Apse Insizyonu Ve Drenajı
Artritte Steroid Tedavisi
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
Tümünü gösterHizmetler
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Ampütasyon
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Artritte Steroid Tedavisi
Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
Artroskopi
Ayak Ve Ayak Bileği Artrodezi
Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi
Ayak Ve Ayak Bileği Laparoskopik Artrodezi
Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Batık Tırnak Tedavisi
Eklem Enjeksiyonu
Eklem Enjeksiyonu(Kortizon Enjeksiyonu)
Eklem Protezleri
Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi
Eklemiçi Ve Yumuşak Doku Enjeksiyonları(Kortizon Enjeksiyonu)
Fibröz Tümörün Cerrahi Olarak Çıkarılması
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
Üst Ekstremite Cerrahisi
em...ç
Gülmemmed Bey çok ilgiliydi menisküs ameliyatı oldum öncesi ve sonrası çok başarılıydı söylediklerini harfiyen yaptım korkulacak bir şey yok kendisinden çok memnun kaldım tekrardan teşekkürler
Ameliyat gayet iyi geçti, kendisi gayet ilgiliydi. Çapraz bağlarım kopmuştu 2. kez kadavradan takıldı. Gayet başarılı geçti ameliyatım, baya ilgilendi Gülmemmed Bey detaylı şekilde süreci anlattı, ne şekilde olacağını, dikkat etmem gereken noktaları, iyileşme sürecindeki egzersizlerden bahsetti. Gayet ilgiliydi.
ç.....
Gülmemmed Bey ilgili bir doktor, herşeyimizle ilgilendi, ameliyat çok iyi geçti. El bileğimde kırılma vardı, ameliyatım da çok iyi geçti. Normal doktorların söylediği 3 aylık periyottu, benim bileğim 45 günde iyi oldu. Hareket kabiliyetim de şu an iyi, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Benimle iletişimi çok iyiydi, kontrollerde de çok güzel ilgilendi. Hastalara da öneririm Gülmemmed Bey'i.
İlgili davrandı. Benim el bileğimde tendonların olduğu yerde, sağ bilekte tendonların birleştiği tünelde daralma vardı. Ordaki tüneli açtı, kısa zamanda da iyileşti. Memnun kaldım. El bileğimi şu an kullanabiliyorum. İşinden ve kendinden emin, samimi bir doktor kendisi.
Ben kalça ameliyatı oldum, kalçama platin takıldı. Çok iyi oldu ameliyatım, şu an durumum daha iyi, yavaş yavaş yürüyebiliyorum, eskisinden çok daha iyiyim. Çok iyi bir doktor. Ameliyat öncesi, sonrası her zaman ulaştık kendisine. Kontrollerimde de iletişimi çok iyiydi, hastalara tavsiye ederiz.
z.....
Ben doktorumdan çok memnun kaldım. Birçok kişinin 6 ay, 1 seneden önce yürüyemezsin dediği ameliyatla ben 3 ayda yürüdüm. Kemik erimem de vardı, ayak bileğimde kırık vardı, topuğum yerinden çıkmıştı. 2 platin ve 15 vida takıldı. Sürekli beni motive edici konuşmaları, beni çok motive eti. Çok güler yüzlü, pazar günü dahil beni görmeye geldi. Günde bir kez pansuman yapılıyordu, sabah pansumanım yapılmıştı ama topuğumda acıtan bir şey olduğunu ben kendisine söyledim, hemen alçıyı kaldırdı baktı. Çok anlayışlı, beni hiç ikiletmedi, çok çok memnun kaldım kendisinden.
Annemi Bitlis'ten getirdim bir kalçasında protez vardı kalça kireçlenmesi, kalça aşınması sorunu vardı, diğer kalçaya da nüksetmişti. Ben o kadar doktor araştırması yaptım, çok doktora götürdüm, ameliyat deniliyordu. Doktorların samimi olmayan, ilgilenmeyen halleri olduğu için güvenemedim. Evimin yakınında olan hastaneye gittim Gülmemmed Hoca'ya. Tek doktor vardı öngörüşüme yaptım samimiyeti, mütevazılığı, bana verdiği güven pozitif etki yarattı. Önce muayeneye getirdim annemi, annem 60 küsür yaşında, hemen Gülmemmed Hoca'dan annem de pozitif elektrik aldı, güvendik. Birkaç gün sonra ameliyata aldı. Ameliyat öncesi, sonrası bizimle o kadar güzel ilgilendi ki samimiyetini anlatamam. Yaşının genç olması tedirgin etmedi. Enerjisi, başarma azmi çok yüksek, çok yakından ilgilendi, bunun devam edeceğine inanıyorum. Kalça protezi konusunda uzman, anneme çok güzel bir protez taktı, annem çok çabuk ayağa kalktı aşırı memnun kaldık. Kendi numarasını paylaştı görüşme sağladık on numara bir doktor Sarıgazi için bulunmaz bir nimet, inşallah gitmez buralardan. Bir ablamın da kalçası protezli diğer kalçasında da problem var. Ablamı da götürmeyi düşünüyorum. Gerçekten çok memnun kaldık.
ş.....
Gülmemmed Bey ameliyatımızı yaptı diz protezi ameliyatı oldu annem, gayet memnun kaldık. Hastayla bizzat ilgi, alakası çok iyiydi, çok beğendik. Gereken tüm sorularımızın cevabını alabildik kendisinden, sıkıntı yaşamadık, rahatlıkla önerebileceğimiz bir doktor.
g.....
Dalında uzman, profesyonel birisi. Annemin omuzu kırıldığında ameliyat etti kendisi, annem 2 haftada kolunu hareket ettirebildi, ayrıca çok içten ilgili birisi, teşekkür ediyoruz kendisine.
se...i
Herkese selam Serhat ben,
Ben yıllardır iki diz kapağının altındaki kemik parçalarıyla kalitesiz bir hayat yaşadım. Ve sonunda gulmemmed bey e giderek iki dizimden de aynı anda ameliyat oldum. Henuz 3 gün oldu ameliyat olalı fakat gerçekten kendimi çok iyi hissediyorum ve kendi işimi kendim görebiliyorum. Gülmemmed bey işinin ehli. Sağlık arayan herkese tavsiyem olsun kendinizi önce ALLAH'A sonra gulmemmed hocaya emanet edebilirsiniz. Çok sağolun hocam size ve ekibinize minnettarım.
Gülmemmed Ferzıyev isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülmemmed Ferzıyev, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Gülmemmed Ferzıyev tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Kalça Protezi, Diz Protezleri, Kırık Cerrahisi, Artroskopik Cerrahi, Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı, Diz Artroplastisi, Total Kalça Replasmanı, Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif).
Gülmemmed Ferzıyev adresi nerede?Gülmemmed Ferzıyev şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Cad. No:123 Sarıgazi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülmemmed Ferzıyev isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülmemmed Ferzıyev online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülmemmed Ferzıyev isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülmemmed Ferzıyev, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gülmemmed Ferzıyev isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülmemmed Ferzıyev bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülmemmed Ferzıyev ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülmemmed Ferzıyev hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Gülmemmed Ferzıyev hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülmemmed Ferzıyev hangi sigortaları kabul ediyor?Gülmemmed Ferzıyev tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları