AHİEVRAN MAH.MEHMET ALİ YAPICI BLV NO:15 İÇ KAPI NO:2, Kırşehir Merkez, Kırşehir
Diyetisyen Randevusu
Zayıflama Diyetleri
Çocuk Beslenmesi
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
ag...y
Sürekli diyete başlayıp bırakan birisi olarak 2 aydır devam ediyorum uyamadığım çok zaman olmasına rağmen 6 kilo verdim güleryüzlü ve danışanını motive etmesini biliyor ayrıca andulasyondan da çok memnun kaldım farkedilir şekilde incelmem oldu görenler 6 kilodan fazla verdiğimi söylüyor ayrıca andulasyondan sonra uyku düzenim yerine geldi bütün stresim gerginliğim gitti ve sırt ağrım azaldı bütün objektifliğimle düşünen herkese Gülinaz hanımı gönül rahatlığıyla öneririm.
du...
Kilo alma sorunum vardı . Gülinaz Hocamın sayesinde bu sorunu çok kısacık bir sürede ortadan kaldırdık. Güler yüzü ve motive edici etkili iletişim dili, en ince ayrıntısına kadar danışanını düşünmesi harikaydı . Kendisine bir teşekkürü borç bilirim
g.....
Gülinaz Hanım'dan çok memnun kaldım. Kendisi 12 seans andülasyon uyguladı. Ağrılarıma çok iyi geldi ve 3 cm incelme oldu. Gülinaz Hanım ilgili, alakalı, güler yüzlü, gayet başarılı, alanında bilgili bir uzman. Kendisini herkese tavsiye ederim.
Gülinaz Hanım uzmanlık bakımından kaliteli, danışanlarıyla iletişim bakımından oldukça iyi bir uzman. Kendisi güler yüzlü, iletişimi güzel birisi. Gülinaz Hanım her yaşa, her bünyeye uygun bir şekilde diyet listelerini güzel ifade ediyor. Diyet listelerimi uygularken zorluk yaşamadım. 3-4 ay kadar danışmanlık hizmeti aldım. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden memnun kaldım.
Çok ilgilidir kendisi, çok da güleryüzlü.Çok faydaları oldu, ben zayıflamak için gelmiştim.Ben 75 kilodan 59 kiloya düştüm 5 ayda.Listelerimi kolay uyguladım.Benim alabileceğim şekilde, bana yönelik listeler hazırladığı için çok zorlamadı.Çok da güzel oldu.Şu an devam etmiyorum kendisiyle, koruma programındayım ama tekrar devam etmeyi düşünüyorum.
Ben 15 yaşındaki oğlumu götürüyorum.Çok zor bir çocuk, ona bile katlanıp güleryüzü ve sevecenliği ile onun da isteklerine uygun bir program uyguladığı için çok memnunuz. 12 kilo kadar kaybı oldu 4 ay gibi bir sürede.Çok uygulamıyor, ona bile Gülinaz Hanım elinden geldiğince destek olmaya çalıştı.Biz memnunuz kendisinden.Her zaman ulaşılabildiğimiz biri, hala sürece devam ediyoruz.
Gülinaz hanıma iyi bir diyetisyen ararken çevrenin tavsiyesiyle ulaştım
kilo ve kilonun getirdiği sağlık problemlerinden dolayı kendisinin kapısını çaldım
bu süreçte ayda 4 seans olmak üzere ziyaretlerde bulundum ve sürecimiz çok güzel geçti çok anlayışlı bir hanımefendi motive etme gücü oldukça yüksek diyet yapmak isteyip de bir türlü pazartesiye kendini hazırlayamayan varsa öncelikle Gülinaz hanımla görüşsün derim asla pişman olmazlar herkese tavsiye ediyorum
ay....
Hocam sayenizde 23 kg verdim ve hayatım değişti.İnsanın hayatta iyikileri vardır sizde benim iyiki diyetisyenimsiniz.
Gülinaz Gürsoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülinaz Gürsoy, Diyetisyen. Size Gülinaz Gürsoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Normal Randevu, Hastalıklarda Beslenme, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme, Gut Hastalığı ve Beslenme, Yeni Doğan Metabolik Hastalık, Troid Hastalıklarında Beslenme, Haşimato Hastalığında Beslenme.
Gülinaz Gürsoy adresi nerede?Gülinaz Gürsoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- AHİEVRAN MAH.MEHMET ALİ YAPICI BLV NO:15 İÇ KAPI NO:2 Kırşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülinaz Gürsoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülinaz Gürsoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülinaz Gürsoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülinaz Gürsoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gülinaz Gürsoy hangi dilleri konuşuyor?Gülinaz Gürsoy ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülinaz Gürsoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülinaz Gürsoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülinaz Gürsoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülinaz Gürsoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Gülinaz Gürsoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.