Kültür mahallesi Talatpaşa Bulvarı Peren Apt. No:28 D:4 Alsancak, Konak

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Çift Terapisi +13 daha fazla

Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı

Bağımlılık Terapisi

Gottman Çift Terapisi +1 daha fazla

İzmir, İzmir

Gülçin Zoroğlu Ersoy

Klinik psikolog Gülçin Zoroğlu Ersoy danışanlarına kendi merkezinde hizmet vermektedir. Hocamızın 12 yıllık mesleki bir tecrübesi bulunmaktadır. Aldığı eğitim ve katıldığı birçok seminer ile mesleğini severek sürdürmektedir.

Konum: Gülçin Zoroğlu Ersoy Yetişkin Terapisi

Bu siteden Gülçin hanımı buldum ve yorumlara dayanarak randevu aldım.Sorunlarım ilişkiler, sınır çizememe,otorite karşısında kendini ifade edememe,geçmişin yükleriyle baş edememekti. Belki buraya yazması çok kolay ama ilk seanstaki halimi hatırlıyorum da ağlamaktan konuşamamıştım. Gülçin hanımın sakinliği, güleryüzü, seansı kontrolü, başka danışanlarından BAHSETMEMESİ beni ilk seansta bir uzmanla konuştuğuma ikna etmişti.Bana EMDR yöntemini uygun gördü ve süreç başladı.Tedavi sonunda kendimi bir sorun karşısında ağlamadan ifade etmek,sınır çizebilmek,hayır diyebilmek beni nasıl mutlu ediyor tahmin edemezsiniz.Artık kendimi önceleyebiliyorum. Geçmişten yük saydıklarım artık kötü hissettirmiyor.Beni daha iyi bir ‘ben’e farklı pencereler açarak kavuşturan Gülçin hanıma bütün iyi dileklerimle…

Y
Konum: Gülçin Zoroğlu Ersoy Psikoloji Randevusu

Merhabalar, bir arkadaşımın referansı üzerine Gülçin abla ile tanıştım. Sinir, kaygı gibi problemler artık fiziki olarak beni etkilemeye başlamıştı, psikologlarla genelde iyi anlaşamıyorum ama Gülçin abla farklıydı .Giderken sorunlarımın düzeleceğine hiç inancım yoktu ama beklentimin tam tersi, aldığım destek çok iyi sonuçlandı hayat kalitem arttı diyebilirim. Samimi olarak herkese tavsiye ederim

Gülçin Hanım ile diyetisyenim sayesinde tanıştım. Gün geçtikçe artan yeme bozukluğum ve duygusal yemelerim vardı. Gülçin Hanım'la birçok konu çalıştık; duygusal açlık, çocuklukta sevilmemek, şartlı sevilmek, babayla bozuk ilişki, babadan utanma, değersizlik, sevgisiz büyümek, sevilmek için hiç hayır diyememek gibi…
Bir diğer en büyük korkumda otobanda arabayı başkası kullanınca ölüm korkusu yaşamaktı ve artık onu da aşabildim.
Bu tüm saydıklarımı Gülçin Hanım sayesinde yenebildiğimi düşünüyorum.
Hayata ve insanlara bakış açısından çok etkilenerek değiştiğimi düşünüyorum. İnsanlara düşüncelerimi direkt iletebiliyorum, hayır diyebiliyorum ve artık sınırlarımı çizebiliyorum.
Gülçin Hanım ile tanışmak beni çok mutlu etti. Zor bir süreç olsa da onunla hedefime ulaşmak benim için çok güzel oldu.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Gülçin Hanım ile görüşmeye başlama sebebim tüm ilişkilerimde al-ver dengelerimi kuramadığımı düşünmem ve sonuç olarak kendimi değersiz hissetmemdi. Kendisine danıştığım kısa süre içerisinde bambaşka bir farkındalığa ulaştım ve ilişkilerimde farklı yaklaşımlarla sorunlarımı oldukça basit şekilde çözmeye ve daha iyi kendimi ifade edebilmeye başladım. Bunun yanında öfke sorunlarımın olduğunu düşünüyordum. Bütünsel olarak baktığımda öfke sorunlarımın da kendimi yeterinde ifade etme yolunu bulamadığımdan kaynaklı olduğunu fark ettim. Bazen küçücük detaylar hayatımızda bambaşka etkiler yaratabiliyor. Kendimi aldığım seanlar sonrasında; daha iyi ifade edebilen, daha dingin ve benim için en önemlisi kuş gibi hafif hissediyorum. Her zaman güler yüzü ile çok keyifli seanlar geçirdim. İyi ki yolum Gülçin Hanım ile kesilmiş.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Kendisiyle baska bir psikolog tavsiyesiyle tanistim akici Türkcesi duygularinizi tarif edemezken dogru kelimeyi bulup size evt iste bu dedirten empatiseviyesi oldukca yuksek anlayisli cok tatli bir danisman bana cok iyi geldi ozellike eemdr calismasiyla kendimi buldum emegine yuregine saglik canim danismanim

T

Gülçin Hanım'la arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştık. O dönemlerde çok sıkıntılı, kaygılıydım, baş edemediğim kafamın içinde susmayan sesler vardı. Gülçin Hanım'la seanslara başladıktan sonra yavaş yavaş durulmaya, rahatlamaya başladım. Ailemle, eşimle, eşimin ailesiyle sorunlar yaşıyordum. Baş edemiyor, çaresiz hissediyordum. Gülçin Hanım bana bazı taktikler (3G-3K gibi teknikler) vererek durum karşısında nasıl hissetmem, hissettirmem gerektiğini söyledi. Süreç sonunda anneme olan öfkem duruldu, nasıl baş edebilmem gerektiğini öğrendim. 9 yıldır eşimin ailesinin evine hiç, ama hiç gitmeyen ben, şimdi evlerinde eşim ve çocuğumla tatil için yanlarında kalıyoruz. Eşime olan küskünlüklerim eskisi kadar yıpratıcı değil, biraz daha kendimi sakinleştirebiliyorum; ama henüz sürecim bitmiş değil tabi, inşallah onu da kolaylıkla aşabilirim.

Konum: başka bir yer Diğer

Hayatımın zorlu bir sürecinde (kpss ve aile sorunları) almam gereken kararları , olaylara vermem gereken tepkileri ve ileriye dönük yapmam gereken planlar konusunda yoğun desteğini aldım .Yaşamıma sunduğu ufak dokunuşlar ,farklı bakış açıları sayesinde aynı olaylara daha sakin tepkiler verebilen kişiliğe büründüm. Özellikle seans sonunda yaptirdigi rahatlama egzersizleri ile seanstan ayrılırken oldukça rahatlamış hissi ve sınava yönelik simülasyonlar gerçekten çok profesyoneldi. Ayrıca güler yüzlü samimi ve şeffaf olması sürecin bir diğer güzel yönlerini oluşturuyordu.Kendisini iyiki tanimisim .

K
Konum: Gülçin Zoroğlu Ersoy Psikoloji Randevusu

Gülçin hanımla her hafta gerçekleşen bir terapi sürecim oldu. Anksiyete ve deprem korkusu için terapiye başladım.Kendisi inanılmaz canayakın, samimi , güleryüzlü. Zaten ilk seansımda süreçleri biten danışanlarının onu görmeye geldiğine şahit oldum ve o an doğru kişiyle ekip olacağımı anladım :) Seanslarım sanki bir yakın dostumla görüşür gibiydi. Birçok problemimi onun sayesinde aştım. Artık gereksiz evhamlarım yok , ben kendimi aşamam kimseye sorun anlatamam zannediyordum ama Gülçin hanım bu tabularımı tamamen yıktı. Görüşme saatleri dışında da istediğim zaman ulaştım ve her konuda bana canı gönülden yardımcı oldu. Değersizlik hissimle ve dahasıyla baş etmemi de ona borçluyum .Tekrar psikolojik bir yardıma ihtiyacım olursa hiç düşünmeden gideceğim tek isimdir. İyi ki yollarımız kesişmiş .

Konum: Online Danışmanlık Diğer

2024 Ocak ayında yoğun ankisiyete rahatsızlığım vardı Gülçin hanım ile yollarımız keşişti ve iyi ki tanıdım tedavi gördüm ve daha sağlıklı ve bilinçli şekilde hayatıma devam ediyorum.

C
Konum: Gülçin Zoroğlu Ersoy Psikoloji Randevusu

Öfke kontrol sorunlarıyla başladığım terapi sürecimde öfkemi kontrol etmeyi çok sevgili psikoloğum gülçin hanımla çözdük. Terapi sürecinde kendimi daha iyi tanıdım ve hayata bakışım değişti.