Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Psikiyatri Randevusu

Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme +21 daha fazla

Beck Depresyon Ölçeği

Bipolar Bozukluk Tedavisi

Psikiyatri Randevusu

Güler Acar Sivri Psikiyatri Muayenehanesi

2011 yılında İstanbul Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde psikiyatri ihtisasına başladım. Kadın ve erkek Psikoz servisleri, Bipolar duygudurum bozukluklari servisi, Amatem servisi, Uyku Merkezi, Ekt Merkezi, ve Toplum Ruh Sağlığı merkezlerinde ve Psikoterapi merkezinde aktif hasta muayenesi, terapisi, tedavisi ve takibi süreçlerinde ve bilimsel çalışmalarda yer aldim. Ayrica 2012-2013 yıllarında asistan hekim temsilciliği yaparak psikiyatri ihtisasının geliştirilmesine yönelik çalıştım. Başarıyla tamamladığım eğitim sürecimin ardından 2015 yılından bu yana Isparta Devlet Hastanesi ve Isparta Şehir hastanesinde sürdürdüğüm görevimden Mart 2020'de ayrılarak Isparta çarşı merkezdeki özel muayenehanemde hasta ve danışan kabulüne başladım.

Konum: Güler Acar Sivri Psikiyatri Muayenehanesi Bipolar Bozukluk Tedavisi

Yillardır bipolar bozukluk tedavisi görüyorum son 4 yılda buna hezeyanlar anksiyetr ve sosyal fobide eklendi bu sürecte tanıştım Güler Hocamla donanımlı ve iyi yetişmiş bir hekimin gözeteminde suan herseyiyle normal sade bir insan olarak yaşamımı sürdürüyorum

R
Konum: Güler Acar Sivri Psikiyatri Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Güler hanım ilkelerine bağlı, hastalarını sabırla dinleyen, insana güven ve huzur veren, kendinizi kolay açabileceğiniz iyi bir psikiyatrist. Annem 2 yıldır Güler hanımın hastası ve kendisinin ilgi alaka ve hekimliğinden çok memnunuz.

Konum: Güler Acar Sivri Psikiyatri Muayenehanesi Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Herşey çok iyiydi. Doktor hanım gayet ilgili idi. Çok teşekkür ederim

Konum: Güler Acar Sivri Psikiyatri Muayenehanesi Panik Bozukluğu Tedavisi

Poliklinik doktorunuzun tavsiyesi üzerine kendilerini ziyaret ettik herhangi bi depresif durum olmadığını gayet sağlıklı olduğumuzu söyleyip uğurladı.

Konum: Güler Acar Sivri Psikiyatri Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Kendisinin beni anladığını ve seansların bana iyi geldiğini düşünüyorum.Kendi adıma ilerleme kat ediyorum teşekkürler

R
Konum: Güler Acar Sivri Psikiyatri Muayenehanesi Diğer

Güler hanıma bir yıldan uzun süredir terapiye gidiyorum. Artık hayatımı idame ettiremeyecek hale gelmiştim, hiçbirşey için enerjim yoktu, hayatımı devam ettirmem için işime gitmem gerekiyordu ve ben işe bile gitmek istemiyordum. Artık gerçekten yardım almam gerektiğini düşündüğümde Ispartada iyi bir psikiyatrist bulmak için epey araştırmıştım, buradaki olumlu yorumlar benim için çok faydalı oldu, ve seanslarımızdan gerçekten memnun kaldım. Güler hanım yargılamadan, sizi zorlamadan, sakince tedavisine devam ediyor, seanslarıma devam etmeyi düşünüyorum kesinlikle. Psikiyatrist arayan tanıdıklarıma da Güler hanımı tavsiye ediyorum içtenlikle, her şey için teşekkürler…

Konum: Güler Acar Sivri Psikiyatri Muayenehanesi Yetişkin Hasta Psikoterapisi

Doktorumuzdan çok memnunuz Ananem için gittik sesler duyuyordu suan daha iyi kendisini ikna etti zamanla iyileşecek

Konum: Güler Acar Sivri Psikiyatri Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Doktor hanımla ailecek tek tek randevu alıyoruz neredeyse aile doktorumuz oldu her birimizde görüşmelerimizden sonra çok rahatlamış ayrılıyoruz bir sorunumu çözemediğim zaman ilk başvurduğum yer güler hanım verdiği ilaçlar ve açıklamaları beni gerçekten çok rahatlatıyor sayesinde daha güçlü hissediyorum kendimi

Ü
Konum: Güler Acar Sivri Psikiyatri Muayenehanesi Diğer

Güler hanıma doğumumdan 5 ay sonra gittim. Daha önce de ilaç ile psikolojik tedavi alan biri olarak, yan etkilerinden dolayı ilaç kullanımı beni endiselendiriyordu. Güler hanım ile bu süreci çok güzel atlattım. Özellikle sürecin ilk zamanları istediğim zaman doktoruma ulaşabildim, kafama takılan herşeyi sorabildim, bu bana güvende hissettirdi. Tüm endiselerimden kurtuldum ve sürece devam ettim. Şu an şikayetlerimden kurtuldum ve ilacı bırakma sürecine girdim. Güler hocam, kendinden ve bilgisinden emin biri olarak hastasına gerçekten güven veriyor. Anlayışlı tavrından ötürü kendisine teşekkür ediyorum ve gitmek isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.

Ö
Konum: Güler Acar Sivri Psikiyatri Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Güler Hanımdan Allah razı olsun gerçekten işinin tam profesyonel yapıyor 3 seans gittik ve ilk gittimizden 10 gün içinde hastamızda yüzde yüz düzelme hayata dönme açısı çok farketti çok teşekkür ediyorum güler hanıma kesinlikle hiç düşünmeden herkese tavsiye ederim