me....
Eşimin rahatsızlığı nedeniyle Antalyada kardiyoloji Dr.tarafından konrolda iken Sivasa izinli geldim,Sivasta kardiyoloji uzm.Dr.Güllü hanıma gittik hastamı güler yüzle karşıladı gerekli kontrolleri yaptı ilgilendi Eko Holter cihazının takılmasını yardımcı oldu şahsım ve hastam adına çok teşekkür ederim
bü...u
Yorumlarda Bülen arkadaşın yazdığı gibi hastalık hakkında yeterli bilği vermiyor.Bana damarın tıkalı ameliyat olman lazım dedi , riski varmıdır nasıl bir ameliyattır hiç bilgi vermedi düşünelim , araştıralım öyle karar verelim deyince de ısrarcı bir tavır içerisinde, açıkçası güven vermedi bana, başka doktorlara görünmeye karar verdim.Şunuda belirtmeliyim çok tutulan bir doktor diye gittik ama ben hiç memnun kalmadım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
bü...z
Kendisine şiddetli kalp çarpıntısı şikayeti ile gittim. Ultrason için yan odaya gitmemi söyledikten 10 dk sonra yanıma sinirli bir şekilde geldi, ve ultrason incelemesinde bulunmam gereken pozisyonu sert ve emirvari cümlerlerle söyledi. İncelemesi sona erdiğinde, hastalığımın ve tedavisinin ne olduğunu bana tek kelime ile bile söylemeden, hemşirenin yanına git dedi. Hemşire bana reçeteyi uzattı ve gidebilirsiniz dedi. 'Rahatsızlığım nedir, ciddi midir, bu reçetede ne yazıyor?' sorusunu sorduğumda 'Concor' cevabını aldım. O nedir, rahatszılığım nedir, ciddi bir şey mi sorusuna ''Yok ,yok, önemli birşeyin yok, o ilacı kullan'' denilmekle yetinildi. Hayatımda aldığım en kötü sağlık hizmetiydi. Yukarıdaki yorumlara kanarak gittim; ama kesinlikle pişman oldum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
na...ç
hastayla iletişimi çok güzel,bilgili süper bir doktor herkese tavsiye ederim
Güllü Mert Amioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güllü Mert Amioğlu, Kardiyoloji.
Güllü Mert Amioğlu adresi nerede?Güllü Mert Amioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşilyurt Mah. Şifa Cad. Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güllü Mert Amioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Güllü Mert Amioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Güllü Mert Amioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güllü Mert Amioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Güllü Mert Amioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Güllü Mert Amioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Güllü Mert Amioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sivas bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Sivas bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kardiyologlar
Sivas bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Sivas bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Sivas bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Sivas bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Kardiyologlar
Sivas bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kardiyologlar