Aile Danışmanlığı Randevusu
Yas Terapisi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
e....d
Gülhan hanım çok tatlı ve ilgili 3. Seansımız olmasına rağmen ruhuma şifa olduğunu hissediyorum.
na...s
Gülhan hanımı ilk günden
saygı duydum, kendileri aşırı empati kuvveti gelişmiş ve hatta 2013 senesinde çift terapisine birlikte yaşadığım kadın ile gittiğimizde bizimle çok güzel ilgili ve alakadar oldular. Ayrıca aşırı güler yüzlü ve güleç bir hanımdır,çözüm odaklı yaklaşmakta ve aşırı derecede ukalalık zerre olmadan güzelce ilgilenmektedir kendileri.
tu...u
Gülhan Hoca ile yaklaşık 1 aydır görüşüyorum. 1 ay içinde farkındalığım tahmin edemeyeceğim şekilde arttı. Çok nazik ve çok güzel yollar gösteriyor, terapilerimiz çok güzel ilerliyor.
ah...i
5 ay boyunca ben ve eşimin kahrını sabırla ve yargılamadan, hoşgörüyle çekti :)
Eşimle birlikte çözemediğimiz sorunlarımız için kendisine gittik; kısa zamanda bizi sağduyu ve anlayışlı yaklaşımıyla sorumlarımızla tanıştırdı ve sıkıntılarımızı çözmemizde süreci hızlandırdı. Bireysel olarak da derin müktesebatından yararlandık, seanslarındaki anlayışlı ve özenli dinleyişi bize kıymetli olduğumuzu hatırlattı.
Teşekkürler,
on...ç
Anlayışlı ve rahatlatıcı üslubuyla içimdekine bir cevher değeri katan uzmanıma emeğinden ötürü çok teşekkür ederim.
ca...m
32 yaşındayım pandemi döneminden beri abartmıyorum yolumu aydınlattı kendimi daha iyi hissetmemi sağladı hala bir konunun olayın içinden çıkamıyorsam hemen ararım iletişim kurarım. Bana kazandırdığı o kadar güzel duygular var ki . Son 3 yıldır kendimi daha çok sevdiğim kendime daha çok inandığım kendimi daha iyi anladığım bir dönem yaşıyorum. İyi ki yollarımız kesismis iyi ki Gülhan hanımı tanımışım iyi ki
a....y
Güler yüzü yaklaşımı çok güzel,bir çok düşüncem ve olaylara bakış açım değişmesinde katkısı oldu
İyiki tanıdım
d.....
Gülhan hanım ,kendime karşı daha şefkatli olmamı ve insanlarla,hayatla olan ilişkimi düzeltmeme yardımcı oldu kendisi çok iyi bir dinleyici bana kattıkları için kendisine çok teşekkür ediyorum
Gülhan hanımı doktortakviminden buldum. Evliliğimiz şiddetli çatışma halindeydi ve kendi adıma söylemeliyim ki ben bu evliliğin yürüyebileceğine dair artık pek umutlu değildim.. Seansların sonuna vardığımızda eşimle kendimiz ve birbirimiz hakkında çok şeyin yeni farkına vardığımızı anladık, bizim için yeni bir başlangıç oldu. Son 3 yılımız büyük bir çatışma halindeydi, şimdi düşününce neden daha önce çözüm aramadık diye düşünüyorum.
d.....
Yakın bir arkadaşımın referansı ve birazda ısrarı ile Gülhan hanımla görüşmeye başladım. İlk görüşmeye ve sonraki 3 görüşmeye tek gittim, aslında terapiye başlamaya pek cesaretim yoktu başta fakat kendisinin yanındayken kendimi biraz da olsa rahatlamış hissetmek iyi geldi. Daha sonra çift terapisine de başlamaya karar verdim, bu konuda kendisinden güç aldığımı söylemek isterim. Şu an görüşmelerimiz devam ediyor, ailemizin en büyük destekçisi olarak görüyorum onu. İnsanın yargılanmayacağına emin olduğu, gerçekten dinlendiğini ve anlaşıldığını hissetmesi çok güzel bir duygu. Şimdi bunu eşim ile başarabilmeye çalışıyoruz. Birbirimizi gerçekten dinlemek ve anlamak, net ve anlaşılır olmak için, birbirimizin destekçisi ve koruyucusu olduğunu birbirimize daha iyi hissettirebilmek için çalışıyoruz.
Yolumuz iyi ki Gülhan hocam ile kesişti. Neredeyse bu güzelim sevgiyi berbat ediyorduk.
Gülhan Akın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülhan Akın, Aile Danışmanlığı, Psikoloji. Size Gülhan Akın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Evlilik Terapisi, Transaksiyonel Analiz, Koçluk Hizmetleri, Aile İçi İletişim Sorunları, Vajinismus Tedavisi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı.
Gülhan Akın adresi nerede?Gülhan Akın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Namık Kemal Mahallesi Deniz Gezmiş Caddesi No:26/16 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülhan Akın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gülhan Akın uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gülhan Akın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülhan Akın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Gülhan Akın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülhan Akın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülhan Akın hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Gülhan Akın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.