Maltepe Devlet Hastanesi
Altayçeşme Mah. Çam Sok. No:26-28 34843 Maltepe/İstanbul, Maltepe, İstanbul

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Gulenay hanıma neredeyse 5 yıl önce muayne olmaya gitmistim. O günden beride onu tercih ediyorum. Gerçekten hastasiyla çok ilgilenen bir doktor. Güler yüzlü. Çok teşekkür ederiz hocam ilginiz için.

P

Doktor Hanım gerçekten çok ilgili, güler yüzlü,içten,duyarlı son derece başarılı bir hanımefendi.Çok nadir görebildim böyle duyarlı ve ilgili bir doktor.Başarılarının devamını diliyorum.

12 mart 2012 tarihinde karın ağrısı şikayetiyle kendisine başvurdum beni dinleyerek ve anlamaya çalışarak çok yönlü bir şekilde muayene etti ve bütün tahlilleri yaptırıp ultrasona yolladı şikayetimin ne olduğuna dair elime net ve tatmin edici bilgiler verdi o tarihte kartal yavuz selimde görev yapmaktaydı sonra duydum ki buradan ayrılmış araştırdım ve şuan maltepe devlet hastanesinde görev yapmaktadır çokta güleryüzlü bir hekimdir

Dr gulanay hanım cok ıyı bır doktor. tedavısı harıka. ona gonulden tesekur ederım. Kesınlıkle kacırılmaması gerekıyor. Su anda nerede gorev yapıyor bılmıyorum. sebahat sonmez sevgıler, basarılar.

Profili düzenle veya yönet