Aile Danışmanlığı Randevusu
Gessell Gelişim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Gülden Erden
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
WISC-4 Zeka Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
b....ç
Gülden hanımla aile içinde çözemediğimiz problemler ile çalıştık ve bana çok yardımcı oldu onun sayesinde aile ilişkilerim düzeldi. Teşekkür ederim kendisine.
y.....
Empatik yaklaşım ile süreci çok iyi organize etti. Çözülmez sandığım durumların çok net bir şekilde halledilebileceğini gördüm. Herkese tavsiye ediyorum. İyi ki varsınız.
b....e
Gülden hanım ile yaptığım görüşmeler sonucunda çok güzel değişmeler yaşadım işinde çok başarılı empati duygusu gelişmiş bir uzman her şey için çok teşekkür ederim iyi ki sizi tanıdım
n....p
Gülden Hanım güler yüzlü ve karşı tarafı gerçekten iyi analiz ediyor. Seans boyunca kendimi rahatça ifade etmem için beni destekledi. İlişkimde yaşadığım problemlerin asıl kaynaklarını görmemde olaya farklı açılardan bakma konusunda bana yardımcı oldu. Çok memnun kaldım.
ze...
Gülden Hanım çok profesyonel ve çok sıcakkanlıydı. Sanki bir arkadaşım ile konuşuyormuş gibi hissettim. Sorunlarımı çok rahat bir şekilde paylaştım seansım bitişinde kendimi çok rahatlamış hissettim
Gülden Erden isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülden Erden, Aile Danışmanlığı. Size Gülden Erden tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Danışmanlığı Randevusu, Randevu, Online Danışmanlık, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Denver Gelişim Tarama Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Oyun Terapisi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Aile Terapisi.
Gülden Erden adresi nerede?Gülden Erden şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirinevler Mah. Mareşal Fevzi Çakmak 1.Sk No:29/B İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülden Erden isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülden Erden online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülden Erden isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülden Erden, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gülden Erden isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülden Erden bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülden Erden ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülden Erden hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Gülden Erden hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülden Erden hangi sigortaları kabul ediyor?Gülden Erden tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.