Biyoloji ve sağlıklı beslenmeye olan ilgisi sebebi ile İstanbul Acıbadem Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik bölümünü başarı ile tamamlamıştır. Şuan Bahçeşehir Üniversitesi yüksek lisansa devam eden Diyetisyen Gülin TUNA , danışanlarına kendi kliniğinde hizmet vermektedir.
Yetişkin hastalıklarında tıbbi beslenme, çocuk hastalıklarında beslenme, sporcu beslenmesi, anne çocuk beslenmesi, enteral parenteral beslenme ,toplu beslenme sistemleri eğitimlerini almıştır.
Beslenme ve Diyetetik bölümü eğitimi süresince Adana ve İstanbul da bulunan Acıbadem Hastaneleri ve Göztepe Medical Park Hastanesinde stajyer diyetisyen olarak çalışmıştır.
Cemalpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi No:52 Gül Apartmanı K:3 D:11 Seyhan Adana, Adana
Diyetisyen Randevusu
GenTest Diyeti
Gluten İntoleransında Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
Dyt. Gülin Tuna
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
i....g
Kalp ameliyatı olduktan sonra Gülin Hanımla diyet tedavisine başladım. Ameliyat sonrası yaklaşık 5 ay görüşmelerimizi yaptık. Sorduğum her soruya bilimsel nedenlerini açıklayarak cevapladı. Kalp sağlığıyla ilgili bilgilenme mi sağladı. Hem ideal kiloma ulaştım hem de kalp hastalığı riskimi azaltmış oldum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Öncelikle çok güler yüzlü bir karşılama, Ofise girdiğinizde temiz ve ferah bir ortam sizleri karşılıyor, Yüksek kolesterol ve yüksek tansiyon şikayetiyle gitmiştim ve kısa sürede Gülin Hanımın verdiği diyet tedavisiyle normal değerlere ulaştım. Herkes gönül rahatlığıyla gidebileceğini düşünüyorum. Sağlıkla günler
c.....
Gittiğimde sıcakkanlı bir diyetisyendi.Önceden başka diyetisyenlere de gittim.Gülin Hanım'ın enejisi, yaklaşımı motive ediyor.Moral veriyor, destek oluyor. Ne kadar moralim bozuk gitsem de moralim iyi çıkıyordum.Sorduğum soruların cevabını alıyorum.2 ay gibi sürede 8 kilo kaybım oldu.Tam uyamadığım halde iyi bir sonuç aldım.Ne zaman kendisine öğünlerimin fotoğrafını atsam bana geri dönüş sağlıyor.Destek almaya devam ediyorum.
y.....
Diyet yaptığım süreçte çok motive edici ve destekleyiciydi. Uzun süre sağlıklı yaşamı nasıl sürdürebileceğimle ilgili çok bilgili paylaşımları oldu.Benim yaklaşık 2 ayda 5 kilo kaybım oldu.Çok uçuk bir beslenme programım olmadı.Evde kolaylıkla erişebileceğim bir liste planladı.Çok pozitif biriydi kendisi.
Bir kilo problemim vardı.Üniversite hazırlık döneminde ciddi kilo almıştım.Onun için başvurdum.Gerek yaklaşımı gerek verdiği bilgilendirmeler güzeldi. Öncesinde hiç çalışmadığım bir diyetisyenle çalışma fırsatım oldu. Çok kalıcı bir kilo kaybı oldu benim için.Hareketsiz bir yaşamım vardı.6 ayda 13 kilo verdim. Alanında çok bilgili, ne sorduysam onunla ilgili geri dönüşler aldım.Danışanıyla empati kurabiliyor.İnsan sıkıldığında "bunu yemek zorundasın" değil de güzel yönlendirmeleri mevcut.Kendisinden çok memnunum.Hedefimize de ulaştık, kesinlikle öneriyorum Gülin Hanım'ı.
Çok ilgili bir diyetisyen.Gittiğimde yağ/kas oranıma bakıp çok güzel bir diyet programı hazırladı.Ben önce korkuyordum ama herşeyden mahrum kalacağımı zannediyordum.Çok güzel bir liste hazırladı.Herşeyi yiyebiliyorum, hem sağlıklı besleniyorum hem kilo veriyorum.2 ayda 7-8 kilo verdim.Çok güleryüzlü, çok güzel karşılıyor.Bana değer verdiğini hissettim. Ara vermiştim, tekrar kendisiyle devam etmeyi düşünüyorum.
t.....
Gülin Hanım çok güleryüzlüydü, çok ilgiliydi.Kişisel olarak yeme düzenimle, yaşam biçimimle ilgilendi.Tamamen bana göre hazırladı listelerimi.Birşey değiştirmek istediğimde anında ulaşıyordum. Müdahale ediyordu, bilgilendiriyordu. Çok sağlıklı şekilde 2 ayda 10 kilo vermemi sağladı.Şu an ara verdim ama ihtiyaç duyduğum an kapısını çalacağım.Aşırı ilgisini, bilgisini cömertçe paylaştı. Açık şekilde herşeyi düzgün, olması gerektiği gibi anlattı.Her sorduğum soruya çok tatminkar cevaplar verdi.
c.....
İletişimi gerçekten çok kuvvetli.Daha önce birçok diyetisyene gitmiştim, istediğim gbi diyetler yazmıyorlardı. Tam benim yaşam tarzıma göre bir diyet yazdı.Baya iyi sonuçlar alıyorum, tüm çevreme öneriyorum.9 kilo kaybım oldu, devam ediyorum koruma ile.Ulaşılabilirliği de çok iyiydi.Birşey yemek istediğimde, yazdığımda beni çok güzel yönlendiriyordu.
b....o
Kilo vermek zor olduğu gibi kilo almak da zor olduğu için. kilo almamda yardımcı olması için Gülin hanım ile bir yol çizmeye devam ettim. Bir haftada bile inanılmaz sonuçlar elde ettim, kendimi daha sağlıklı ve iyi hissediyorum. Sizi dinleyen, destek olan, asla pes etmemeniz için sizi motive eden yanları ile güzel sonuçlar elde etmenize katkı sağlıyor. Bundan sonra hep yoluma devam edeceğim kendisiyle. Kesinlikle tavsiye ediyorum, asla pişman olmazsınız. :)
c.....
Gülin Hanım'ın ilgisinden, alakasından çok memnunum. Kendisi sorduğum tüm sorulara açıklayıcı ve profesyonel bir şekidle cevapladı. Bilgili olduğu, söylediği cevaplardan da belli oluyordu. Sorularıma örnekler vererek cevapladı. hem kilo vermek hem de sağlıklı yaşam için görüşme sağladım. Birkaç arkadaşımdan adını duymuştum ve ben de denemek istedim. Sonuç olarak iyi şeylerle karşılaştım ve etkisi hemen gösterdi. Şuanda da devam ediyorum. Verdiği diyet listeleri tamamen bana uygun hazırlandı. Daha öncesinde birkaç danışmanlık hizmeti almıştım ama Gülin Hanım bana sorarak evimde olan yiyecek ve içeçeklerden bir liste hazırladı. Tamamen kişiye özgü. Kendisi sıcakkanlı birisi. Aynı zamanda da ben ortamların aydınlık olmasına çok dikkat ederim ofisi de çok aydınlık ve huzur verici.
Gülin Tuna isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülin Tuna, Diyetisyen. Size Gülin Tuna tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Gıda İntolerans Testi (Pinner Test), Zayıflama.
Gülin Tuna adresi nerede?Gülin Tuna şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cemalpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi No:52 Gül Apartmanı K:3 D:11 Seyhan Adana Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülin Tuna isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülin Tuna online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülin Tuna isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülin Tuna, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gülin Tuna isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülin Tuna bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülin Tuna ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülin Tuna hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Gülin Tuna hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülin Tuna hangi sigortaları kabul ediyor?Gülin Tuna tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diyetisyenler