gö...
Hocama 2000 senesinde lazerle miyop ameliyatı oldum. O sıralarda muayenehanesi Osmanbey-Bomonti arasında idi. Ameliyatı da Dünya Göz Hastanesi'nde gerçekleştirmişti. Yaklaşık 22 sene geçti operasyonun üzerinden ve hiç sorunsuz bir şekilde yaşantıma devam ediyorum. Kendisine teşekkürü bir borç bilirim. Sevgiler, selamlar.
si...n
35 yaşında makula dejenerasyonu tanısı almış idim .Türkiye de gitmediğim doktor kalmamıştı.Bütün doktorlar invaziv ameliyat görüşünde iken Gülipek Hanım Amerika'da ki tanıdığı uzmanlarında konsültasyonları ile izlemeyi tercih etti.Şimde 53 yaşındayım ve Halen görmemle ilgili şikayetlerimde herhangi bir kötüleme olmadı. Son derece etik yaklaşımı ile tıbbın en temel prensibi "önce zarar verme" ilkesine örnek teşkil eden bir süreci yaşadık. Kontrollerim ABD de devam etse de Gülipek Hanım 'ın muayenesi olmadan asla rahat edemiyorum.Böyle doktorların varlığı Türkiye için büyük bir güvence.
sa...t
51 Yaşındayım, 4 ayda sağ ve sol gözümden 4 defa retina yırtılmasından ameliyat oldum, 2 hafta önce hocama tavsiye üzerine muayene olmaya kafamdaki soru işaretlerini sormaya gittim. İnsana çok çok güven veren, yapıcı, güler yüzlü konusuna müthiş hakim bir İstanbul Hanımefendisiyle karşılaştım. Bütün sorularımı sordum ve müthiş bir moral ile kendime güven ile ayrıldım. Gülipek Hocama çok ama çok teşekkür ederim. Sağlıkla
me...n
2001 aralık ayı idi hocamla tanıtığımızda.Henuz 18 yasındaydım. Sol gözümde ''ani görme kaybı '' oldu.Bir cok tektik yapıldıktan sonra..Bu hastalıgın kalpten atılan bir '' kan pıhtısının'' sebep oldugu ve kalıcı olduguydu.Cok zor bir sürecti...üniversiteye hazırlanıyordum üstelik...Gülİpek hocamın verdigi güven ile bu zor surece fazla etkılenmeden alısmaya caslıtım.üniversiteyi kazandım. üstelik 2. üniversiteyi de bitirdim. Gül hocam Bardagın dolu tarafından bakmam gerektıgını ögretti. Aradan onca yıl gecmıs olmasına ragmen.Tüm muanelerimi hala kendisi yapar.Dünyanın neresıne gıdersem gideyim bu degismeyecek.. Allah ona saglıklı uzun ömür versin.cok seviyorum Gülİpek hocamı
me...n
onun sayesinde gözüme kavuştum. retinam parçalanmıştı. ona minnet borçluyum. sevgilerimle...
metin sığırtmaç
al...l
şeker hastasıyım gözlerimi kaybetmek üzereydim hocam sayesinde şimdi çok iyiyim gözlerimde görme kaybı başlamıştı onun yanına gittiğimizide birz gec kaldıgımızı söylemişti yaptği ameliyat ve lazer tedavisiyle şimdi çok iyi ne desek az kalır ona ALLAH razı olsun.
he...i
Değerli Hocamdan çok memnunum.Sol gözüme yerleştirilen bu silikon on sene kaldıktan sonra 2004 tarihinde hocam aldı.o gün bu gün bir sorun yaşamadım.Kendisini çok başarılı buluyorum.Çok merhametli ve yardımsever olarak tanIYORUM.Hala kontrole gidiyor,Allah uzun ömürler versin.
nu...a
100 üzerinden yıldızlı 100.Bundan 7-8 yıl önce Ankara dan İstanbula gittik eşimin gözünü lazerle tedavi etti.Kendisine MİNNETTARIZ.Allah ondan razı olsun.İn şallah gene çok güzel çok bakımlı çok hareketli ve çok aktiv ve insan sevgisiyle doludur.hastası nurhan
Gülipek Müftüoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülipek Müftüoğlu, Göz Hastalıkları.
Gülipek Müftüoğlu adresi nerede?Gülipek Müftüoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülipek Müftüoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülipek Müftüoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülipek Müftüoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülipek Müftüoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülipek Müftüoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülipek Müftüoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Gülipek Müftüoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları