Diclekent villaları şehit eşref cengiz caddesi no:34/ Kayapınar/ Diyarbakır, Diyarbakır
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Ses Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dkt. Gülistan Çelik adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Gülistan Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülistan Çelik, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Gülistan Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fonolojik Bozukluk Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, DIR Floortime, Oyun Terapisi, Dil Terapisi, Ses Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Online Terapi.
Gülistan Çelik adresi nerede?Gülistan Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Diclekent villaları şehit eşref cengiz caddesi no:34/ Kayapınar/ Diyarbakır Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülistan Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülistan Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülistan Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülistan Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gülistan Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülistan Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülistan Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Diyarbakır Çocukluk Çağı Apraksisi
Diyarbakır Artikülasyon Bozukluğu
Diyarbakır Dil ve Konuşma Bozuklukları
Diyarbakır Akıcılık Bozuklukları
Diyarbakır Konuşma Sesi Bozuklukları
Diyarbakır Gecikmiş Dil ve Konuşma
Diyarbakır Fonolojik Bozukluklar
Diyarbakır Disleksi (Okuma Bozukluğu)
Diyarbakır Özgün Dil Bozukluğu
Diyarbakır Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları