Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi +15 daha fazla
Ortopedik Rehabilitasyon
Pilates
Skolyoz Tedavisi
sb...d
Güliz Hocam ve profesyonel ekibi sayesinde kisa zamanda en iyi verimi alarak sirt, boyun ve bel agrilarimdan kurtulmakla kalmadim ayni zamanda vucudumda gozle gorulur incelme sıkılasma ve durus duzelmesi de oldu. Cok ferah bir mekani olmakla beraber, ilgili, profesyonel hocalariyla guvenerek gidebileceginiz bir merkez.
fi...n
Duruş bozukluğu nedeniyle doktorum plates tavsiye ettiği için başladım gelişmeden çok memnunum büyük oranda düzelme oldu platese devam ediyorum
se...z
Halk arasında kengi denen hastalık için birkaç yere başvurmuştum en son buraya müracaat ettim gitmeden önce yürümekte oturmakta çok zorluk çekiyordum şimdi iki aydır çok rahatım
me...u
Eşim icin hamile pilatesi tercih ettik çok memnun kaldık calisicanlar çok ilgili ve güler yüzlü herkese tavsiye ederim
n....g
Kadın doğum doktorumun tavsiyesi ile hamile pilatesine başladım. Güliz Hanımla bu süreçte tanıştık. Vitae' nin fiziki şartları ve ortamı çok ferah. Güliz hanım, işinde uzman. Doğum sonrasında hızla toparlanmamda çok yardımcı oldu. Ekibiyle birlikte çok profesyonel ve ilgililer. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
m....g
Skolyoz başlangıcı nedeniyle tedavi olmam gerekiyordu. vitae ile tanıştım. tesadüfen. Güliz hanımın sakin ve detaylı anlatan tavrı, bilgisi tedaviye devam etmemi sağladı. şu an hala devam etmekteyim. Postürüm düzeldi, duruşum değişti. sırt ağrılarımdan kurtuldum.
on...
Güliz hanıma bel fıtığı tedavimde gösterdiği emek ve özveri için teşekkür ederim kısa sürede hastalığımın tedavisini yaptı.
re...n
Hollanda'dan memleketim Karaman'a yaz tatili için geldim tatilim sırasında belimde şiddetli bir ağrı ile belim tutuldu Konya'daki yiğenim burayı tavsiye edince geldim tek seansta hiçbir şeyim kalmadı beni çok büyük bir dertten kurtardı teşekkür ederim
a....k
Güliz hanım gerçekten işinin ehli bir fizyoterapist. Aynı zamanda çok ilgili, güler yüzlü ve harika bir enerjisi var. 6 aydır Güliz hanımla reformer pilates yapıyorum ve yönlendirmeleri sayesinde bel, sırt, boyun ağrılarım geçti, çok kısa zamanda gözle görülür biçimde kaslarım gelişti. Vücudunuzun ihtiyaçlarını çok iyi analiz ederek, sizin hem mental hem de fiziksel durumunuzu gözlemleyip buna göre bir programla ilerliyor. Böylece etkli ve uzun soluklu bir çalışma sağlıyor. Bununla birlikte merkezin fiziksel şartları da çok iyi. Temiz ve ferah bir ortam var. Gayet memnun kaldım ve herkese tavsiye ediyorum.
ne...z
Bacaklarımda sürekli kramp kasılma ve ağrı olduğu için doktor olan kızım araştırmış o getirdi beni verdiği egzersizlerle hiçbirşeyim kalmadı şimdi çok daha rahatım tavisye ederim memnun kaldım
Güliz Ertekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güliz Ertekin, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Güliz Ertekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Skolyoz Tedavisi, Ameliyatsız Skolyoz Tedavisi, Omuz Yırtıkları Tedavisi, Bel - Boyun Fıtığı, Klinik Pilates.
Güliz Ertekin adresi nerede?Güliz Ertekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Selçuk, Esmira Plaza Başkent, Metanet Sk. No:1 D:406 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güliz Ertekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Güliz Ertekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Güliz Ertekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güliz Ertekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Güliz Ertekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Güliz Ertekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 47 hasta / danışan, Güliz Ertekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.