Banka Havalesi

Mira Psikoloji Danışmanlık
Erenköy, Fırat Apartmanı, Kaşaneler Sk. No:31-33 Kat:3 Daire: 12,, Kadıköy, İstanbul

İDEM Psikoloji Aile ,Çift ,Yetişkin, Çocuk ve Ergen Terapisi Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Batı, Barbaros Mah. Mor Sümbül Sokak Deluxia Palace No:5A Kat 4 D:118, Ataşehir, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Psikolog ve aile-çift terapisti olarak Ataşehir , Kadıköy ve online platformlarda hizmet vermekteyim.2015 yılında Işık Üniversitesini tam burslu Psikoloji bölümüne kabul alarak lisans eğitimime başladım.Bir psikoloğun öğrenme sürecinin sonsuz olduğu ve her gün yeni bir şey öğrenme ilkesiyle lisans boyunca seminer ve stajlarla kendimi geliştirmeye çalıştım.İstanbul Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim dalı(ÇAPA) ve bazı danışmanlık merkezlerinde stajyerlik deneyimleri edindim.Psikopatoloji ve farmokoloji eğitimleri aldım.Lisans eğitimim
ardından yurt dışında staj tecrübesi edindim. Mezun olduktan sonra ,"Aile ve çift danışmanlığı" eğitimi ve süpervizyonu, "Çocuk Değerlendirme Testleri"nde serifikalarımı edindim.Bir çocuk ergen psikiyatri kliniğinde çalışmaya başladığım sırada bir yandan da online olarak yetişkin danışanlarımı görmeye başladım.Işık Üniversitesi Klinik Psikoloji Çocuk-Ergen Odaklı Yüksek lisans programını başarıyla tamamladım.Aile ve çift, çocuk ve ergenlerde BDT ve oyun terapisi ekollerinde, online olarak Bilişsel Davranışçı terapi ekolünde psikoterapilerimi sürdürmekteyim.

Ben psikolog Gülin Hanım'a uygulama üzerinden ulaştım. Kızımın kaygı sorunuyla ilgili görüşüp seanslara başlamasına karar verdik. Seansları Doktor Takvimi uygulamasıyla gerçekleştiriyoruz. Hem ailecek hem bireysel seanslar uyguluyor hocamız. Biz çok memnun kaldık, herkese bahsediyorum ve öneriyorum.

Sık sık davranışlarımı farkında olmak için terapi alan terapiden belli başlı beklentileri olan biriyim. Gülin Hanım'ı rastlantısal bir bağlantıyla buldum. Oldukça yardımsever ve ilgili bir danışman kendisi. Öfke ve ilişki sorunlarım için başvurmuştum. Sorunu çok daha derinden çözmek için aileme kadar, çocukluğuma kadar indik. Seanslar öğretici ve geliştiriciydi, bana kullanabileceğim kolay metotlar verdi.

Konum: başka bir yer Diğer

Gülin Hanım'a 4.5 yaşında kızımızı oyun terapisi için getirdik ve süreç boyunca kızımız tüm korkularını yendi.Alaninda uzman bir çocuk ergen psikoloğu olarak süreç boyunca hem aile olarak bizi hem kızımızı destekledi.

Konum: Kayra Psikoloji Normal Randevu

Kızım 5 yaşında ve oda içinde yalnız kalamama, yalnız uyuyamama problemi ile kendisine başvurduk. Kızımda kaygılı bağlanma problemi olduğunu öğrendik. Öncelikle Gülin Hanım'ın kızıma olan yaklaşımıyla, sevecen ses tonuyla kızımla güzel bir bağ kurdular ve kızımın güvenini kazandı. Kızım içine kapanık ve duygularını ifade edemiyordu. Yaklaşık 2 aylık bir süre geçtikten sonra kızım tüm duygularını rahatlıkla ve çekinmeden dile getirmeye başladı.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Gülin Hanım'a çocuğumuzun alt ıslatma problemine dair ulaştık. süreç boyunca sağladığı destekler, endişelerimizi gideriş üslubu, sürecimizin sonuçları ve çabukluğu bizim için oldukça tatmin ediciydi.

Ş
Konum: Kayra Psikoloji Psikoloji Randevusu

Gülin Hanım’a 10 yaşındaki DEHB tanılı ve ilaç kullanan oğlum için başvurduk. Kendisi gerekli olan bütün testleri yaparak çocuğumun gelişimini gözlemledi. Ardından oğluma uygun bir terapi planlaması yaparak hedefleri belirledi. DEHB’den dolayı okulda uyum problemi ve öfke sorunu yaşayan oğluma çok iyi geldi.

T
Konum: Kayra Psikoloji Ergen Terapisi

Gülin hanımdan oğlumun ergenliğe geçiş döneminde yaşadığımız sorunlardan dolayı terapi hizmeti aldık.Kendisi Süreci çok güzel yürüttü memnun bir şekilde tedavimizi tamamladık.Ayrıca oğlum ile süreci yürütürken ebeveynleri olarak bize de çok güzel yol gösterdi.iyi ki yollarımız kesişmiş.Kesinlikle tavsiye ederim.

K
Konum: başka bir yer Diğer

Gülin hanım süreç boyunca bana oldukça anlayışlı ve destekleyici davrandı. Kendisi çok profesyonel ve sevecen birisi. Anksiyeteden muzdarip ya da sosyal problemleri olanlar için kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Online Danışmanlık Randevu

Gülin Hanımla 2 senedir görüşmeye devam ediyorum. Benim için gerçekten çok faydalı oldu. Terapi ve Gülin Hanım sayesinde hem çevremin hem de kendimin farkettigi çok güzel gelişmeler gösterdim. İşinin hakkını sonuna kadar veren çok başarılı bir terapist kesinlikle herkese tavsiye ederim.