Aile Danışmanlığı Randevusu
Evlilik Öncesi Danışmanlık
Gottman Çift Terapisi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
me...k
Lohusalık döneminde Gülçin hanımı tanıma fırsatım oldu bebeğim ve bana o dönemde o kadar iyi geldi ki sonrasında eşimle ilgili sorunlarımızı çözmek için çift terapisi içinde görüştük doğru yönlendirmeleriyle eşimin psikiyatriye gitmesini sağladı. İki senedir düzenli aralıklarla görüşüyoruz ailem için en çokta kendim için Gülçin hanımın yönlendirmeleri sayesinde daha doğru kararlar almaya başladım. En karanlık zamanlarımızda bebeğimle bana ışık tuttu. Psikolog olmasının yanı sıra yanında hiç yabancı hissetmemek yıllardır tanınan bir dost samimiyetini kurabilmek çok değerli oldu benim için.
k....n
Psikoloğum Gülçin hanımdan yaklaşık bir yıla yakın zaman danışmanlık aldım ve bu hafta itibari ile sürecimi tamamladım. İyiki diyorum, iyiki kendime bu iyiliği yapmışım. Bazen zorlandığım dönemler oldu. Sanki ilerlemiyorum hatta bazen birakmam gerekmiş gibi hissettigim zor zamanlarım oldu. İyiki bırakmamışım. Bu zor anlarımda Gülçin hanımın desteği, alanındaki uzmanlığı,güler yüzü ve içtenliği terapiyi tamamlamamda çok büyük etken oldu. Gülçin hanım bilgi ve deneyimiyle sürecimi çok iyi yönetti. Biz EMDR yontemi ile bu yaşıma kadar beni zorlayan üstesinden gelemediğim olaylari tek tek çalıştık. Özellikle depremin etkisi ile yaşadıklarımız ve erken yaşta anne kaybının verdiği yoksunlukları çalıştıktan sonra üzerimden büyük bir ağırlık kalktı. Terapi sürecinden beklenti olarak negatiflikten çıkıp yüzümün gülmesini istiyordum ben. Çünkü üzerimde kambur gibi bir sürü başedemegim yükle yaşamaya çalışıyordum. Şuan da beklentim büyük oranda karşılandı. Hayatıma dokunduğu için minnettarım.
ni...
Gülçin Hanımla yaklaşık 8 ay önce yollarımız kesişti zor günler ailecek zor günler geçirdiğimiz bir dönemdi sihirli değnek değmiş gibi olumsuzluklar düzeldi, hayata kendime aileme nasıl daha verimli davranırım bunu gördüm sayesinde eşimle olan sıkıntılarımızda o da destek aldı ve bazı şeyler onun açısından da değişti ikimizde bu süreçte evrildik. Kendisi işinde uzman sizi gerçekten dinleyen sizi anladığını sorduğu sorularla size gösteren çok tatlı bir hoca. Biz kendisiyle EMDR uyguladık nasıl olacağı konusunda çok kaygılıydım ama sayesinde aştım ve çok mutlu tamamladık sürecimizi. Kendisiyle bir kere tanışmalısınız.
a....a
Gelecek kaygılarım vardı sıkışmış ve çaresiz hissediyordum bir arkadaşımın tavsiyesi ile Gülçin hanımdan randevu aldım. Gülçin Hanım enerji olarak bana çok yakın gelmişti profesyonelliği bana güven verdi. Terapi seanslarında kendimi daha iyi tanıdım güçlü ve zayıf yönlerimi. Terapi yöntemi ve planı sayesinde çocukluktan şimdiye uzanan tüm yaşantımın travmalarını seans esnasında incelemiş ve çözümlemiş oldum. Şuan hayata çok daha güzel bir yerden bakıyorum ve bunun kalıcılığına güveniyorum
bu...n
Canım psikoloğum, hayatımın altı üstüne gelmişken, beni silkeleyen, kendime getirendir. Boşanma sürecinde çocuğuma karşı suçluluk duygum, kendimi yetersiz yalnız hissetmem konusunda (ki sürecim dizi seneryolarının sezon finalli tadındaydı:) beni aydınlattı, rahatlattı, kulağıma fısıldanan tüm o kötü sesleri ,düşünceleri sildi.hem ağlama duvarım hem tazelenme sebebim oldu, herşey yolunda şimdilerde, sayesinde. İyiki varsınız yakınlarımda sizin olduğunuzu bilmek bile rahatlatıyor, bu aydınlanmış halimi ben bile tanıyamıyorum.
Gülçin Hanım ile başladığımız bu süreçte kendimle ilgili kafama sürekli taktığım düşüncelerimi ve bunun vücudumda yarattığı olumsuz etkilerini birlikte aşmayı başardık. İlgisi, yaklaşımı, önerileri ve destekleri gerçekten profesyonellik anlamında almış bulunduğum en iyi hizmetti. İyiki benim psikoloğum oldu ve birlikte başardık. Alanında böyle uzman bir insanla karşılaştığım için gerçekten çok şanslı hissediyorum. Ve şiddetle tavsiye ediyorum herkese. İyiki var.
e....y
Gülçin hanımla yollarımız 4 yıl önce keşişti. Partnerimle çok sancılı bir süreç geçiriyordum sorunlarımızı çözemiyorduk bir ayrılıp bir barışıyorduk ve sürekli çıkmaza giriyorduk. İlk terapide neden geldiğimi sorunca psikoloğum ben bir insana bağımlıyım galiba demiştim.:) Süreç içinde Gülçin hanım bana sıkça bağımlı olmadığımın farkındalığını oluşturmaya çalıştı.Bu düşüncenin ardında başka sebepler olduğunu farkettirdi.Her bir sebebi saatlerce çalıştık. Hatta ruhumdaki rahatlamaları gördükçe psikoloğuma şu cümleyi söylemiştim:”Psikolojime yapmış olduğum yatırımdan dolayı çok mutluyum.”Terapiden önce takıldığım konular terapiden sonra artık normal düzeye geldi. Partnerimle evlendik ve şu an mutlu bir evlilik hayatımız var. Benim iyileşmem aslında bizim iyileşmemiz oldu.Gülçin hanımın mesleğindeki profesyonelliği sizi yargılamadan dinlemesi, sürekli gülen yüzü, ses tonundaki naifliği insanı güvende hissettiriyor.İyi ki yollarımız kesişmiş.Gülçin hanımı kesinlikle tavsiye ederim.
a....a
Gülçin hanımı doktor takvimi sayesinde keşfettim. Doğumuma az bir süre kalması bununla birlikte yaşadığım,geçmişten gelen bir takım takıntılarım bazı evlilik,aile ve kişisel konuları aşamam daha fazla kendi kendimi iyi edemeyeceğimi hissetmem sebebiyle bir gecede karar verip ertesi gün ben terapiye başlamalıyımla tanışmamız gerçekleşti. İyi ki gerçekleşmiş diyorum çok kısa zamanda en aşamadığım içimde hazmedemediğim,hayatımdaki herkes olumsuz hep ben olumsuzu yaşıyorum dediğim konuları,gebelik ile ekstra yüklenen duygu durum değişikliğimi ve yaşadıklarıma duyduğum öfkeyi hem kullandığı teknik sayesinde hem Gülçin hanımın muhteşem yaklaşımı,sohbet havasında seansları sayesinde her seans çıkışı kuş gibi hafiflemem ile doğru bir adım attığımı bana gösterdi. Kendisiyle yolculuğumuzun bittiğini düşünmüyorum doğumdan sonra toparladığım gibi seanslara devam edeceğim bunun gerektiğini ve çözebilecek kişinin Gülçin hanım olduğunu artık biliyorum kendisini iyi ki tanıdım iyi ki var
z...
Dikkat ve erteleme konusunda zorlanmam sebebiyle terapi desteğine ihtiyaç duyduğum anda bir hocamın yönlendirmesi ile Gülçin Hanım ile seanslara başladık.
Olumlu mizacı, beden dili, ses tonu gibi güven veren kişiliğinin yanı sıra terapi sürecini yönetmekteki hakimiyeti sebebiyle çok verimli geçen bir seans sürecini tamamladık.
Terapiye başlayan ben kafası karışmış, karmaşık ve yoğun duygular içerisindeyken bugün şu geldiğim noktada ayaklarımı yere daha sağlam basıyor hissediyorum.
Gülçin Hanım'ı kesinlikle tavsiye ediyorum.
b...
Gülçin Hanım'dan almış olduğumuz aile içi şiddetli anlaşmazlıklarımızdan kaynaklı eşimle son şans danışmanlık almak istedik. Seanslar sonrasında farkında olmadığımız konularla ilgili farkındalık kazanıp bunu aile içerisinde uyguladıktan sonra yaşadığımız huzur sebebiyle çok memnun kaldık. İyi ki varsınız...
Gülçin Zoroğlu Ersoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülçin Zoroğlu Ersoy, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Gülçin Zoroğlu Ersoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Normal Randevu.
Gülçin Zoroğlu Ersoy adresi nerede?Gülçin Zoroğlu Ersoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür mahallesi Talatpaşa Bulvarı Peren Apt. No:28 D:4 Alsancak Konak
- İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülçin Zoroğlu Ersoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gülçin Zoroğlu Ersoy uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gülçin Zoroğlu Ersoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülçin Zoroğlu Ersoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Gülçin Zoroğlu Ersoy hangi dilleri konuşuyor?Gülçin Zoroğlu Ersoy ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülçin Zoroğlu Ersoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülçin Zoroğlu Ersoy tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülçin Zoroğlu Ersoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 260 hasta / danışan, Gülçin Zoroğlu Ersoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.