Yeni Batı Mahallesi Sezai Karakoç Caddesi No: 3L/D, Yenimahalle, Ankara
hü...n
Güleda hocama 2 ay önceki randevumda diş sıkma şikayetiyle gittim. Bunun neden olduğu nasıl geçirileceği konusunda güzel bir açıklama yaptı ve belli kaslara yapılan botoks işlemi ile giderileceğini belirtti. Uygulama yapıldıktan 1 hafta içinde şikayetlerimde büyük ölçüde azalma oldu. Allah razı olsun doktorum. Eşim ve ben sizin ilgi ve alakanizabhayran kaldık
dö...v
İki defa diş taşı temizliğine gittim çok memnun kaldım bundan sonra başka doktora gitmem diş etlerim çok hassastı itinayla temizledi güler yüzlüydü işindeki titizliğinden dolayı teşekkür ediyorum. 9 yaşında oğlum diş doktoruna gitmekten çekiniyordu onu da muayene olmaya ikna etti. Bundan sonra adresimiz belli oldu diş konusunda herkese de tavsiye ediyorum içtenliğine çok teşekkür ediyorum
Hasta
Arayüz çürüğüm vardı, hen görüntü açısından kötüydü hem de bir dişimde ağrı olmaya başladı. Merkezde park yeri, randevu saati vs çok zor olduğu için civardaki kliniklere baktım. Dr hanımın Gazi üniversitesinden mezun olduğunu duyunca çok mutlu oldum, el pratiklerininin çok iyi olduğunu duymuştum. Gerçekten çok kibar, sempatik bir doktor. Bana dişlerimi nasıl korumam gerektiğini nelere dikkat edeceğimi çok güzel açıkladı, ağrıyan dişime kanal tedavisi uyguladı, ağrı sıfırlandı. Kızım da yanımdaydı, çocuklarla arası çok iyi, kızımı da rutin muayeneye dr hanıma getireceğim.
Güleda Özer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güleda Özer, Diş Hekimi.
Güleda Özer adresi nerede?Güleda Özer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Batı Mahallesi Sezai Karakoç Caddesi No: 3L/D Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güleda Özer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Güleda Özer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Güleda Özer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güleda Özer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Güleda Özer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Güleda Özer hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Güleda Özer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri