Kartal Eğit.Araştırma Hastanesi 2014
Üçlü Tarama Testi
İkili Tarama Testi
İnfertilite ve Tüp Bebek
he...i
Doktoruma saygılarımı sunarım, kendisinin yaptığı bir operasyon ve Rabbimin izni ile hamile kaldım..Kendisi kısa süre kaldı Bandırma da nasibim miş onu tanımak...çok başarılı ve insanlık yönünden mükemmel...meslek hayatında başarılar dilerim ..Onun kıymetini bilin...
c.....
Biz bir öneriyle tanıdık kendisini.Eşimin gebelik takibini yaptı.Gülhan Hanım'ın bize davranış şekli çok güzeldi.Doğum gerçekleşeli 4.5 ay oldu.Doğumumuz da güzel geçti .Şuanda bile eşim ve ben telefonda görüşebiliyorum.Bir sıkıntı yaşamıyoruz.Başka hastalara da öneririz. Kalbi temiz ve insanlığı çok güzel.Çok güzel bir insan kendisi.
Çok sevecen, güleryüzlü, çok yardımsever ve canayakın.İyi niyetli, çözüm odaklı bir doktor.Strese sokmuyor hastasını.Gebeliğimde kendisine başvurdum. Kendi isteklerim doğrultusunda bebeğin sağlığı yönünden yardımcı oldu.Gebelik takibimi başından sonuna kendisi yaptı.Yönlendirmeleri yeterli oldu.Daha önce farklı bir deneyimim oldu.O doktorumun söyleyemediği şeyleri bana Gülhan Hanım söyledi.Gebelik takvimimdeki yanlışlığı kendisi çözdü .Bebeğimin sağıklı dünyaya gelmesine yardımcı oldu.Hiçbir sıkıntı yaşamadık.Doğum sonrası da bütün sıkıntılarımda yazdığım zaman cevap verdi.
Gerçekten çok iyi ilgileniyor, hasta-doktor ilişkisi çok güzel.Güvenli gidebiliyorum, istediğim zaman sorular sorup bilgiler alabiliyorum.44 yaşındayım, kadın hastalıklarımla alakalı rutin kontrollerime kendisine geliyorum.İstediğim zaman yazıp cevap alabiliyorum.Arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum.Gülhan Hanım sizi hiç hasta olarak görmüyor, bir arkadaş gibi yaklaşıyor.Bize güven veriyor.Hiç çekinmeden rahatlıkla kendiniz anlatabiliyorsunuz.Fikirleri sizi rahatlatıyor.
Hastalarıyla güzel ilgileniyordu, memnundum kendisinden.Gebelik takibimi yaptı Gülhan Hanım, herşeyimle ilgilendi.Kontrollere gittiğimde güzel ilgilendi.Buradan ayrıldığı için doğumumu kendisi gerçekleştirememişti.Kendi numarasını benimle paylaştı.Ulaşmam gereken zamanlarda aradım.Muhabbeti ve ilgisi çok güzel.Herkese tavsiye ederim kendisini.
tu...a
Nöbetçi dr olarak doğumuma girmişti.Çok yardımcı olmuştu.Randevulu gittiğimde güler yüzlü ilgiliydi.Tekrar teşekkürler .
Gülhan Bayraktar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülhan Bayraktar, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Gülhan Bayraktar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG), Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Genital Estetik, 4 Boyutlu Ultrason.
Gülhan Bayraktar adresi nerede?Gülhan Bayraktar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İlkadım Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülhan Bayraktar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülhan Bayraktar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülhan Bayraktar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülhan Bayraktar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Gülhan Bayraktar hangi dilleri konuşuyor?Gülhan Bayraktar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülhan Bayraktar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülhan Bayraktar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülhan Bayraktar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülhan Bayraktar hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Gülhan Bayraktar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Samsun bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları