y.....
Gülden hanıma Behçet hastalığı tanısıyla başvurdum muayne olmak için odasına girdiğimde inanılmaz güler yüzlü pozitif bir insanla karşılaştım. Rahatsızlığımla ilgili detaylı açıklama yapmamı istedi ve sabırla dinleyerek kendi muayenesini de yapıp teşhisini koydu. Yönelttiğim bütün sorularıma cevap alabildim, düzenli ve ilgili bir görüşme gerçekleştirdiği için çok memnun kalarak ayrıldım yanından. Uzmanlığı ve insanlarla iletişimi harika bir doktor, kesinlikle tavsiye edilesi biri.
Gülden Konur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülden Konur, Dermatoloji.
Gülden Konur adresi nerede?Gülden Konur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doğanköy Bursa Şehir Hastanesi Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülden Konur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülden Konur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülden Konur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülden Konur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülden Konur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülden Konur hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Gülden Konur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Dermatologlar
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dermatologlar
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Dermatologlar
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Dermatologlar
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Dermatologlar
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Dermatologlar