Ruh sağlığı alanında çeşitli eğitim ve seminerlere katılmıştır.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Gessell Gelişim Testi
Good Enough Zeka Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Psk. Güler ERGEN
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Sorunlu Aile İlişkileri Terapisi
Yas Terapisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
s....c
Güler hanim'la terapi sürecim de olumlu yönde yol katettiğimizi düşünüyorum. Çok güleryüzlü kendisi, hoşsohbet biri. Benim için seanslarımız hem zorlayıcı hem de keyfili. Kendisi çok destekleyici, onu tanıdığım için çok mutlu oldum.
Konuşurken aslında altta bi dolu nedenimin olduğunu meğer başaedemeyip orada farkettiğim oldu. Danışmanımın gösterdiği teknikle (Güvenli yer) kendimi kötü hissetmekten kurtulur olmuştum. Bir anda olmadı elbette ama zaman da ilaç olarak katkısı çok aldı aldığım yardımın
ö....t
5 yaşında kızımın özel bir durumundan kaynaklı ailecek kendisinden destek aldık, gayet uyum içerisinde çalıştık, kızım ve eşi ile birlikte gittik, bu süreçte bize her anlamda maddi ve manevi yardımcı oldu, çevremde herkese de kendisini öneriyorum, ruh sağlına baya bir etki eden ve düzelten biri olduğunu söyleyebilirim, bu süreçte hem kızıma hem de anne baba olarak bize çok yardımcı oldu, kızım şuanda çok çok iyi, başarılı sonuç aldık.
s....ö
Biz Güler hanımla yaklaşık 5 ya da 6 ay gibi bir süre görüştük, hem kendim hem de çocuğum için görüştüm, bir boşanma sürecim oldu, bununla alakalı hem kendim hem de çocuğum için destek aldım, seansların yaşantımızda çok faydasını gördüm, sadece kendim de değil, kızımda da olumlu etkilerini gördüm, verdiği öğütler ve yol göstericiliği ile hayatımıza net bir etkisi olduğunu söyleyebilirim, çok memnun kaldım.
n....e
Güler Ergen en zor zamanlarımızda bize yardımcı oldu, iyileşme sürecimizde kendisiyle görüştük, hayatımıza çok güzel dokunuşlar yaptı, farkındalık kattığını söyleyebilirim, hem yeğenimi götürdüm hem de kendim destek aldım, çok sevdiğimiz birini kaybetmemin verdiği travma ile alakalı kendisinden destek aldım, hala ara ara ihtiyaç duyduğumda kendisiyle görüşüyorum, iş yoğunluğundan dolayı gidemesem de online görüşme sağlıyoruz, herkesin hayatında bir Güler Ergen olmalı diyorum.
z....s
Kendisine oğlumu götürmüştüm, oğlumun aşırı hareketliliği ve agresifliği vardı, onun için kendisinden destek aldık, bu süreçte bana da yardımcı oldu, ben de kendisinden terapi aldım, kendisi çok tatlı dilli, her şeye anında cevap veren çok donanımlı biri, her şeyin cevabı kendisinde var diyebilirim, hem maddi nedenlerden hem de özel sebeplerden dolayı şehir dışına çıkmak durumunda kaldığım için seanslara şuan devam edemiyoruz ama etmeyi de düşünüyorum çünkü ilk seanslarda bile oğlum üzerinde olumlu etkilerini gördüm, çok memnun kaldım.
d.....
Güler Hanım çok eski komşumuzdu ve o şekilde ulaştım kendisine. Sonrasında uzunca anksiyete obsesif kompülsif bozukluğu tedavisi gördüm. İlk başladığımda çok kötü durumdaydım fakat şimdi iyiyim onun sayesinde normal yaşamıma devam ediyorum. İlk başlarda böyle değildim çok şey atlattık beraber. Yaklaşık 1 sene her hafta görüşme sağladık uzun süre görüştük fakat şu an ayda bir veya iki ayda bir takip etmek amacıyla görüşüyoruz. Benim takıldığım yerlerde yardımcı oluyor. Çok tatlı dilli ne söylersen söyle yargılamayan, çok kötü bir şeyle dahi gıtsem o kötü şeyin iyi yanını gösteren birisi. Bende o şekilde bakıyorum artık kötü olaylarda bile iyi bir şey arıyorum. Aldığım destegin de yeterli oldugunu düşünüyorum.
c.....
Güler Hanım iyi ki var. Biz kendisinden yaklaşık 1 seneyi geçkin danışmanlık aldık online olarak görüştük. Bir kere kliniğine gittim sonlandırma seansımız içindi. Davranışlardan yola çıkarak duygular davranışlarla alakalı beni düşündürdü farkında olmamı sağladı. Bu davranışlarım neticesinde hangi duyguyu hissettiğimi ne düşüncesi getirdiğini aşama aşama kaydederek ilerlemiş olduk. Canla başla özveriyle yaklaştı bana.
ed...9
Kızımın yüksek düzeyde sınav kaygısı vardı. Güler hanım profesyonelligi ve pozitif enerjisi ile sorunumuzu çözdü. Sınavından istediğimiz sonucu aldık. Kendisine çok teşekkür ederiz
ii...n
Oglumun son zamanlarda internette tabletle asiri zaman harcamasi ve derslerini ihmal etmesi nedeniyle Guler hanima goturdum. O kadar sicak ilgili ve guler yuzlu karsiladi ki, 4 seans sonrasinda buyuk bir gelisme kateddik.Oyun terapisi ve metafor kullanarak bizi bu dertten kurtardi.Kendisine cok buyuk sukran borcluyum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Güler Ergen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güler Ergen, Aile Danışmanlığı. Size Güler Ergen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi.
Güler Ergen adresi nerede?Güler Ergen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talatpaşa Bulvarı No:73 Torumtay Apt. K:2 D:4 Alsancak İzmir
- Kahramandere mah. 866 Sok . İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güler Ergen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Güler Ergen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Güler Ergen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Güler Ergen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Güler Ergen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güler Ergen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Güler Ergen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Güler Ergen hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Güler Ergen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Güler Ergen hangi sigortaları kabul ediyor?Güler Ergen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.