Bağımlılık Danışmanlığı
Yas Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
m...
Güliz Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Majör Depresyon rahatsızlığımdan dolayı kendisine başvurdum. Büyük bir atak geçirmem sonucu terapiye başladık. Seanslarla birlikte ataklarım azaldı, terapilerde adım adım giderek sorunun temeline indik. Ataklarımın azalmasında ve iyileşme sürecimde çok yardımcı oldu kendisi. Diksiyonu, sıcakkanlılığı, etik değerlere uygun yaklaşımı en beğendiğim özellikleri oldu. Major depresyon problemi yaşayan kişiler hiç tereddütsüz Güliz Hanım'a danışabilirler, kesinlikle tavsiyemdir.
g...
Güliz Hanım'a, bir arkadaşın tavsiyesi üzerine ulaştım. Sabah gelen anksiyeteler ve son dönemde başıma gelen iki travma için başvurdum. Güliz Hanım, problemleri çözmeye yönelik çalıştı ve her zaman seans dışında da yanımda olduğunu hissettirdi. Kendisi çok güler yüzlü, yardımsever ve profesyonel bir danışman. Güliz Hanım, insanın kalbine dokunuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
a...
Güliz Hanım'ı bana ablam tavsiye etti. Önceden özgüven problemleri yaşayan ve yabancı insanlarla konuşmada zorlanan biriydim. Güliz Hanım, yaşadığım problemleri derinlemesine ele aldı ve geçmişte aşamadığım travmaları aşmamda bana büyük destek sağladı. Sıcakkanlı yaklaşımı sayesinde problemlerimi rahatça paylaştım ve o da çözüm yolları sundu. Göremediğim şeyleri bana gösterdi ve sayesinde şu anda daha özgüvenliyim. Kendime arkadaş bulma konusunda da ilerleme kaydettim. Herhangi bir konuda problem yaşayan herkese Güliz Hanım'ı öneriyorum. Emin olun, yeni bir bakış açısı kazanacaksınız.
m...
Güliz Hanım’a sosyal medya üzerinden ulaştım. Kendisine anksiyete problemlerim için başvurmuştum.
Tedavi süreci düşündüğümden de faydalı geçti. Sakinliği ve samimiyeti gerçekten beğenilecek özelliklerinden bir ikisi sadece. Kendi adıma söyleyecek olursam anksiyete özelinde kesinlikle tavsiye edeceğim ilk isim.
Güliz Şaşmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güliz Şaşmaz, Psikoloji. Size Güliz Şaşmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Hipnoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Regresyon Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi, Randevu, Çözüm Odaklı Terapi.
Güliz Şaşmaz adresi nerede?Güliz Şaşmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- cevizlik mah. istanbul cad.no:3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güliz Şaşmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Güliz Şaşmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Güliz Şaşmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Güliz Şaşmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Güliz Şaşmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güliz Şaşmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Güliz Şaşmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Güliz Şaşmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Güliz Şaşmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Güliz Şaşmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu