Uzm. Dt.
Gülistan Eşiyok
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti)
Diş Hekimi
Özel muayenehane
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Ağız Bakımı Eğitimi
Özel Akdeniz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Çarşı Şubesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Bakımı
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
c.....
3.5 yaşındaki kızımın diş ağrısı sebebiyle gülistan hanıma başvurduk.Kendisi kızım ile ilk görüşmeden itibaren çok güzel ilgilendi.Kızımın ağrı probleminin çözüldü ayrıca diğer dişlerine de erken müdahale etme fırsatı bulduk.Doktorumuza ilgileri için teşekkür ederiz.İyi ki varsınız gülistan hanım
Gülistan Hanım 5 yaşındaki kızımın arka alt dişlerine çürük temizleme ve dolgu işlemi yaptı. Kızım son derece tedirgin olarak oturduğu koltuktan rahatlamış bir şekilde kalktı. Çocuklarla pozitif iletişimi, güler yüzü, hastaya yaklaşımıyla herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
ka...l
Okulda oynarken düşen ve ön dişi kırılan kızımı bir diş hekimine götürdüm ancak götürdüğüm doktor bu işin kendisini aşacağını ve bir pedodonti uzmanına götürmem gerektiğini söyledi.Bir arkadaşımın önerisi ile Uzman Doktor Gülistan Hanım’a gittim.Kliniğe ilk girişimizden itibaren bizi samimi bi şekilde karşılaması ve güleryüzü ve çocuklarla olan özel iletişimi sayesinde diş hekiminden korkan kızım koltuğa oturdu ve Gülistan hanım profesyonel bir şekilde muayene etti.Yalnızca ön dişinde sorunlar olmadığını yapılması gereken kanal tedavisi ve dolgular olduğunu da bu sayede öğrenip bu dişlere de erken müdahale etme şansını yakalamış olduk.Tedavi sürecinde de çok ilgiliydi ve yaptığı her aşamayı kızıma anlattı böylece kızım korkusunu yendi.Tedavi sürecimiz bittiğinde dişleri eskisi gibi olmuştu güldüğünde kırık olan dişi ana dişinden farksız görünüyordu.Gerek üniversitelerin kalitesi gerekse kendi kişisel iletişimi ile alanında çok profesyonel bir doktor.Çok teşekkür ediyorum iyi ki karşılaştık.
d....a
5 yaşındaki kızıma kanal tedavisi yaptırdık,güler yüzü ve hakimiyeti sayesinde kızım hiç korkmadı..her zaman tercihimiz olacaktır.tekrardan Gülistan hanıma çok teşekkür ediyoruz.
s....y
Gülistan hanıma kızımın diş ağrıları için gitmiştik, 3 dişine dolgu ve 1 dişine kanal tedavileri yapıldı, kızımla öyle güzel ilgilendi ki hiç zorlanmadık dişçi korkusu olmasına rağmen. Tüm tedavi boyunca her şeyi tane tane anlattı çok memnun kaldık, kızımla iletişimi o kadar iyi olmasa çok daha uzayacaktı ama 2 günde halletti, temiz ve titiz çalışan bir hekim, öneriyorum.
Gülistan Eşiyok isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülistan Eşiyok, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti), Diş Hekimi. Size Gülistan Eşiyok tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri, Koruyucu Diş Hekimliği, Pedodonti, Süt Dişi Çekimi, Çocuklarda Yer Tutucular, Çocuklarda Estetik Dolgu, Süt Dişlerinde Kanal Tedavisi, Çocuk Diş Tedavisi.
Gülistan Eşiyok adresi nerede?Gülistan Eşiyok şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
- Bahçe Mahallesi İstiklal Caddesi No:94 Akdeniz
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülistan Eşiyok isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülistan Eşiyok online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülistan Eşiyok isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülistan Eşiyok, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gülistan Eşiyok hangi dilleri konuşuyor?Gülistan Eşiyok ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülistan Eşiyok isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülistan Eşiyok bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülistan Eşiyok ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülistan Eşiyok hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Gülistan Eşiyok hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülistan Eşiyok hangi sigortaları kabul ediyor?Gülistan Eşiyok tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)