Erenköy, Fırat Apartmanı, Kaşaneler Sk. No:31-33 Kat:3 Daire: 12,, İstanbul
Mira Psikoloji Danışmanlık
Batı, Barbaros Mah. Mor Sümbül Sokak Deluxia Palace No:5A Kat 4 D:118, İstanbul
İDEM Psikoloji Aile ,Çift ,Yetişkin, Çocuk ve Ergen Terapisi Psikolojik Danışmanlık Merkezi
ardından yurt dışında staj tecrübesi edindim. Mezun olduktan sonra ,"Aile ve çift danışmanlığı" eğitimi ve süpervizyonu, "Çocuk Değerlendirme Testleri"nde serifikalarımı edindim.Bir çocuk ergen psikiyatri kliniğinde çalışmaya başladığım sırada bir yandan da online olarak yetişkin danışanlarımı görmeye başladım.Işık Üniversitesi Klinik Psikoloji Çocuk-Ergen Odaklı Yüksek lisans programını başarıyla tamamladım.Aile ve çift, çocuk ve ergenlerde BDT ve oyun terapisi ekollerinde, online olarak Bilişsel Davranışçı terapi ekolünde psikoterapilerimi sürdürmekteyim.
a...
Ben psikolog Gülin Hanım'a uygulama üzerinden ulaştım. Kızımın kaygı sorunuyla ilgili görüşüp seanslara başlamasına karar verdik. Seansları Doktor Takvimi uygulamasıyla gerçekleştiriyoruz. Hem ailecek hem bireysel seanslar uyguluyor hocamız. Biz çok memnun kaldık, herkese bahsediyorum ve öneriyorum.
e...
Sık sık davranışlarımı farkında olmak için terapi alan terapiden belli başlı beklentileri olan biriyim. Gülin Hanım'ı rastlantısal bir bağlantıyla buldum. Oldukça yardımsever ve ilgili bir danışman kendisi. Öfke ve ilişki sorunlarım için başvurmuştum. Sorunu çok daha derinden çözmek için aileme kadar, çocukluğuma kadar indik. Seanslar öğretici ve geliştiriciydi, bana kullanabileceğim kolay metotlar verdi.
Gülin Hanım'a 4.5 yaşında kızımızı oyun terapisi için getirdik ve süreç boyunca kızımız tüm korkularını yendi.Alaninda uzman bir çocuk ergen psikoloğu olarak süreç boyunca hem aile olarak bizi hem kızımızı destekledi.
al...
Kızım 5 yaşında ve oda içinde yalnız kalamama, yalnız uyuyamama problemi ile kendisine başvurduk. Kızımda kaygılı bağlanma problemi olduğunu öğrendik. Öncelikle Gülin Hanım'ın kızıma olan yaklaşımıyla, sevecen ses tonuyla kızımla güzel bir bağ kurdular ve kızımın güvenini kazandı. Kızım içine kapanık ve duygularını ifade edemiyordu. Yaklaşık 2 aylık bir süre geçtikten sonra kızım tüm duygularını rahatlıkla ve çekinmeden dile getirmeye başladı.
d.....
Gülin Hanım'a çocuğumuzun alt ıslatma problemine dair ulaştık. süreç boyunca sağladığı destekler, endişelerimizi gideriş üslubu, sürecimizin sonuçları ve çabukluğu bizim için oldukça tatmin ediciydi.
ş.....
Gülin Hanım’a 10 yaşındaki DEHB tanılı ve ilaç kullanan oğlum için başvurduk. Kendisi gerekli olan bütün testleri yaparak çocuğumun gelişimini gözlemledi. Ardından oğluma uygun bir terapi planlaması yaparak hedefleri belirledi. DEHB’den dolayı okulda uyum problemi ve öfke sorunu yaşayan oğluma çok iyi geldi.
t.....
Gülin hanımdan oğlumun ergenliğe geçiş döneminde yaşadığımız sorunlardan dolayı terapi hizmeti aldık.Kendisi Süreci çok güzel yürüttü memnun bir şekilde tedavimizi tamamladık.Ayrıca oğlum ile süreci yürütürken ebeveynleri olarak bize de çok güzel yol gösterdi.iyi ki yollarımız kesişmiş.Kesinlikle tavsiye ederim.
k.....
Gülin hanım süreç boyunca bana oldukça anlayışlı ve destekleyici davrandı. Kendisi çok profesyonel ve sevecen birisi. Anksiyeteden muzdarip ya da sosyal problemleri olanlar için kesinlikle tavsiye ederim.
a....u
Gülin Hanımla 2 senedir görüşmeye devam ediyorum. Benim için gerçekten çok faydalı oldu. Terapi ve Gülin Hanım sayesinde hem çevremin hem de kendimin farkettigi çok güzel gelişmeler gösterdim. İşinin hakkını sonuna kadar veren çok başarılı bir terapist kesinlikle herkese tavsiye ederim.
Gülin Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülin Yüksel, Psikoloji. Size Gülin Yüksel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu.
Gülin Yüksel adresi nerede?Gülin Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Batı, Barbaros Mah. Mor Sümbül Sokak Deluxia Palace No:5A Kat 4 D:118 İstanbul
- Erenköy, Fırat Apartmanı, Kaşaneler Sk. No:31-33 Kat:3 Daire: 12, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülin Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gülin Yüksel uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gülin Yüksel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülin Yüksel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gülin Yüksel hangi dilleri konuşuyor?Gülin Yüksel ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Gülin Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülin Yüksel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülin Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Gülin Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu