Merhaba, ben Psikolog Gülnar Habibova Doğan. Azerbaycanlıyım, 1991 yılında Bakü’de doğdum. İlk , orta öğrenim ve üniversite öğrenimimi Azerbaycan’da tamamladım. 2014 yılında Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. Okuduğum dönemde irili ufaklı alandan eğitimler aldım. 2016 senesinde Türkiye’ye taşındım. On dokuz Mayıs Üniversitesi Kadın ve Aile araştırmaları anabilim dalında yüksek lisans yaptım, 2019 yılında mezun oldum. Özel Anka Psikiyatri Ve Psikoterapi Merkezi’nde (Malatya) staj yaptım.
Türkiye’de de irili ufaklı eğitimlere katıldım, 2021 yılında 4 yıllık Bütüncül Psikoterapi eğitimine başladım. Eğitimin 4. yılına devam ediyorum.
Ergenler ve yetişkinlerle online ve yüzyüze bireysel terapi hizmeti vermekteyim.

Randevu +23 daha fazla

Ağlama ve Öfke Nöbetleri

Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 16 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +8 daha fazla

Röportaj

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Gülnar hanımla bir arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Benim ilk terapi sürecimdi. Aslında terapinin nasıl olması gerektiği konusunda da pek bir bilgim yoktu. Buna rağmen beni çok aydınlattı, terapi sürecine ilişkin kafa karışıklıklarımı da giderdi. Aslında en önemli kazanımım, yaşadığım süreci onun gözetiminde benim sorguluyor olmam ve gitmem gereken yolu da onun sorularıyla benim bulabiliyor olmamdı. Ben terapi sürecini daha didaktik ve emredici olduğunu zannederken aslında o benim yolu bulmamı sağladı.
Terapi sürecini bilmememden kaynaklı bazı önyargılarım vardı, yargılanmak gibi. Ama Gülnar hanımla bunların hiçbirini yaşamadım, çok rahat bir şekilde her şeyi anlatabildim ve onun da beni anlayabildiğini hissettim. Zaten yorucu süreçler yaşayıp içinizi dökmek istediğinizde bunu her zaman tebessümünü sizden esirgemeyen birine yapabilmek çok kıymetli.

Gülnar hocamıza, üyesi olduğum bir derneğin uygun ve ulaşılabilir terapi çalışmaları kapsamında ulaştım. (Mutlu Aile Mutlu Çocuk Derneği Psikolojik Araştırmalar Merkezi vasıtasıyla) *Duygusal olarak zayıf yönlerimi güçlendirmek, duygusal yönlerimin farkına varmak, kendimi daha iyi tanımak ve ifade edebilmek için başvurmuştum. Hocamızla 6 aydır devam eden bir terapi sürecimiz oldu ve hâlâ devam ediyor. Hayatımın büyük bir bölümünü duygularımı yok sayarak yaşadığımı düşünüyor ve hissediyordum. Özellikle son yıllarda mutlu olmama, hayattan tat alamama, anlamsızlaşma gibi duygularla karşılaştığım için terapi alma ihtiyacı hissettim. Terapi devam ettikçe fark ettiğim şey tüm bunların duygularımı yok sayma, anlamdırma ve göz önüne almamaktan kaynaklandığını fark ettim. Süreç içerisinde öncelikle duyguları tanıma, anlamlandırma ve kabul etme becerisini kazanmaya başladıkça anlam duygusu tekrar ortaya çıkmaya başladı. Mükemmeliyetçilik fikrine sahip olduğumu ve bunun hayatımı nasıl zorlaştırdığını fark ettim. Hocamızla bunun olası nedenleri üzerinde uzun uzun konuştuk. Gülnar hocam sürece profesyonelce ve nezaketle eşlik ederek doğru soruları sormama vesile oldu. Seanslar esnasında terapi motivasyonumun "kendini geliştirmekten" "kendini doğru tanımak ve kabul etmeğe" evrildiğini fark ettim. Kendini tanımanın hayatımı ve insan ilişkilerimi daha anlamlandırdığını düşünüyorum. Tavsiye ederim. Öncelikle hocamız çok profesyonel, ilgili, nazik ve güler yüzlü. Alanında yetkin olduğunu kolaylıkla fark edebilirsiniz. Seanslar devam ettikçe hocamızın alanına hakimiyetini bizzat deneyimlemiş oldum. Terapiye başladığım günle bugün arasındaki farkı düşündüğüm zaman bunu açıkça görebiliyorum. Bana farklı bakış açıları kazandıran, kendimi tanıma sürecimde eşlik eden değerli hocamı başta tanıdıklarım olmak üzere herkese içtenlikle tavsiye ediyorum.

Psk. Gülnar Habibova Doğan

Çok teşekkür ederim

Gülnar Hanıma arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Genel itibariyle kaygı, öfke patlamaları dolayısıyla yardım talebinde bulunmuştum. Ancak seanslara devam ettikçe hayatımdaki birçok durum aydınlandı. Sakin ve huzurlu bir dinleyici olunca insan nasıl güzel ışık tutuyor içine, gördüm. Sayesinde psikoloji bilimine saygım arttı. Kendimi anlatamadığım onlarca durumda beni, bana anlattı. Kendime saygım, öz şefkatim arttı. Bakış açısı kazandım Gülnar Hanım ile. Işıl ışıl bir zihin ve ruh için şans olduğunu düşünüyorum kendisinin

Psk. Gülnar Habibova Doğan

Çok teşekkür ederim