Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Online Görüşme

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Psk. Güliz Karaimer

Psk. Güliz Karaimer Üsküdar Üniversitesi'nden mezun olmuştur.

Konum: Psk. Güliz Karaimer Psikoloji Randevusu

Eski sevgilim beni aldatmıştı. Hiç bir erkeğe güvenim kalmadı. görüşmek dahi istemiyordum. Güliz Hanımla görüşmelere başladık. 2.5 ay sonunda hayatıma yeni birisi girdi. Kendime güvenim ve insanlara güvenim geri geldi. Ayda bir görüşmelerimiz devam ediyor.

Konum: Psk. Güliz Karaimer Psikoloji Randevusu

Kızım eşim ve benimle uyumak istiyordu. Her yolu denedik ikna edemedik. En sonunda Güliz Hanıma gittik. 2 seansta tavsiyelerine uyduk ve sonuç aldık. Herkese Güliz Hanımı tavsiye ediyorum

Ö
Konum: Psk. Güliz Karaimer Psikoloji Randevusu

Günde 2 paket sigara içiyordum. Günlük hayatımda aklımda sürekli sigara içeceğim zamanı hesaplıyordum. Güliz Hanımla ilk seansta %50 isteğim azaldı 2. Seansta tamamen sigarayı bıraktım. 30 senelik bağımlılığımdan bu kadar kısa sürede kurtulmak mucize. Güliz Hanıma minnettarım.

Konum: Psk. Güliz Karaimer Psikoloji Randevusu

Geceleri yalnız uyuyamıyordum. Bir çok korkularım vardı. Özellikle böcek gördüğümde baygınlık geçiriyordum. Güliz Hanımla görüşmelerimiz sonunda korkularımdan kurtuldum. Üstümden bir yük kalkmış gibi. Kendimi bir kuş kadar özgür ve huzurda hissediyorum. İyi ki varsınız Güliz Hanım

Konum: Psk. Güliz Karaimer Psikoloji Randevusu

Üniversite sınavı için çok heyecanlıydım. Kazanamayacağımı düşünüyordum. Hangi bölüme gitmem gerektiğini bilmiyordum. Güliz Hanım hem motive olmamı hem de istediğim bölümü kazanmamı sağladı. Bu zorlu sınav döneminde her zaman yanımda olduğu için ona çok teşekkür ederim.

Kansızlığım vardı, kansızlıktan dolayı tedavi görürken kollarım uyuşuyordu,bayılıyordum kansızlıktan.Bu süreçte dahiliye uzmanım psikoloğa gitmemi önerdi.Başak burcuyum, biraz titizim, çok irdelediğimi anladım,öyle olmadığımı düşünürdüm.Güliz Hanım'la görüştüktan sonra temizlik ve titizlik hastalıklarımdan kurtuldum.Çok sık gidiyordum, iyi geliyordu.Şimdi ara ara gidiyorum,bayılmalarım hiç kalmadı, iyi geldi.

Ben faydalı buldum.Görüşmeden sonra kendimi biraz daha iyi hissediyorum.Verdiği yönergelere göre hareket ettiğimde kendimi daha iyi hisettmeye başladım.Benim sıkıntım işle alakalıydı.Daha iyi motive oldum.Bana müdahale etmeden dinliyor, dinledikten sonra sorular sorup ben de ona göre cevaplar veriyorum.Bir psikoloğa göre iyi ve güleryüzlü.

Konum: Psk. Güliz Karaimer Davranış Bozuklukları

Depresyon ve aşırı kaygı sorunum vardı bu durumda çevremle iletişimi kısıtlıyor sosyal hayatımı olumsuz yönde etkiliyordu.Şimdi kendimi daha mutlu ve ve kaygılarımı yenmiş hissediyorum bu Güliz hanımın sayesinde oldu kendisine yeniden teşekkür ederim.

Ben memnun kaldım Güliz Hanım'dan.Panik atak sebebiyle gitmiştim, çok güzel görüşme oldu.Kendisi çok sıcak ve sevecen bir şekilde karşıladı,çok memnunum.Kendimi ona karşı çok iyi açabildim,bazı konularda farkındalığımı sağladı kendimle ilgili sorunlarımda .Güzel bir görüşme oldu.Daha sakin olabilmeyi öğrendim,karşılaştığım olaylarda daha sakin tepki verebilmeyi öğrendim.Öfke kontrolüm vardı biraz.Bunu Güliz Hanım'la bastırabildim çok memnun kaldım.

Güliz Hanım çok yardımcı oldu.O konuda çözüm noktasında da ilk seansta bile fark etti.Biz onunla evlilik danışmanlığı olarak çalıştık.Evlilik ile ilgili ilk seansta sonuç bulduk, bu nedenle herkese tavsiye ederim.Empati kurma yeteneği ve sıcakkanlılığıyla sizden biriymiş gibi davranması sizi rahatlatıyor,çok sıcakkanlı.