2014 ve 2018 yılları arası Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık eğitimini tamamlamıştır. Eğitiminin yanı sıra mesleki, kişisel gelişimi için sertifika programlarına katılmıştır. Sonrasında gönüllü olarak eğitim kurumlarında psikolojik danışmanlık yapmıştır. Ankara Yöntem Dikkat Geliştirme ve Psikolojik Danışmanlık Merkezinde bir yıllık deneyimden sonra mesleğine olan inancıyla 2019 yılında kendi kurumunu açmıştır. Pandora Psikolojik Danışma Merkezinde hizmet verirken aynı zamanda da özel eğitime olan ilgisiyle Safranbolu Özel eğitim merkezinde de psikolojik danışman olarak hizmet vermektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +20 daha fazla

Aile Rehberliği

Psk. Dan. Gülizar Erdoğan
Emek Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:10/35 Ünal Office Center, Safranbolu, Karabük

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +20 daha fazla

Aile Rehberliği

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Z

Merhabalar Gülizar Ece Hanım’a bir rehber öğretmenimiz vasıtasıyla ulaştık. Gülizar Ece Hanım ile kızımın kaygı sorunu için başladık. Kızımın konuşmalarında kekeleme vardı, aynı klinikte dil terapistine de görüşmemizi sağladı. Yönlendirmeleri ile de bizi çok destek oldu. Aylarca çağırsa giderdik ama şimdilik terapiye gerek olmadığını söyledi kızımın kaygıları için Gülizar Hanım ile 8 10 seans çok güzel geri bildirimlerle iş birliği çerisinde yürüttük ve kızımda büyük değişiklik hissettik kaygılarını en aza indirdik kaygıları azaldıkça konuşması da düzeldi. Herkese tavsiye ederim..

Konum: Psk. Dan. Gülizar Erdoğan Online Danışmanlık

Bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim. Hamile olduğum süreçte yaşadığım depresif belirtiler beni görülmeye götüren durumdu. Doğuma ve doğumdan sonraki süreçte bana çok destek oldu. Hamilelik sürecim bitse bile seanslarımıza devam ediyoruz.

İnternetten buldum. Zor bir süreçten geçiyordum uzmana gitmek istedim. Seanslar iyi ve faydalıydı. En beğendiğim özelliği yargılamadan arkadaşımmış gibi davrandı. Çevreme tavsiye ederim, ettim

Ç
Konum: Psk. Dan. Gülizar Erdoğan Oyun Terapisi

İki küçük çocuğun var. Kendisine ne zaman danışmak için gitsem yardımcı oldu. Yaklaşımı tespitleri çok güzel. Guleryuzlu samimi. 3 yaşındaki oglum herşeyden çok korkuyordu. Ve bu durum gittikce ilerliyordu. Oyun terapisi ile sorunu tespit etti ve çok güzel sonuç aldık. Sadece korku sorunu nedeniyle gitmiştik fakat bize birçok kazanımları oldu. Düşünen herkese tavsiye ederim.

L

Kızımın utangaçlığı ve çekingenliği vardı. Tavsiye üzerine Gülizar Hanım'a ulaştım. 10 seans devam ettik. Kızımın konuşması ve hareketlerinde çok olumlu değişmeler oldu. Benim de yapmam gerekenlerle ilgili detaylı bilgi iletti. Gülizar Hanım'ın hareketleri ve davranışları çok güzel. Danışanla çok güzel iletişim kuruyor. Genel anlamda çok memnun kaldık.

Konum: Psk. Dan. Gülizar Erdoğan Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Aile ve yaşantı olarak sıkıntı yaşadığım süreçte tanışma fırsatım oldu. Bilgileriyle, olaylara bakış açısı ve çözüm öneriyle içinde bulunduğum durumdan en az hasarla çıkmamı sağladı. Artık daha iyi hissettiğim, kişiliğimin farkına vardığım bir dönemdeyim. Teşekkür ederim

Z

Beni güzel yönlendirdi, çok güzel ilgilendi.Benim istek ve arzularımı ben söylemeden anladı.Çocuğumuz için görüşme sağladık.3 seans görüştük.Gülizar Hanım farklı bir yere yönlendirdi.Verdiği bilgiler doğrultusunda güzel yol alıyoruz.Gülizar Hanım çok faydalı oldu.Beni anladı, bana yol gösterdi Bana verdiği değer beni çok mutlu etti.Farklı deneyimlerimiz de oldu daha önce ama Gülizar Hanım çok başka.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Yeni bitmiş ilişkiden sonra hayal kırıklığı yaşıyordum. Pek çok konuda olduğu gibi bu konuda da kendime yüklendiğimi farkettirdi. Artık öz şefkat nasıl uygulanır biliyorum, teşekkür ederim.

T
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Çocuğumun öfke problemi için gitmiştik kendisine. Aile rehberliği ile durumun üstesinden gelmemizr yardımcı oldu. Yanlış giden şeyleri çok doğru şekilde gösterdi. Önerdiği kitapları çok sevdik ve çocuğumla kuracağım ilişkiyi öğrettiği için teşekkürler

T

Ben sürecin tamamından çok memnun kaldım.Çok umutsuz zamanda gitmiştim.Birkaç sorunum vardı kendimce çözemediğim.Yıllarca süren problemim vardı.Umutlu gitmediğim halde kısa sürede umutlanmamı sağladı ve kısa sürede kurtuldum.Gülizar Hanım çok güzel yaklaşıp güzel yardımcı oldu.İnanmadığım yerlerde inanmamı sağladı.Anlatamayacağımı düşündüğüm şeyleri çok güzel anladı.İhtiyacı olan herkese Gülizar Hanım'ı tavsiye ederim.Burada bana bu kadar yardımcı olabilecek birini bulduğum için çok memnunum.