sağladı. Hoş görü ile davrandı. Seansların oğluma büyük etkisi oldu. Çocuğuma bakış açım değişti, gözümü açtı. Şu anda kendine göre düzgün. Hala daha dönem dönem görüşüyoruz. İyi bir dost kazandığımı düşünüyorum.
Gülçin Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülçin Öztürk, Psikoloji. Size Gülçin Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi.
Gülçin Öztürk adresi nerede?Gülçin Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mah.Cengiz Topel Cad. Vardar Sk. No:3 Bahar Apartmanı, Kat:7 Daire: 14 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülçin Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gülçin Öztürk uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gülçin Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülçin Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gülçin Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülçin Öztürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülçin Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Gülçin Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Eskişehir Aile İçi İletişim Sorunları
Eskişehir Yaygın Anksiyete Bozukluğu