1993 yılında İstabulda doğmuştur. Lisans eğitimine İnternational University Of Sarejevo da başlamış 2017 yılında Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesinden mezun olmuştur. Lisans öğrenimi süresince birçok hastanede, anaokullarında ve derneklerde staj eğitimini tamamlamıştır. Mezuniyet sonrasında kendi kliniğinde ve özel eğitimli bireylerle çalışmıştır. Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimini Prof. Dr. Hakan Türkçapar, Çocuk Merkezli Oyun Terapisini Mehmet Teber, Cinsel Terapi Eğitimini Prof. Dr. Sultan Doğan ve Lütfü Özdemir ile tamamlamıştır. Bunların yanı sıra çeşitli eğitimlere katılmış ve uygulayıcı pozisyonuna ulaşmıştır.

Abdurrahman Gazi mah. Ebubekir cad. No:36/7, Sancaktepe, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +56 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Psk. Gülçin Ünal

5-6 seanstır gidiyorum. Oğlum için başvurdum. Benim kaygılı olduğumu fark etti, benimle devam etti. Verim almaya başladım. Seanslarımız güzel geçiyor. Seansa giderken mutluyum. Kendimi artık daha iyi hissediyorum. Güler yüzlü ve sevecen bir uzman. Yargılamadan sorunları çözmeye çalışan birisi. Memnunum kendisinden. Her konuyu rahatlıkla konuşabiliyorum.

Konum: Psk. Gülçin Ünal Oyun Terapisi

Gülçin Hanımla görüşme sebebim kızımın artık verdiği tepkilere ve öfke krizlerine kendim bi çözüm bulamamamdı. Biz 7. görüşme sonrasında olayı çözmüştük ve bu benim için mucizevi bişeydi. Çaresiz bir anne olarak gittiğimde ilk yaptığı beni sakinleştirmek ve rahatlatmak olmuştu. Bu da bence ne yapacağını bilemeyen biri için en önemlisi. Kendinden emin bir şekilde konuşması ve olaylara hakimiyeti ona güvenmemi sağladı. Çocuklarla iletişimi güçlü ve nasıl yaklaşması gerektiğini gayet iyi bilen birisi.

Oğlum için gittik. Çok çabuk sinirleniyordu ve agresifti. Seanslar sayesinde hepsi düzeldi. 20 seans aldık. Şu an ara ara gitmeye devam ediyoruz. Oğlum kendisini çok seviyor, devamlı konuşmak istiyor. Gülçin Hanım harika bir insan. Çok cana yakın. Bize bile yardımcı oluyor. Çok memnunuz.

Depresyon için tavsiye üzerine gittim. Boşanma aşamasındaydım. Seanslar sayesinde kendimi çok iyi toparladım. Olumlu ilerledi. Sürecim bitti. Şu an oğlum gidiyor. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Gülçin Hanım ileri görüşlü ve yardımsever bir uzman. Sorunun nerede olduğunu iyi biliyor. Çözüm odaklı. Ben memnun kaldım.

Ö
Konum: Psk. Gülçin Ünal Psikoloji Randevusu

Babamin olumu, deprem gibi travmalar sonrasi bende olusan/olusabilecek durumlari atlatabilmek ve ozel hayatimdaki bazi konularda kendimi daha iyi ifade edebilmek ve daha guclu iletisim kurabilmek icin yaklasik 2 ay once terapiye basladim. Kisa bir sure sonunda kendimi daha iyi hissediyorum. Iletisim konusunda onceden insanlari uzmekten ve benimle iliskilerinin bozulmasindan korktugum icin dusundugumu soylemeye cekinirdim. Icime atar kendimi yerdim. Simdi ise kendimi merkeze koyarak fikirlerimi rahatlikla ifade edebiliyorum. Bilissel davranis terapisi ile hatali dusuncelerimden kurtulmayi basardim. Bir psikologa gitmek, birinin beni onyargisiz dinlemesi gercekten rahatlatiyor. Hele bir de Gulcin Hanim gibi tatli dilli bir psikologunuz varsa, terapi gibi degil yakin bir arkadasimla sohbet ediyormusum gibi hissediyorum :) Bu da tamamen seffaf olmami sagliyor. Tum saydigim problemleri cozme konusunda cok iyi ilerliyoruz.

O

Kişisel problemlerim sebebiyle tavsiye üzerine ulaştım Gülçin Hanım'a. Yaklaşık 1 aydır devam ediyorum. Bakış açımı değiştirmemde gayet faydalı oldu. Her söylediğime dikkat etmesi ve yeri geldiğinde beni gerçekten dinlediğini göstermesi güzeldi. Danışan takibi çok başarılı. Yaklaşımı ve ilgisinden memnunum.

Gülçin Hanım'a daha önce kendisinden terapi almış ve çok memnun kalmış bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine 5 yaşındaki oğlumuz için başvurduk. Genel olarak öfke kontrolünün olmaması, hırçınlık, gece yatağını ıslatması ve toplum içinde uyumsuzluk gibi şikayetlerimiz ile başvurduk. Açıkçası ilk randevuya gitmeden oldukça tedirgindik. Fakat kendisini ilk ziyaretimde oldukça samimi, bilgisi ve tecrübesi ile güven veren bir tavrının olması bizi çok rahatlattı. 3 aylık bir terapinin ardından çocuğumuzda büyük değişiklikler meydana geldi. Terapiler boyunca çocuğumuz ile çok iyi bir şekilde bağ kurdu. Gece yatağı ıslatmaları kayboldu. Daha sakin, uyumlu ve neşeli bir çocuk haline geldi. Tüm aile olarak daha keyifli vakit geçiriyoruz artık. Kesinlikle tavsiye ederiz.

Konum: Psk. Gülçin Ünal Randevu

Gülçin hanımla tanışalı sanırım 1 ay kadar bir zaman oldu. Ve hayatımda degistirmek istedigim, anlamlandirmak istedigim bazı seyleri, sıcakkanliligiyla, samimiyetiyle ve dogru iletişim kurabilme becerisiyle cok büyük bir destek saglıyor. Hayatımda degistirdigim, degistirmeye calistigim ve degistirecegim bircok şeyde katkısı cok büyük... rast geldiğim icin cok şanslıyım.

Gülçin hanımla internet vasıtasıyla tanıştım. Farklı bir şehirde bulunmamdan dolayı tereddütlerim vardı. Fakat online uzaktan terapiye başladığımızda hiçte zor olmadığını gördüm. Gülçin hanımla depremden sonra kaygı sorunu geliştiği için terapilere başladık. Kaygı ve tek başıma evde kalamama sorunları yaşıyordum. İki çocuğuma da bu konuda rehberlik edememek beni üzüyordu. Gülçin hanım, birkaç aylık terapiyle tüm endişe ve kaygılarımı çözmüş olduk. Kesinlikle tavsiye ederim. Uzaktan online terapinin de çok kolay ve pratikçe yürütüldüğünü özellikle belirtmek isterim.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Gülçin hanımın ses tonu bile yetiyor. İlk zaman kendisine nasıl anlatıcam diye tereddüt etmiştim ama enerjisi o kadar yüksek ki sohbet su gibi akıp gidiyor. Olaylara bakış açısı sizin göremediğiniz o küçük noktayı bulup sizin kafanızda ışık belirmesine yol açıyor. Dipsiz kuyunuza adeta bir halat yollayıp sizi öyle güzel yukarıya çıkarıyor ki siz hiç farkında bile olmuyorsunuz. Tanıştığımız için bana yardımları için kendisine minnettarım. Yolu çiçek bahçesi olsun.