Göğüs Hastalıkları Randevusu
Göğüs Hastalıkları Randevusu
Sivas
Doktor Muayenehanesi
Yıllardır astım hastasıyım çok fazla doktora gittim ama daha önce bu kadar ilgili bir doktora denk gelmemiştim. Uyguladığı tedavinin etkisini kısa sürede gördüm. Bir gazi yakını olarak hem doktorumuzun hem de hastanenin tavrı beni mutlu etti.
tu....
Sivas Medicana hastanesinde 6 yıl önce tanıştık Dr. Hanımla Annem Nevres D.'un Koah ,kalp,ve karaciger hastalıkları vardı.6 yıl boyunca Dr hanımın göstermiş oldugu üstün tıp bilgisi, insanlığı ,vicdanı güleryüzü ,iş disiplini herzaman ulaşılabilir olması ,anneme ve bize verdiği deger çok çok iyiydi 1 gün bile annemi bizi incitmedi annem için o kadar çok mücadele ettiki ancak rabbim annemi daha çok seviyomuş Melek oldu.Dr.Hanıma iş hayatında sonsuz başarılar aile hayatında sağlık ve mutluluk dilerim .
n....d
Ben tansiyon ve KOAH hastasidim gülnaz hanımla 6 sene önce geçirdiğim bı ameliyat sayesinde tanistim. Kendi güler yüzü olsun ilgilenmesi olsun çok hoşuma gitti. Gülnaz hanım sayesinde tansiyon hastalığım kalmadi KOAH hastalığında ise uyguladığı tedaviler sayesinde çok rahatlıyorum hocam izinli oldugu zaman nefes daralma krizi tutunca ne ilaç alsam bı rahatlama olmuyor hocama gittiğimde bı ilac tedavisi uyguluyor ve nefesimde gayet iyi duzelme oluyor. Alaninda tanidigim en başarılı hocadir kendisi çok teşekkür ederim iyiki varsınız hocam
sa...k
Ağzımdan kan geliyordu daha önceden de bir göğus hastalığı geçirdiğim için bununla alakalı olabileceğini düşündüm.Gülnaz hanımın tetkik ve tedavisi sonucu göğüs hastalığı olmadığını ve endiskopiye girmemi önermesi sonucu beni gülçin polat hanımefendiye yönlendirdi.Gerçekten burada yapılan endiskopi sonucu reflü denilen hastalıktan dolayı mideme yakın bölümde oluşan ve gırtlak yapısını bozan gazın tahrişi sonucu kanama yaptığı ortaya çıkmıştır.İlgili heriki hocamada teşekkürlerimi arz ederim.
Gülnaz Sağlam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülnaz Sağlam, Göğüs Hastalıkları. Size Gülnaz Sağlam tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göğüs Hastalıkları Randevusu.
Gülnaz Sağlam adresi nerede?Gülnaz Sağlam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülnaz Sağlam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülnaz Sağlam online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülnaz Sağlam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülnaz Sağlam bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülnaz Sağlam ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülnaz Sağlam hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Gülnaz Sağlam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sivas bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Sivas bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Sivas bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Sivas bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Sivas bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Sivas bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Sivas bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Sivas bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Sivas bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Sivas bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları