Edirne Girişi Mevkii, Balkan Yerleşkesi, Edirne
he...i
Füsun hocamız hayatımızda yaşayabileceğimiz en kıymetli anları bize sorunsuz bir şekilde ve insanüstü bir özveriyle hediye ettiği için kendisine minnettarız. Oğlumuzu sağ salim kucağımıza aldık. Sayın hocam soy isminiz gibi hep Varol'un...
y.....
2. Düşüğümü tesadüfen ve de çok büyük şans eseri EDİRNE TIP FAKÜLTESİ Hastahanesi nde yaptıktan sonra EDİRNE ye tayin istemiş ve 2 yıl süresince sebepleri tüm detayları ile incelikle araştırıdı.ANTİFOSFOLİPİD antikor sendromu teşhisi konuldu netice de ROMATOLOJİ Bölümü ile istişareler sonucu.2006 doğumlu bir Oğlum ve 2009 doğumlu bir kızım var. Füsun Hocam ve Ekibine MİNNETTARIZ . Sonsuz Teşekkürler ve BAŞARILAR DİLİYORUM
gu...r
Füsün Hanım .sevgisiyle merhametiyle hoşgörüsüyle sabrıyla bir Mevlana;zekasıyla bilgisiyle bir aynştayn.Harika bir doktor .mükembel bir hoca.onu çok seviyorum .onun ticari hiç bir kaygısı yok .çok da iyi bir insan .anlata anlata öve öve bitiremem.
öz...n
Füsun hoca mükemmel bir doktor onun hastası olduğumuz için çok sanslıyız şu an ikiz kızlarımız sağlıklı sıhhatli kucağımızdaysa Füsun hoca sayesinde.. Dünyaya gelmek için acele eden kızlarımızın 1 ay daha annelerinin karnında gelişimlerini tamamlamasını ve sağlıklı doğumunu sağladı. İşinde gerçekten uzman kendinizi güvende hissediyorsunuz. Doğum sonrası zorlu yoğun bakım süreci ve yaşadığımız bir takım sorunlar nedeniyle kendisine bir teşekkür bile edemedik mahcubuz :( en yakın zamanda ziyaret edip teşekkür etmek istiyoruz.
ra...r
Beni oğluma kavuşturduğu için teşekkür ederim....Füsun hoca ve ekibine nice başarılı ameliyatlar.Bana göstermiş olduğunuz ilgi ve anlayışı diğer hastalarada göstermeniz dileğiyle....BAŞARILAR
bi...n
Çok saygıdeğer kıymetli işini iyi bilen uygulayan bir hekim arkadaşımız hocamızdır.Meslek harici kişilerin uzman hekimler hakkında görüş bildirmelerinin değeri olacağını sanmıyorum. Bu site hastanın hekim seçimine yardımcı olacağına yanlışlıklara sebep olabilir -ticari kaygılarla-.. Hekime en iyi referans iyileştirdiği hastalarıdır.
Gülizar Füsun Varol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülizar Füsun Varol, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Gülizar Füsun Varol adresi nerede?Gülizar Füsun Varol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Edirne Girişi Mevkii, Balkan Yerleşkesi Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülizar Füsun Varol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülizar Füsun Varol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülizar Füsun Varol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülizar Füsun Varol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülizar Füsun Varol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülizar Füsun Varol hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Gülizar Füsun Varol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.