Ortodonti Randevusu
Hareketli Ortodontik Tedavi
Lingual Ortodonti
Ortodontik Tedavi
Dr. Dt. Güldehan Özdemir Ortodonti Kliniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
Çene Darlıkları Tedavisi
Dr. Dt. Güldehan Özdemir Ortodonti Kliniği
2014-2016 yılları arasında Özel Modern Klinik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde, 2016-2021 yılları arasında da Özel Beşiroğlu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde ağırlıklı olarak Gebze ve Tuzla’dan gelen hastalarıma mutlu gülümsemeler kazandırmaya çalıştım. Şimdi de kendi kliniğimde tecrübe ve teknolojiyi kullanarak yeni gülümsemelere katkı sağlamayı hedefliyorum.
k.....
Sürecim boyunca gayet memnun kaldım ortodonti tedavim 13-14 ay sürdü sonuçtan memnun kaldım bundan sonra 3 ay da bir kontrole gideceğim.Her zaman çözüm odaklıydı.Tel tedavisi aldım çarpışıklık vardı sonucundan memnunum.
Kendisinden memnunum aldığımız hizmetten ihtiyacı olanlara tavsiye ederiz süreçte hem doktor olarak hem insanı yaklaşımından memnun kaldık.Ortodonti tedavisi aldık tel tedavisi alındı çarpışıklık vardı çocukları yaklaşımı hem psikolojik hem fizyolojik olarak güven veriyor bana soran herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
Güldehan Hanım ile uzun süreli tedavi boyunca ilgisinden çok memnunduk çok dikkatli şekilde tedavimizi takip edep tamamlandı sonucunda çok memnunuz.Tel tedavisi alındı çapraşıklık ve ayrıklık vardı 1.5 yıl sürdü damak genişletme oldu tedavimiz tamamlandı.
Doktorum çok iyi çok memnunum yanında çalışanlar öyle.Ortodonti tedavisi alıyorum 1.5 yıl oldu özenle ilgileniyor çok güler yüzlü ve tatlı dilli.Tel tedavisi alıyorum çarpışıklık vardı tedavim devam ediyoruz.
r.....
Güldehan Hanım ile ortodontik tedavi gördüm Kasım ayında bitti tedavim 1 yıl sürdü sorunlu bir dişim vardı pozisyonu tersti endişeliydim dönüp dönmemesi için şuan da şeffaf plak kullanıyorum.Güldehan Hanım'ın yaklaşımı çok güzel iletişimi çok iyi dişimin sonucu ne olacağı ile ilgili beni bilgilendirdi.Tahmini sonucu gösteren program üzerinden arkadaşları ve kardeşime tavsiye ettiğim doktor oldu.
İlgili alakası son derece iyi çok anlayışlı ve çok güler yüzlü tedavimiz güzel gidiyor kısa süre de sonucu alıyoruz ortodonti tedavisi alıyoruz.Klinik gelen olarak temiz ve güzel çok ilgililer.Eşi ile aynı klinikte hizmet veriyor eşi de oğlumun dolgularını yaptı o da çok ilgili.Kızım da tel tedavi aldı çarpışıklık ve yamukluk vardı.Teşekkür ederim eşine ve doktor hanıma.
Kensinden çok memnunum herkese tavsiye ederim.Ortondi tedavi aldı çocuğum dişlerin de çapraşıklık vardı uzun bir aşama kaydetti telleriminiz çıktı hala devam ediyoruz memnunuz.
Bizim tedavimiz 13-14 ay sürdü beklediğimden daha kısa süre de yok aldık arkadaşlarına da tavsiye ediyoruz ilgi alakası ofisin çalışanların özellikle konumu çok iyi.İnşallah yolları açık olur.Çocuğumun dişlerinde çarpışıklık vardı tel tedavisi aldı.İkinci çocuğum var böyle bir sorunumuz olursa yine tercih ederim.
g.....
Kızım hala hastası tedavi süreci hala devam ediyor gayet memnunuz küçük kızım için gerektiğin de koş koşa oraya gidiyor tedavi süreçlerin de çocukları onlara emanet ediyorum çok ilgili ve çok güler yüzlü.Kızımın çene kemiği yapısı dar olduğu diş çıkışın da sıkıntı yaşıyordu Güldehan Hanım'ın eşine diş çekimi için gittim çene darlığından dolayı Güldehan Hanım'a yönlendirdi çenesi genişletildi diş teli takıldı şuan da devam ediyoruz.
ş.....
Kızımın bir dişi geride kalmıştı. Farklı bir diş hekiminin müdahalesiyle daha da kötü oldu. Öneri üzerine Güldehan Hanım'a ulaştım. Yaklaşık 2 senedir tel tedavimiz devam ediyor. Şu an tel tedavimiz bitti. Plak tedavisi devam ediyor. Rutin kontrollere gidiyoruz. Sonuna geldik tedavinin. Kendisi yanlış bir müdahaleden sonra bize ilaç gibi geldi. Güldehan Hanım çok güler yüzlü ve cana yakın bir hekim. Kızımla diyaloğu da çok güzel. İhtiyaç duyduğumuzda her zaman ulaşabildik. Çok memnunuz süreçten.
Güldehan Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güldehan Özdemir, Ortodonti. Size Güldehan Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Ortodontik Tedavi, Sabit Ortodontik Tedavi, Lingual Ortodonti, Erken Ortodontik Tedavi, Hareketli Ortodontik Tedavi, Ortodonti Randevusu, Çene Darlıkları Tedavisi.
Güldehan Özdemir adresi nerede?Güldehan Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Evliya Çelebi Mah. Koşar Sk. No:2/4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güldehan Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Güldehan Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Güldehan Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Güldehan Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Güldehan Özdemir hangi dilleri konuşuyor?Güldehan Özdemir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Güldehan Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güldehan Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Güldehan Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Güldehan Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Güldehan Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Güldehan Özdemir hangi sigortaları kabul ediyor?Güldehan Özdemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Sınıf 3 Malokluzyonlar
İstanbul Ortodontik Malokluzyonlar