Op. Dr.
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Adana 1 adres
Randevu +106 daha fazla
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Çınarlı Mahalles 61027 sokak Sunar Nuri Çomu İş Merkezi A Blok Kat 4 No :23 Seyhan, Adana
Abdominoplasti
Göz Altı Morluk Tedavisi
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Güllü Korkmaz Solmaz
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Hollywood Yüz Estetiği
Jinekomasti
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Karın Germe
Güllü Korkmaz Solmaz
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Kontrol Randevusu
Kozmetik Cerrahi
Kulak Estetiği
Güllü Korkmaz Solmaz
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopik Bariatrik Cerrahi
Yüzey Kök Hücre ve Yağ Enjeksiyonu
Çene Estetiği
İple Yüz Germe
Güllü Korkmaz Solmaz
Op. Dr. Güllü Korkmaz Solmaz, mesleki çalışmalarına ise şu an kendi muayenehanesinde devam etmektedir.
pı...r
Doğum sonrası deformasyonlarım için tavsiye üzerine doktor hanıma gittim. Ortamın hijyeni, doktor hanımın ilgisi, detaylı bilgilendirmesi ve işinin ehli olması sonucu sadece karın germe yapacakken aynı zamanda göğüs toparlama da yaptırmaya karar verdim. Ağustos 2021'de iki ameliyatı aynı anda oldum. İyiki olmuşum. Sonuç mükemmel. Eski genç kızlık halime geri döndüm. Düşünenlere şiddetle tavsiye ediyorum. Doktor hanıma emekleri ve bu güzel sonuç için çok teşekkür ediyorum...
on...
10 ay önce burun estetiği ameliyatı oldum. Hem güzel bir görüntüye kavuştum hem de artık daha rahat nefes alabiliyorum. Çok memnun kaldım. Profesyonel , güler yüzlü ve titiz çalışmaları için çok teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum
Ilk randevu dan baslayarak her defasinda kendimi iyi ve güvende hissettim. Bircok bölgeye ayni anda Liposuktion yaptirdim. Sonuc cok güzel oldu. Eminim bu son görüsmemiz olmayacak. Ellerinize saglik
ya...d
Botoks uygulaması için tavsiyeler üzerine gittiğim klinikte girdiğim dakikadan itibaren gördüğüm ilgi ve profesyonellik sayesinde kendimi en özel hissettiğim yerdi. Uygulamanın etkisi insanın kendine güvenini yerine getiriyor. Ortamın güzelliği, hijyeni ve Güllü Hanım'ın profesyonelliği için ne söylesem az kalır.
k....
Burnumda şekil bozukluğu vardı ve nefes almakta zorlanıyorum. İki ay önce burun estetiği yaptırdım, sonuçtan inanılmaz memnunum. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum.
h ...s
Geçen yıl saçıma toplam 4 seans olmak üzere PRP işlemi yaptırdım, dökülme olan bölgelerdeki açıklıklar gözle görülür oranda azaldı. Doktor Hanım işin ehli. Asistanı da kendi de hastayı güler yüzle karşılıyor. Çok memnun kaldım, her şey için teşekkürler..
yu...ç
Temiz ve Elit bir yer Sağ şerce parmağımdan Amaliyat oldum şuan lık şikayetim yok konum olarakda güzel biryerde bulunuyor iş yerleri
ce...
2 yıldır meme kanseri tedavisi görüyorum.ilk mememi zorunlu olarak başka hekimle aldırdım,fakat hekimden memnun kalmadık.protez çıkma ve diğer memenin alınma işlemlerinde hocamızla devam ettik.böyle amansız hastalıklarda sevgi çok iyileştirici.açıklamacı duruşu,sakinliği,donanımı ve aşırıya kaçmadan samimi yönlendirmeleri yanında beni her gittiğimde sevgiyle karşıladı ve motive etti.öncelikle hastasını benimsemesi ve hassasiyeti açısından kalbi çok geniş bir hekim.yardımcısı ile beraber harika bir ofiste harika işler çıkartıyorlar.meme kanserli hastalar özellikle öneriyorum.
Ortam çok hijyenik ayrıca doktor hanım gereksiz uygulamalara kesinlikle yer vermiyor.Göz kapağı ameliyatı oldum, eli çok hafif hiç ağrım sızım olmadı.Ortalama bir ay sonra dikiş hattım tamamen kayboldu.Yapacağı işlemlere dair sizi her anlamda detaylı bilgilendiriyor.Kalite önemli....Çok teşekür ediyorum ve herkese öneriyorum
n....a
Çok samimi,başarılı ve ilgili bir doktor.Kendisine vaser liposuction yaptırdım.Işlem öncesi ve sonrası ilgisi ve samimiyeti harika.Aynı şekilde asistanı da çok ilgili ve sıcakkanlı.Ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim.Çevremdeki insanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ettiğim bir doktor,işinin uzmanı.
Güllü Korkmaz Solmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güllü Korkmaz Solmaz, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Güllü Korkmaz Solmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Normal Randevu, Laserasyon Onarımı, Lokal Anestezi, Botoks, Genital Estetik, Dikiş, Burun Estetiği.
Güllü Korkmaz Solmaz adresi nerede?Güllü Korkmaz Solmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çınarlı Mahalles 61027 sokak Sunar Nuri Çomu İş Merkezi A Blok Kat 4 No :23 Seyhan Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güllü Korkmaz Solmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Güllü Korkmaz Solmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Güllü Korkmaz Solmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Güllü Korkmaz Solmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Güllü Korkmaz Solmaz hangi dilleri konuşuyor?Güllü Korkmaz Solmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Güllü Korkmaz Solmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güllü Korkmaz Solmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Güllü Korkmaz Solmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Güllü Korkmaz Solmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Güllü Korkmaz Solmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Güllü Korkmaz Solmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Güllü Korkmaz Solmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra