Kızılırmak Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. 1430. Sok. Akasya Apt. 7.Kat No:23, Ankara
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Davranış Bozuklukları
Demans Testi
Destekleyici Psikoterapi
Psk. Gülizar Şaran
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Evlilik Danışmanlığı
İlişki Terapisi
İz Sürme Testi
Şema Terapi
Psk. Gülizar Şaran
psikoloji anabilim dalı yüksek lisans eğitimini tamamlamış uzman psikolog ünvanını almıştır. Bakırköy Mahsar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde staj yaptıktan sonra Balıklı Rum Hastanesi bağımlı servisinde ve Fransız Lape Psikiyatri Hastanesinde çalışmış ve stajını başarı ile tamamlamıştır. Mercedes-benz bünyesinde endüstri psikologluğu yapmış insan kaynaklarının işe alım sürecinde destek olmuştur. Uzman Psikolog Gülizar Şaran daha sonra rehabilitasyon merkezinde kurum psikologluğu yapmış ve Ankara Çankaya 100.yıl hastanesinde psikolog olarak çalışmalarını sürdümüştür.
Mesleki bilgi ve becerilerimi sürekli güncel tutmak için psikoloji alanındaki gelişmeleri yakından takip ediyorum. Amacım, danışanlarıma en güncel ve etkili terapi yöntemlerini sunarak, onların yaşam kalitelerini iyileştirmek.
Her bireyin içinde keşfedilmeyi bekleyen bir güç yatar. Gülizar Şaran olarak, bu gücü ortaya çıkarmak ve hayatlarda olumlu değişiklikler yapmalarına yardımcı olmaktır.
16 yaşında ergenlik depresyonu geçiren kızımla için gittik. kızıma yaklaşımı konulara eğilimi gayet iyi tedavi sürecimiz devam ediyor.
ka...a
Kendimi tanıma sürecinde çok büyük bir destekçim oldu. Özellikle yaptığı testler ve önerdiği kitaplar bu sürecimi olumlu yönde çok destekledi. Git gide daha da kendimi rahat hissettiğim bir terapi süreci haline geldi.
m....)
Gülizar Şaran'dan çok memnun kaldım. Oğlumda, ben de çok sevdiğimiz bir psikoloğumuz oldu. İhtiyacım olduğunda gidebileceğim, konuşabileceğim, sohbet edebileceğim bir yer. 3 seansta çok mutlu olduk. Kendisinden elektrik aldık. Biz çok ama çok memnun kaldık. Oğlum daha rahatladı ve kendini iyi hissetmeye başladı. Hatta bana anne sen de istersen seans alabilirsin, konuşabilirsin dedi. İhtiyacımız olduğunda kendisiyle tekrar görüşme sağlayabiliriz.
Tesadüf eseri denk gelen harika bir hoca. Kendimle ilgili sorunun ne olduğunu hatta sorun olup olmadığını bilmeden gittim yüksek anksiyete sorunum olduğunu fark edip güzel bir iletişim ve güzel önerilerle yardımcı olmayan çalışan çok iyi birisi. Sanki bir hocayla değilde sizi hic tanımayan ama çok samimi bir arkadaşınızla sohbet ediyor gibi geçen seanslar.. kitap önerileri herşeyi açık açık söylemesi çözüm odaklı olması.. cidden bu kadar iyi geleceğini tahmin etmezdim. Henüz 3 seans gitmiş olmama rağmen bazı şeylerin değiştiğini görmek bile cok iyi geldi.
ö.....
Anksiyete ve kişisel problemlerim sebebiyle tavsiye üzerine gitmeye başladım Gülizar Hanım'a. 2 seans aldım ve devam ediyorum. Artık anksiyetemi kontrol altında tutabiliyorum. Diğer yaşadığım sorunlarla da başedebilmeyi öğrendim. Gülizar Hanım çok sevecen bir insan. Sanki ailemden biri gibi yaklaşıyor. Daha önce farklı terapi süreçlerimde olmuştu ama bu denli memnun kalmadım. Gülizar Hanım'ın nokta atışı kolay çözümleri var.
ö.....
İş yerinde yaşadığım problemler ve ailevi sıkıntılar sebebiyle sosyal medya üzerinden ulaştım Gülizar Hanım'a. Yaklaşık 4 aydır devam ediyorum. Çözmek istediğim sorunların %70'ini çözdük. Eskiye göre çok daha iyi hissediyorum. Anlattığım şeyleri gerçekten anladığını görüyorum. Benim anlayabileceğim şekilde detaylı açıklamalar yapıyor. Seans dışında da ihtiyacım olursa ulaşabiliyorum. Süreçten çok memnunum ve devam edeceğim.
Agresif yapımdan dolayı ani öfkelenmelerim vardı. Psikolojik tedavi gerektiğini düşünüyordum. Eşim ve ailemlede sorunlar yaşamaya başlamıştım bu durumdan dolayı. Tavsiye üzerine Gülizar Hanım'a ulaştım. 3 seans aldım. Artık öfkemi kontrol edebiliyorum. Sakin kalabiliyorum ve ani patlamalar yaşamıyorum. Aile içi ilişkilerimde düzeldi. İlaç tedavisine gerek kalmadan bu durumu düzeltebildim Gülizar Hanım sayesinde. Çok anlayışlı ve ilgili bir uzman. Gerçekten sakince ve önyargısız dinliyor. Daha önce farklı bir uzman tecrübem daha oldu ama anlattıklarıma farklı tepkiler veriyordu. Gülizar Hanım'da bu şekilde rahatsız edebilecek hiçbir bakış veya mimikle karşılaşmadım. Şehir dışında olduğum için ara verdim ama döndüğümde mutlaka devam edeceğim.
z.....
Bunalım dönemindeydim. Depresyon geçiriyordum ve ailevi problemlerim vardı. Yaklaşık 6 aydır devam ediyorum. İşe karşı motivasyonum arttı. Karamsarlığım geçti. Sağlıksız beslenme sorunum vardı. Artık daha sağlıklı besleniyorum ve spor yapıyorum. En önemlisi işe motiveyle gelmeye başladım. Fevri davranışlarımı tölere edebiliyorum. Gülizar Hanım gerekli bilgileri çok detaylı şekilde verdi. Samimiyeti ve anlayışı çok güzel. Daha önce farklı uzmanlarada gittim ama yeterince memnun kalmamıştım. Gülizar Hanım'la enerjimiz çok tuttu. Sayesinde hayat kalitem yükseldi.
Gülizar Hanım'dan yaklaşık 2 aydır psikolojik danışmanlık alıyorum .Seans içerisindeki iletişimimizin çok iyi olduğunu düşünüyorum.Kendisi çok cana yakın ve gelişime açık bir insan . 2 ay kısa bir süre olmasına rağmen hayatıma olumlu etkisi çok fazla oldu .İyi ki tanışmışım kendisiyle .
he...i
Gülizar hocamla üc ay önce tanıstık şefkatli yaklaşımı sabrı takdir edilir. Her söylediğini aklıma kazıdım hayatım boyunca bana yol olacak rehberlik edecek bilgiler kazandım ben hayatımın en zorlu sürecinde onun gibi biriyle tanıstığıma cok mutluyum.
Gülizar Şaran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülizar Şaran, Psikoloji. Size Gülizar Şaran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Hipnoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Sanat Terapisi.
Gülizar Şaran adresi nerede?Gülizar Şaran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. 1430. Sok. Akasya Apt. 7.Kat No:23 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülizar Şaran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gülizar Şaran uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gülizar Şaran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülizar Şaran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gülizar Şaran hangi dilleri konuşuyor?Gülizar Şaran ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülizar Şaran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülizar Şaran tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülizar Şaran hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Gülizar Şaran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülizar Şaran hangi sigortaları kabul ediyor?Gülizar Şaran tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar