Op. Dr. Gülden Cancan, Ankara Fen Lisesi'nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde İngilizce tıp eğitimi alarak 2006 yılında mezun olmuştur; daha sonra İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde genel cerrahi uzmanlık eğitimini tamamlayarak 2014 yılında uzmanlık derecesini almıştır. Amerika Birleşik Devletleri'nin en saygın kanser merkezlerinden biri olan MD Anderson Cancer Center, Houston-Texas‘ta meme cerrahisi ve onkoplastik cerrahi alanında uluslararası deneyim kazanmıştır.
Genel cerrahi alanında tecrübeli bir hekim olan Op. Dr. Cancan, medikal estetik alanına olan ilgisiyle, botulinum toksini uygulamaları, yüz ve vücut dolgu uygulamaları, mezoterapi, anti-aging uygulamaları gibi medikal estetik işlemler konusunda da deneyim sahibidir ve medikal estetik alanında, gençleşme ve güzellik odaklı uygulamalarla hastalarının yaşam kalitelerini artırmaya yönelik çalışmalar yapmaktadır.
Görev yaptığı yıllar içinde sağlıkta kalite yönetimi konusunda da yetkinlik sahibi olan Op. Dr. Cancan, farklı sağlık kuruluşlarında yöneticilik görevlerinde bulunmuştur.
Op. Dr. Gülden Cancan, hastalarına kişiselleştirilmiş ve en güncel tedavi yöntemleriyle yaklaşmayı sürdürmekte; kişisel ve mesleki gelişim yolculuğuna en güncel gelişmeler ışığında kendi kliniğinde devam etmektedir.

Dr. Gülden Cancan Muayenehanesi
Atatürk Mah, Ertuğrul Gazi Sk. Metropol İstanbul A Blok Kat:34 Daire:480, Ataşehir, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Dolgu

Meme Cerrahisi

Mezoterapi

Yüz Dolgusu

Atatürk Mah, Ertuğrul Gazi Sk. Metropol İstanbul A Blok Kat:34 Daire:480, İstanbul

Röportaj

Z
Konum: Dr. Gülden Cancan Muayenehanesi Meme Cerrahisi

Güven duygusunu daha ilk karşılamadan size veren bir muayenehane. Gülden Hanımın sıcacık gülümsemesiyle emin ellerde olduğunuzu bir kez daha anlıyorsunuz. Meme muayenesi için arkadaş tavsiyesiyle kendisini tercih ettim ve iyi ki de etmişim İşini severek ve titizlikle yapması, elinin hafifliği en önemlisi randevu saat aralıklarını uzun tutup hastalarıyla detaylı ilgilenmesi bizler için bulunmaz nimet. Eğer bunu okuyorsanız iyi ki tanıdım sizi hocaammm artık başka mecralarda macera aramıycam

I
Konum: Dr. Gülden Cancan Muayenehanesi Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı

TEK TARAFLI BÖBREK AĞRISI SIKAYETIM VARDI AMA TETKİKLER TEMIZ ÇIKIYORDU. AĞRIM SIDDETLENDİĞİNDE ACILE BAŞVURDUM. GÜLDEN HOCAM NOBETCIYDI. TETKIK ETTİKTEN SONRA SAFRA KESESI OLDUGUNU SOYLEDI. 2 YIL ÖNCE BOLU'DA GULDEN HOCAM KAPALI YÖNTEMLE AMELIYAT ETTI. COK KISA SÜREDE NORMAL HAYATIMA DÖNDÜM. ELLERINIZ DERT GÖRMESIN. SELAMLAR HOCAM.

Konum: Dr. Gülden Cancan Muayenehanesi Genel Cerrahi Randevusu

3 yıl önce kuyruk sokumumda şişlik ve akıntı oluşmuştu…Ameliyatsız tedavi denemişlerdi fakat olmadı. Doktor hanıma ameliyat oldum. 2 hafta sonra dikişlerimi aldı ve hiçbir sorunum kalmadı. Ameliyattan önce detaylı bilgilendirme yapması ve ameliyatımdan sonra pansumanlarımla bizzat ilgilenmesi bu süreci kolay atlatmamı sağladı.

Konum: Dr. Gülden Cancan Muayenehanesi Meme Cerrahisi

Mememde akıntılı sivilce tarzı bir yara çıktı. Doktor hanım muayene eder etmez granulamtöz mastit dedi ama bütün tetkiklerimi yaptırdı. Biyopsi de istedi. Biyopsiden halk arasında cok korkutu şeyler söylendiği için çekiniyordum açıkçası. Ama iyi ki yaptırmışım... böylece uygun ilaç tedavisi ile kontrol altındayım. Doktor hanım iyi ki varsınız.

Konum: Dr. Gülden Cancan Muayenehanesi Guatr Ameliyatı

2 yıl önce tiroid hastalığım için tavsiye üzerine gittim, önemi belli olmayan follikuler lezyon sonucum vardı, boynumdaki kitle hızlı büyüyordu , ameliyat denildi, korkularımı yatıştıran yaklaşımı ile tedavi surecim rahat geçti. Ameliyatim çok çok başarılıydı. Şu an ameliyat izim bile yok diyebilirim. Özellikle patalojim temiz geldiğinde Gülden hocanın benimle birlikte sevincini yazmam gerekir.

I
Konum: Dr. Gülden Cancan Muayenehanesi Genel Cerrahi Randevusu

Canım doktorum diyorum artık. Yüzümde sonradan büyüyen beni 15 dakikada alarak beni büyük bir sıkıntıdan kurtardı. Hiç iz kalmadı. Sıcakkanlı karşılaması sorduğum sorulara hiç usanmadan cevap vermesi elinin hafifliği iyi ki varsın Gülden Hocam. Bu arada muayenehanesinin yeri çok merkezi otopark sıkıntısı da yok. Bundan sonra her türlü derdime derman olacağını düşünüyorum. Ellerinize sağlık hocam

P
Konum: Dr. Gülden Cancan Muayenehanesi Genel Cerrahi Randevusu

Gülden Hanım’a demir eksikliği tedavim nedeniyle ulaştım. Hem randevularda hem de tedavi sürecinde her ayrıntıyı düşünen bir hekimdir. Şu an sayesinde çok iyiyim. Güvenle tavsiye ederim.

Konum: Dr. Gülden Cancan Muayenehanesi Genel Cerrahi Randevusu

Dr.Gülden Cancan’a memede kitle şüphesi nedeniyle tavsiye üzerine başvurdum. Ekibi tarafından randevum hızlı bir şekilde planlandı, klinikte güleryüzle karşılandım. Gülden Hanım oldukça uzun vakit ayırarak beni dinledi ve ayrıntılı muayene etti. Onun önerileri doğrultusunda tetkiklerimi yaptırdım ve bu süreçte beni yakından takip etti. Hekimliği, hastaya yaklaşımı, bilgilendirmesi ve güleryüzüyle beni ve ailemi çok rahatlattı. Onun takibinde olmaktan çok memnunum, kendisine minnettarım.

Konum: Dr. Gülden Cancan Muayenehanesi Meme Cerrahisi

Sevgili doktorum Gülden hanıma meme kontrolü için gidiyorum kendisi mesleğinden oldukça profesyonel. Detaylı anlatımı ve iletişimi harika iyi ki yolumuz kesişmiş. Kesinlikle tavsiye ederim

Konum: Dr. Gülden Cancan Muayenehanesi Genel Cerrahi Randevusu

Gülden Hanım inanılmaz bilgili, iletişim dili harika, açıklamaları yaparjen sanki içime su serpti, detaylarıyla meme kontrolümde herşeyi anlattı, daha önceki mesleki birikimi açıkçası bana çok güven verdi. Randevudan sonra da her zaman telefonla sorularıma yanıt verdi.