Kişiye Özel Diyetler
Online Diyet
Kişiye Özel Diyetler
Kontrol Randevusu
sü...r
Merhabalar ben mide şikayetiyle endokliniğe Tuğba hanıma gittim tahliller ve Sibo testi yapıldı sonrasında tedavi sürecim başladı aynı anda Gülden hanımla da tanıştık iyiki tanımışım güler güzü ve anlaşılır bir dille her şeyi anlatması beni oldukça rahatlattı sonrasında Sibo diyetimiz başladı hiç zorlanmadım tedavim hala devam ediyor kiloda verdim kendimi daha enerjik hissediyorum sindirim sistemim düzene girdi mide sorunlarım bitti diyet beni hiç zorlamıyor şu an koruma diyetiyle devam ediyorum iyiki tanımışım kendisini
ö....g
Gülden hanımın ilgisi ve güler yüzlü yaklaşımıyla her randevu keyifle geçiyor. Ben Sibo tedavisi için gidiyorum karın ağrılarım, cilt kuruluğum, akne oluşumları geçti. ve özellikle regl dönemi ağrılarım azaldı.sindirim problemlerim geçti. Kendimi daha enerjik ve sağlıklı hissediyorum. Tedavimiz devam ediyor ama ben şimdiden iyi hissediyorum. Teşekkürler Gülden Hanım
ca....
Gülden Hanımın danışanı olma serüvenim Sibo tanısı almam ile başladı. Sibo, kilolarım, düşük enerjim, bitmek bilmeyen yorgunluk, gerginlik hallerim Gülden Hanım sayesinde koşarak uzaklaşıyorlar benden. Danışanını yakından tanımaya çalışan, o kişinin hayat koşullarına, fiziki yapısına uygun listeler hazırlayan harika bir Diyetisyen. Öyle al bu listeyi git uygula yok, her hafta güncellenen göze ve mideye hitap eden seçenekler, değişik besinlerle diyet sürecine katılan hareketlilik sizi her halükarda motive bir şekilde tutuyor. Ayrıca Gülden Hanımın tatlı dili, güler yüzü, profesyonelliği, sizi tam düştüm derken ayağa kaldırışı onu gözümde ve gönlümde eşsiz kılıyor. Hiç bir problem çözümsüz kalmıyor ve kendisi yakınen takip ediyor her bir danışanını. Ben çok memnunum, kendisine gönülden teşekkür ediyor ve şiddetle tavsiye ediyorum.
a....t
Gülden hanımla Sibo tedavi sürecim sayesinden tanıştım. 1.5-2 aydır kendisiyle çalışmaya devam etmekteyim. Başka diyetisyenlerle, kendimi baskı altında ve stresli hissediyordum, gülden hanımla süreç çok daha rahat, süreci benim için en uygun hale getiriyor. Kendisi, kaçamaklarım olduğunda beni yargılamak yerine bana motivasyon verip, beni anladığını bana hissettiriyor, sürece adapte olabilmemi sağlıyor
se...a
Gülden hanım ile sibo tedavim sürecinde tanıştık uyguladığı diyet sayesinde kronik yorgunluğumdan,geçmeyen eklem ağrılarımdan,sinirli hallerimden ve dökülen saçlarımdan kurtuldum.Uyguladığı diyet ile daha sağlıklı,daha enerjik ve daha mutlu hissediyorum.Yardımlarınız ve güler yüzünüz için teşekkürler Gülden Özçini Uz.
ni...n
Gülden hanımla sibo hastası olduğumu öğrendikten sonra tanıştım.. iyi ki tanıdım.. diğer tanıdığım beslenme uzmanlarına göre samimi , güler yüzlü.. Gülden hanımın verdiği beslenmem düzene girdi , kilo aldım , sibo hastalığımla ilgili olan şikayetlerim hafifledi. Şuan kendimi daha iyi ve enerjik hissediyorum.. Gülden hanımın sayesinde düzenli beslenmeye başladım.. kahvaltı aliskanligim bile düzeldi sayesinde..
Gülden Hanım ile sürecimize 3 ay önce başladık, sibo diyeti uyguluyoruz. Kendisinden çok memnunum. Bu süreçte çok yardımcı oldu. Aklıma takılan her soruyu rahatlıkla cevap verdi. Bu zorlu tedavide Bende dediklerini bire bir uygulayarak güzel bir süreç geçirdik. Tedavim olumlu sonuçlandı. Her zaman güler yüzlü ve sıcak kanlıydı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
ne...n
Güldenimi anlatmaya kelimeler yetmez. 8 senedir başının belası oldum. Ben kilo almaktan güldenim verdirmekten bıkmadı. Ama o kadar güzel kalpli ki. Bıkmadan usanmadan bitmeyen sorularıma verdiği cevapları, sınırsız bir sabrı, tatlı dili güler yüzü var ki. Artık sadece diyetisyenim değil dostum, kız kardeşim, şansım o benim. Herkesin iyi ki diyebileceği müthiş egosuz, çok mütevazi, akademik olarakta çok başarılı ve hayat biçimine uygun diyet yazan bir insan. Meleğim o benim. Seviyorum seni iyi ki varsın
Saglıkli beslenerek kilo vermek için gittim amacıma ulaşdım kendilerinden çok memlunum halen devam ediyor görüşmelerimiz
Öncelikle herkese merhabalar, Gülden hanım ile başladığım diyet serüveninde;
-Verdiğim her 1 kilo 3-4 kilo gibi farkettirdi kendini,
- Daha önceki diyetlerimde farklı olarak tok kalarak gözüm gönlüm doyarak sıkılmadan devam ettim diyetime,
- diyette yasak olan birşeyi yemek istediğimde günün her saati iletişime geçmemi sağlayarak diyetimi bozmadan zedelemeden yola devam edebilmem için verdiği alternatiflerle sıkılmadan kendimi rahat hissederek devam ettiğim diyetim oldukça keyifliydi
- Diyetten ziyade sağlıklı beslenmeyi öğretiyor Gülden hanım Diyetin devamında kiloyu kontrol altında tutabilmek için harika birşey bu
- 2 çocuk annesi olarak Gülden hanımdan öğrendiklerimi çocuklarıma ve kendime uygulayarak vücudumun besin ihtiyaçlarını karşıladığımdan daha dinç ve zinde hissediyorum
- bizim sürecimiz online olarak başlayıp devam etti bu süreci disiplinli tavrı ile yanıbaşımda hissettirerek süreci çok iyi yönetti
Bu vesileyle çok teşekkür ediyorum Gülden hanım benim hayatım Gülden hanımdan önce ve sonra olarak ayrıldı iyiki tanıdım sizi sağlıklı günlere
Gülden Özçini Uz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülden Özçini Uz, Diyetisyen. Size Gülden Özçini Uz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Kişiye Özel Diyetler.
Gülden Özçini Uz adresi nerede?Gülden Özçini Uz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alikayha Fatih mahallesi Muhabbet Sokak No:4 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülden Özçini Uz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülden Özçini Uz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülden Özçini Uz hangi dilleri konuşuyor?Gülden Özçini Uz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülden Özçini Uz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülden Özçini Uz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülden Özçini Uz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülden Özçini Uz hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Gülden Özçini Uz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler