Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi
Dadaloğlu Mah. 2591 Sok. No: 4/A, Yüreğir
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
eb...ç
Telefon numarası doğrulandı
Süper bir dr kesinlikle tavsiye ederim. İnsanca yaklaşıp sorunlarınıza çözüm bulmaya çalışıyor. Güler yüzlü ve insancıl olması size öz güven veriyor. mesleği severek yapıyor.
Ç
ça...ı
Telefon numarası doğrulandı
slm ben 2009 yılında bır akrabamın tavsıyesı uzerıne gıttım cok memmnun kaldım ve bır cok kısıye tavsıye ettım benı yasama dondurdu ınsanlarla ılıskım kesılmıstı gulhan hocayı tanımadan once onun sayesınde ben ben olmayı ogrendımayrıca cok ıyı mutevazı bır doktor..
Gülhan Çavlak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülhan Çavlak, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Gülhan Çavlak adresi nerede?Gülhan Çavlak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dadaloğlu Mah. 2591 Sok. No: 4/A Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülhan Çavlak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülhan Çavlak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülhan Çavlak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülhan Çavlak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülhan Çavlak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülhan Çavlak hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Gülhan Çavlak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar