Hastalarının yaşam kalitesini artırmayı ve ruhsal dengeyi sağlamayı amaçlayan Dr. Gülhan Karaer, her zaman bireyin yaşam tarzını, geçmişini ve kişisel hedeflerini dikkate alarak, bütüncül bir yaklaşım benimsemektedir.
Psikiyatri Randevusu
Barbaros Mahallesi Al Zambak Sokak Varyap Meridian A Blok No:2 Kat:5 No:61, İstanbul
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Psikiyatrik İlaç Tedavisi
Psiko-Onkoloji
Psikotik Bozukluk Tedavileri
TMSclinic
TMS - TMU (Transkraniyal Manyetik Uyarım)
TMSclinic
Transkraniyal Manyetik Uyarım Tedavisi (TMU)
Yas Terapisi
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
İlişki Terapisi
Şizofreni Tedavisi
r...
Ben tavsiye üzerine Gülhan Hanımla tanıştım. Eğitim hayatımın her anında ufak tefek bazı sıkıntılarım oluyordu ama bunları çok önemsemiyordum. Üniversiteye geçmem ile birlikte akademik olarak işler daha da içinden çıkılmaz bir hâl aldı. Gülhan Hanımın, odaya girdiğim andan itibaren beni anladığını hissettim. İlk seansın sonlarında ben de DEHB olduğunu düşündüğünü belirtti. Sonrasında bizi nasıl bir sürecin beklediğini, hayat tarzımda nasıl değişiklikler yapmam gerektiğini tek tek anlattı ve bu doğrultuda medikal tedaviye başladık. Hayat tarzımı oturtana kadar beni hiç yalnız bırakmadı. Ben 20 yaşında DEHB tanısı aldım. Tanıdan sonraki süreç ise çok güzeldi. Uzun bir süre her akşam kendime hayran kalmış bir şekilde uyudum. Bu cidden tarif edilemez bir his. Benim hayatım önceden de fena değildi ama hiç bu kadar güzel olabileceğini tahmin bile edemezdim. Şu an da her şeye vakit ayırabiliyorum ve fakültenin derece öğrencilerindenim. Dr. Gülhan Karaer'i herkese tavsiye ederim.
e...
Gülhan Hocayı internetten buldum, eski hastasıydım zaten. Ağır depresyon geçiriyordum, intihar etmeyi bile düşünüyordum yani hayatta hiçbir yaşama amacım kalmamıştı. Düzeleceğime de pek inanmıyordum. Fakat tedaviye başladığımızdan itibaren Gülhan Hocanın ilgili çabası, yani özellikle benden daha çok çabaladı ve gerekli ilaç tedavileri ile şu anda çok iyiyim. Kendisi her daim yanımda oldu ve tedaviyi devamlı takip ettik. Çekinen veya iyileşeceğine inanmayan herkesin Gülhan Hoca ile uygun tedaviye başlamasını şiddetle tavsiye ediyorum. Yakınlarıma bile tavsiye ettim.
e...
Bir arkadaşımın referansı üzerine ulaştık. Kızım üniversite sınavına hazırlanma sürecindeydi. Kızıma ders çalış demekten ve sonrasında çıkan tartışmalardan, anne kız doğru düzgün hiç muhabbet edemez olmuştuk. Gülhan Hanım ilk önce ikimizi de ayrı ayrı dinledi. Sonra bir araya geldiğimizde kızımda DEHB olduğunu düşündüğünü söyledi. DEHB'i bize o kadar güzel anlattı ki aklımızdaki bütün soru işaretlerini ve şüpheleri yok etti. Bu süreçte hepimizin üstüne düşen sorumluluklardan bahsetti. Hayatımız düzene oturtana kadar her anımızda yanımızda oldu. Kızım ilaçları kullanmaya başladıktan sonra çok değişti. Düzenli ders çalışmaya başladı. Onun da elinde olmayan sebeplerden dolayı kızımı çok yıprattığımı fark ettim. Anne kız ilişkimiz gözle görülür bir şekilde iyileşti. Kızımın yüzü daha sık gülmeye başladı. Akademik başarısı da bu işten nasibini aldı tabii ki. Çok iyi bir üniversite kazandı. Ve şu anda o üniversitenin başarılı bir öğrencisi olarak eğitim hayatını sürdürüyor. Herkese tavsiye ederim.
i...
Yoğun anksiyete ve buna bağlı olarak da kendime ve etrafıma karşı yabancılaşma yaşıyordum. Dr. Gülhan Karaer’i devlet hastahanesinde bulmuştum. İlk gittiğimde korkudan öleceğimi, delireceğimi düşünüyordum. Beni dikkatle dinledi ve çok ilgilendi. Toparlanmaya ve iyileşmeye başlamıştım. Şimdi tekrar aynı sorunları yaşıyorum, tekrar kendisi ile görüşüyorum. Her seferinde çok fazla çözüm yolu sunuyor, seans dışında bile tüm sorularıma cevap veriyor. Çok ilgili, bilgili ve amacı gerçekten iyileştirmek olan bir doktor. Çevreme tüm samimiyetimle tavsiye ederim.
m...
Uzm. Dr. Gülhan KARAER ile YKS sınavı hazırlık dönemimde tanıştım. Çok stresli, kaygı dolu günlerime ilaç oldu. Güler yüzü, anlayışlı yaklaşımı ve profesyonel yetkinliği hayatımda önemli bir fark yarattı. Her seansta kendimi güvende hissettim ve sorunlarıma olan çözüm odaklı yaklaşımı beni daha iyi bir ruh haline taşıdı. Dinlendiğimi ve anlaşıldığımı hissetmek, iyileşme sürecimde en büyük desteklerden biri oldu. Gülhan KARAER gibi bir uzmanın doğru yönlendirmeleri sayesinde, kendimi hem zihinsel hem de duygusal olarak daha güçlü hissediyorum.
m...
Eğitim Araştırma Hastanesi'ne gittim. Depresyon teşhisi kondu. Doktor hanım çok güleryüzlü ve sabırlıydı. Tedavisi kısa sürede rahatlattı. Yaşam kalitem arttı. Takip ve tedavide kolaylık sağladı. Tavsiye ediyorum.
s...
Doktor Gülhan Karaer'e arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Çok başarılı, bilgili, kendisine güvenen, ahlaklı bir doktor. Ben şeyleri kafaya çok takıyordum, ufak tefek ayrıntılara takılıyordum, temizlik takıntım vardı, psikoterapi gördüm kendisinden ve özgüvenim tekrar yükseldi. Daha önce gittiğim doktorlardan çok farklıydı, kendisi insanı rahatlatıyor, özgüven veriyor ve kesin çözüm odaklı yaklaşıyor. Başarısının sebebi de bu bence. Herkese tavsiye ederim, kesinlikle.
Gülhan Karaer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülhan Karaer, Psikiyatri. Size Gülhan Karaer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Yetişkin Terapisi, Psikiyatri Randevusu, Psikoterapi, Normal Randevu, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Hasta Psikoterapisi, Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi, Erişkin Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Kendi Bildirim Ölçeği, Maudsley Obsesif Kompulsif Soru Listesi.
Gülhan Karaer adresi nerede?Gülhan Karaer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mahallesi Al Zambak Sokak Varyap Meridian A Blok No:2 Kat:5 No:61 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülhan Karaer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülhan Karaer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülhan Karaer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülhan Karaer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gülhan Karaer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülhan Karaer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülhan Karaer hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Gülhan Karaer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler