2018 Yılında Bolu Abant İzzet Baysal üniversitesinden mezun oldum. Sonrasında aralıksız olarak Gebze Darıca ve Çayırova da özel ağız ve diş sağlığı polikliniklerinde hizmette bulundum.
Şu anda Pırlanta Ağız Ve Diş Sağlığı Kliniği'nde hizmet vermekteyim.

Sertifikalar:
Yeni nesil eğler ile konservatif kanal genişletme ve Apex bulucu cihazların dili
Lamine venerler ile gülüş tasarımı kursu
İleri seviye implant eğitimi
Gizli kök kanalları nasıl bulunur ve nasıl şekillendirilir ve endodontide büyütme ve mobil fotoğrafçılık
14 uluslararası diş hekimliği ve diş teknik teknisyenliği Etkin liği
Temporomandibular eklem hastalıklarında botolinium toksin ile tedavi
Hasta üzerinde uygulamalı implant eğitimi
Dijital diş hekimliği vaka sınıfı

Yenimahalle Fatih Cad. No:155/A, Çayırova, Kocaeli

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +12 daha fazla

Acil Diş Çekimi

Diş Beyazlatma

Diş Taşı Temizliği

Diş Hekimi Randevusu

Y

Çok memnun kaldım kendisinden. Çok iyi bir uzman. Ailecek kendisine gidiyoruz. Diş çekimi, dolgu ve kaplama işlemlerini yaptırdım. Hiçbir sorun yaşamadım. İşlem öncesinde ve sonrasında her şeyi anlatıyor. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum.

Tavsiye üzerine diş beyazlatma için gittim. Gerçekten çok memnun kaldım, ilgili bir uzman. Hiçbir sorun yaşamadım. Çok sevecen ve güler yüzlü birisi. Kan rahatsızlığım var, kanım durmuyor. Konuşarak benim içimi rahatlattı. Dişim ile ilgili bir sorun yaşasam tekrar kendisini tercih ederim.

C

İmplant için başvurdum. Tedavim başladı, henüz bitmedi. Şu ana kadar çok memnunum. Hiçbir sorun yaşamıyorum. Tedavi öncesinde ve sonrasında açıklamalar yaparak hastayı bilgilendiriyor. Planlaması sistematik. Verilen randevuya uyum sağlaması çok iyi. İşinin arkasında olan bir uzman. Kendisi ve ekibi çok güler yüzlüler ve ilgililer.

R

İmplant, köprü ve diş temizliği için başvurdum. Tedavim devam ediyor. Tedavim güzel geçiyor, psikolojik olarak acı hissediyorum. Gülnaz Hanım'dan memnunum. İnşallah ilerleyen süreçte daha iyi olacak. İlgili ve alakalı bir uzman. Sabırla hastasını bekliyor. Hastaya yaklaşımı, psikolojisinden anlaması, muhabbeti çok iyi. Ben zor bir hastayım, beni mutlu etti. Allah razı olsun.

İmplant için başvurdum. Tedavim başladı, dişlerim çekildi, implanta geçtik. 1.5 aydır gidiyorum. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Güler yüzlü, ilgili bir uzman. Hastasını düşünerek ilerliyor. Çok memnunum kendisinden. Her yaptığı işlemi detaylı bir şekilde anlatıyor. Konuşması hastaya güven veriyor.

U

Güler yüzlü bir uzman. Memnunum kendisinden. Genel kontrol amaçlı başvurdum. Güven veren bir uzman. Hiçbir işlem yaptırmadım, muayenesinden hastalar mutlu bir şekilde çıkıyor. Genel olarak memnun kaldım, hiçbir olumsuz tarafını görmedim. Samimi bir uzman, insan elektrik alıyor. İnsan psikolojisinden de anlıyor. Başka uzmana gitmeye gerek duymuyorum.