Dt.
Protetik Diş Tedavisi
Bodrum, Muğla 2 adres
20'lik Diş Çekimi
Özel Dent Halikarnas Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Özel Dent Halikarnas Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
Özel Dent Halikarnas Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 2007 yılında mezun oldum.2007-2013 yılları arasında çeşitli kinik ve hastanelerde çalıştıktan sonra 2014 yılında Bodrum'a yerleşme kararı alarak Dent Halikarnas Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'ni kurdum. Mesleki çalışmalarımı burada yürütmekteyim. Kurucu doktoru olduğum Dent Halikarnas 'da mesleki çalışmalarımı sürdürürken , yurtiçi ve yurtdışında birçok bilimsel kongre, sempozyuma katılma fırsatı yaratıyorum. 2015-2016 yıllarında İtalya’da bulunan Guglielmo Marconi Üniversitesinde Oral İmplantoloji konusunda master eğitimini tamamladım.
Mesleki ilgi alanlarım; Dental implantoloji , All on 4 implant tedavisi, implant üzeri protezler, Estetik diş hekimliği, Lamina ve cam seramik kaplamalar ile gülüş tasarımı, diş betazlatma tedavileri.
Yabancı dilim ingilizcedir.
s....a
Kendisinde protez ve çene sıkma tedavisi oldum. Hem kendisi hem ekibi harika bir iş çıkardı. Eli çok hafif ve gerçekten çok hızlı ayrıca tedavisinin sonunda çene sıkma sorunum hakkında bilinçlendirmek için extra vakit ayırması çok değerli..
tu...
Gülnaz hocanın eli hem hafif hem hızlı. 20’lik gömülü dişimi çekti bugün. Çok korkup yıllardır erteliyordum. Bugün 20 dk anestezi süreci, 10 dk da operasyon sürdü. Yıllarım korkusu 30 dk’da bitti. Haftaya dikişlerim alınacak; iyileşince editini de yaparım :)))
ba...
Gülnaz hanım gerçekten çok iyi bir doktor işini temiz ve hakkıyla yapıyor 20 lik dişim günlerdir ağrıyordu hemen gülnaz hanıma koştum üstelik cerrahi çekim yaptı hiç bir acı hissetmedim 1 saat içinde 2 tane dişimi çekmişti bile hijyen ve ekibinin koordinasyon oluşu ayrıca mükemmel kendisini gönülden tavsiye ediyorum
p...
Diş tedavisi için ulaştım. Diş çekimi, Diş dolgusu, implant işlemi, diş kanal tedavisi ve diş yapım işlemleri uygulandı. Her şeyi ile çok memnun kaldım. Tedavi sürem ön gördüğü sürede bitti. İyi ki Diş Hekimi Gülnaz Hanım'la diş tedavime devam etmişim. Tavsiye ederim.
e...
Dr Gülnaz Hanım ve kliniğine uzun zamandır gidiyorum. Diş çekimim için 16.01.2024 tarihinde muayenede son derece memnun kaldım. Tertemiz güvenilir hizmet aldım. Herkese tavsiye ederim.
gü...g
Üst dişlerimde bulunan çok
uzun yıllar önce yapılmış arkası metal, porselen kaplamaların değişmesi, diş etlerimle ilişkisinin de bozulmuş olması ve hoş olmayan sağlıksız görüntüsünün düzeltilmesi sorunu ile Gülnaz hanıma başvurdum. Bunun için birkaç dişin daha kesilerek kaplanması ile daha 'bütün've estetik bir görüntü sağlanacağı önerisi doğrultusunda tedavim başladı. 2 hafta gibi kısa süre içinde beklentimin de ötesinde çok beğendiğim çok doğal ve sağlıklı bir görünümle sonuçlandı tedavim. Doktorum kendisinin yakın ilgisi, bilgilendirmesi, profesyonelliği yanısıra, fevkalade bir ekip çalışması ortaya koydular.
Teknik donanım ve hijyen üst düzeydeydi.
Herkese şiddetle öneririm.
di...n
Pandemi dönemine denk geldi gülnaz hanımın bana implant tedavisi tüm klinik yüksek seviyede koruma altındaydı hijyen en üst seviyedeydi birçok implant ve porselen kaplama yapıldı çok memnun kaldım ilgi alaka daha sokak kapısından girdiğimde başlıyordu tüm ekibi güler yüzlü yardım sever ve profesyonel gülnaz hanım işini seven, çok çok iyi yapan ve çok titiz çalışan bir Hekim içinin güzelliği yüzüne vuruyor gülnaz hanım anlatmaya başladığında ne korku kalıyor ne tedirginlik Gözü kapalı gidilebilecek bir Diş kliniği tüm Dent Halikarnas ekibine sonsuz teşekkürler iyi ki hayatıma girdiniz daima yolunuz açık olsun
mş...t
Kanal tedavisi yapıldı. Tedavi üç seansta tamamlandı, her defasında bütün ekip güleryüzle karşılaşası. Çok memnun kaldım.
v.....
Hastalarını daima güler yüzle karşılayan bir hekim. Çokta sempatik yani gergin bile gitseniz o korkuyu kapıda bırakıp içeri giriyorsunuz. Ben 2 adet 20lik dişimi çektirdim ve süreç beklediğimden daha kolay geçti. Çekerken de herhangi bir zorluk yaşanmadı. Eli de son derece hafifti. Klinikte ise herkes güleryüzlü ve randevu saatinizde muayene oluyorsunuz. Bekleme vs hiç yaşamadım. Çok memnun kaldım. Başarılarının devamını diliyorum.
mi...r
Doktoruma genel kontrol için ve gece plağı yaptırmak için tavsiye üzerine gittim. Süreç uzadı, ancak yakın takip edip bilgilendirme yaptılar. Pozitif, güler yüzlü, ilgili ve işinde başarılı bir hekim. Güzel sonuç aldım. Tavsiye ediyorum.
Gülnaz Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülnaz Aydın, Diş Hekimi, Diş Hastalıkları Ve Tedavisi, Protetik Diş Tedavisi. Size Gülnaz Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Digital Smile Design, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Cep Derinliği Azaltma, Dental Anestezi, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Lokal Anestezi, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri.
Gülnaz Aydın adresi nerede?Gülnaz Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 203 C/1 Bodrum
- Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 203 C/1 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülnaz Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülnaz Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülnaz Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülnaz Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gülnaz Aydın hangi dilleri konuşuyor?Gülnaz Aydın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülnaz Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülnaz Aydın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülnaz Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Gülnaz Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.