2018 yılında Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden mezun olmuştur.
2016-2017 yılları arasında gerçekleştirdiği staj çalışmaları çerçevesinde birçok rehabilitasyon merkezinde çeşitli dil ve konuşma bozukluklarına sahip farklı vaka gruplarını gözlemlemiştir.
2018 yılında Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi ve Zübeyde Hanım Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde edinilmiş dil bozuklukları, motor konuşma bozuklukları ve yutma bozuklukları üzerine, Anadolu Üniversitesi DİLKOM’da ise gecikmiş dil ve konuşma bozuklukları, artikülasyon bozuklukları ve fonolojik bozukluklar, akıcılık bozuklukları ve edinilmiş dil bozuklukları üzerine uygulama stajını tamamlamıştır.
Eylül 2018 - Ocak 2021 tarihleri arasında Ataşehir Beyaz Merdiven Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde dil ve konuşma terapisti olarak görev yapmıştır. 2020-2021 tarihleri arasında Florya Gelişim Akademisi ve Juno Danışmanlık'ta çalışmıştır. 2022 yılı itibarıyla NK Dil, Konuşma ve Psikoloji Merkezi'nde danışanlarını görmektedir.

Küçükbakkalköy Mahallesi, Ataşehir, İstanbul

Nakit

Online Danışmanlık +8 daha fazla

Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Ataşehir Aydem Dil Konuşma ve Ergoterapi Merkezi

Oğlumda konuşma gecikmesi vardı. Kendim araştırarak buldum. Kendisinden memnunum. Çocukla iletişim güzeldi, yaklaşımı da iyiydi. Elinden geldiği kadar çok destek oldu. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

Kızımda konuşma geriliği, iletişim becerilerinde eksiklik, öğrenme güçlüğü ve artikülasyon bozukluğu vardı. Çok verim aldık ve faydasını gördük. Çözüm odaklı ilerledi. 2.5 senedir birlikteydik. Kızımda baya bir ilerleme oldu. Dil gelişim konusunda akranlarını yakaladı. Biraz ara verdik. İlgili bir uzman. Akşam saatlerinde bile görüşebiliyoruz. Takibi çok iyi. Bütün seanslardan sonra geri bildirim veriyor, her şeyi anlatıyor.

Oğluma otizm tanısı konuldu. 6-7 aydır birlikteyiz. Seanslarımız güzel geçiyor. Gülgün Hanım iyi idare ediyor. Memnunuz kendisinden. Acil bir şey olsa hemen ulaşabiliyorum. Gülgün Hanım çocuğa yönelik seanslarını planlıyor. İhtiyaca göre yol çiziyor. Sabit bir uzman. Oğlum çok hareketli ve çocuğumu derse adapte edebiliyor. Hiçbir sorun yaşamadık.

Uyarım eksikliğine bağlı gelişim geriliği için doktor tavsiyesi ile başvurduk. Doktor tanısını koydu. 8 aydır beraberiz. Olumlu sonuçlar alıyoruz. Çok güzel ilerliyoruz. Haftada 2 defa gidiyoruz. Oğlum seans günlerini iple çekiyor. Çok memnunuz kendisinden. Gülgün Hanım alanında çok iyi. Bize şöyle bir faydası oldu: Evde ne yapmamız gerektiğini de söylüyor ve yönlendirmelerde bulunuyor. Süreci iyi takip ediyor. Umarım herkese faydası olur.

Oğlumun konuşma gecikmesinden dolayı başvurduk. Doktor tavsiyesi ile gittik. 3 ay seanslara katıldık. Güzel sonuçlar aldık. Oğlumda çok sevdi kendisini. Konumu ters yerde kaldığı için üzülerek bırakmak zorunda kaldık. Gülgün Hanım'ın iletişimi çok iyi. Çocuğun seviyesine inebiliyor. Yönlendirmeleri de güzel. Pozitif bir uzman. Pozitifliği sayesinde çocuğum da severek gitti.

Kızımın peltekliği için tavsiye üzerine başvurduk. 4-5 seans gittik. Olumlu sonuçlar aldık. Her şey iyi gidiyordu ama bazı sebeplerden dolayı devam edemedik. Tekrardan gitmeyi düşünüyoruz. Gülgün Hanım çok tatlı, çok hanım, cana yakın, sevecen bir uzman. Hiçbir şikayetimiz yok. Çok memnunuz. Birçok kişiye de tavsiye ettim.

Gülgün Hanım'a oğlumun konuşma sorunu için tavsiye üzerine başvurduk. Çocuklarla çok iyi iletişim kurduğunu düşünüyorum. Bence çocuğu çok iyi analiz edip seansı ona göre şekillendiriyor. Böylece alınan verim artıyor. Taşınma nedeniyle yollarımızı ayırmak zorunda kaldık ama seans aldığımız süreçten çok fayda gördük.

Doktor tavsiyesiyle ulaştık, harfleri söylemede sorun vardı, düzeldi, memnun kaldık. Çocuğumla iletişimi iyiydi, severek gidiyordu. Etrafıma tavsiye edebilirim.

Konum: Ataşehir Aydem Dil Konuşma ve Ergoterapi Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Gülgün hanımla oğlum 24 aylıkken tanıştık, “anne, baba, meme, mama, dede” dışında kelimesi yoktu. 3 ay gibi kısa bir sürede önce tek hecelileri aktif kullanmaya başladı şuanda da 2 hece ve 3 hecelileri kullanmaya başladı, söylediğim her kelimeyi de tekrar etmeye çalışıyor. Ayrıca oğlum kendisini daha il günden çok sevdi, evde gecenin bir vakti kapıya gidip “Gügün”e gidelim diye ağladığı günler yaşadık. Çocuklarla iletişimi çok güzel, en önemli şeylerden biri de bu zaten o yüzden gönül rahatlığıyla herkese önerebilirim. Kendisiyle beraber yol almak çok keyifliydi gönül isterdi ki devam edelim ama maalesef taşındığımız için terapiyi sonlandırmak zorunda kaldık.

Gülgün Hanım danışanına itinayla duygusal olarak bakıyor. Hem anneyi hem de çocuğu düşünerek bakıyor. Bizi çok güzel yönlendirdi. Ben çok memnun kaldım. Gönül devam etmek isterdi ama edemedik. Öncesinde ergoterapiye ihtiyacı var diyerek yönlendirdi sonrasında da biz gidemedik. Çocuğumu fark ettim. Nelerin eksik olduğunu anlamımıza sebebiyet oldu. Güzel bakış açısı. Herkes ilk önce tanısınlar ondan sonra karar versinler.